Agatka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 A ja myslałam, ze stad sie nie wynosi na zewnatrz... :(
jostra Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Lepiej teraz mieć się na baczności i z sędziami nie wygrywać! Bo jak się zaczną mścić to przerąbane :evilbat:
jostra Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Ostatnio strasznie ją zaniedbałam :( Zabrałam się za robienie nowej, mam zrobioną w 50% i tak jakoś nie mam czasu jej dokończyć, a nad tą obecną jakoś mi się nie chce pracować skoro ma być nowa :-?
malawaszka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Dziewczyny - do wzięcia dwie siostry sunie sznaucerki mini - w schr. w Wieluniu są - trudne przypadki - do wydania tylko razem. Prawdopodobnie z jakiejś fabryczki :evil: :x Może się sprężycie i popytacie wśród znawców rasy - to musi być doświadczona osoba bo sunie są wpół dzikie :cry: http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=21619 Byłoby super jakbyście info o nich umieściły na swoich stronach :modla:
orsini Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Agatka napisał(a):A ja myslałam, ze stad sie nie wynosi na zewnatrz... :( tez myslalam i bylo mi bardzo przykro,ale w sumie ludzie sa rozni i "...ludziom nie zawsze mozna wierzyc..."wot i cala filozofia
Ka-Vanga Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Jostra ale Ci super, ze masz juz te 50% stronki, ja sie juz od baaaaaardzo dawna zabieram za nowa i jakos mi nie idzie, nie moge fajnej zrobic :-? .
Ka-Vanga Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Kurcze, a moze to nikt z nas przeciez kazdy moze czytac to forum.
alexandra Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 No dokładnie jest trochę takich osób które czynnie nie uczestniczą w forum, ale czytają i wynoszą 0X :evilbat: jostra napisał(a):też się napiję :P :drinking: Szczególnie, że jestem wkurzona :evil: Wszystkie zdjęcia z Jarosławia wyszły całkowicie zamazane! :cry: Jedynie Beska ma 2 ostre zdjęcia i nie będę miała fot z pierwszej wystawy Berrylki 0X Ojej tak mi przykro :( Ale jest szansa że znajoma zrobiła Berrysi fotkę, zapytam ją. A ja bardzo poprosze o ile to mozliwe o te dwie fotki Beski, pliss :D
Olivka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Alexandro ! Zgadzam się całkowicie z Tobą :wink: Dlatego warto się poważnie zastanowić co się pisze, bo to fora publiczne, Macie pewnośc,że nie czytają nas w tej chwili jakieś świry, bo ja nie .
Agatka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 NO to w takim razie pożywka dla Świrów ;) Chciałam Wam kogos przedstawic ten ktos jest pod poniższym linkiem http://217.99.121.103/dolina2/l1.html Niektórzy juz ktosia znaja inni słyszel, a jeszcze inni sie domyślali. NO wiec karty na stół najwyższy już czas ;)
RobinCzWa Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Kurcze, a moze to nikt z nas przeciez kazdy moze czytac to forum. Kurcze, czytam i obserwuje to forum, a juz szczegolnie sznauceromaniakow od jakiegos czasu i choc widze ze jest jakas afera to za chiny nie moge dojsc o co chodzi. Chyba musi jeszcze sporo czasu uplynac zebym od razu lapal o czym czasami piszecie :o :o :o
malawaszka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Robin- nie przejmuj się - ja jestem tu prawie rok i tez niewiem o co im chodzi :roll:
Olivka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Agatko ! A ja Ci kiedyś coś mówiłam pamiętasz, że mam przeczucie pewne.
Pasavera Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 malawaszka napisał(a):Robin- nie przejmuj się - ja jestem tu prawie rok i tez niewiem o co im chodzi :roll: Nio ja też nie wiem 8)
orsini Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 AGATKA DLACZEGO DOPIERO TERAZ O TYM MOWISZ JAK SUKE TAK DLUGO MASZ??? buuuuuuu:(((jestem NIEPOCIESZONA:(((((buuuuuu :cry: :cry: :cry:
alexandra Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Orsini ale nie powiesz że fajne są takie zaskoczenia :wink: JA małą nawet kilka razy widziałąm i potwierdzam- to mały skarb :)
orsini Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 WCALE NIE FAJNE!!!FAJNE BY BYLO,JAKBY NAPISALA 1STYCZNIA!,a nie 2,5miecha pozniej :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
orsini Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 bylam na tej rozmowie...laska od razu zaczela przepraszac,ze smsy rano wyslala:))ale faktem jest ,ze ja prosilam,zeby nie dzwonila w godzinach pracy:))) bardzo sympatyczna...ale sama nie wiem...czeka mnie jeszcze 1 rozmowa,ktora pewnie przejde,bo musze:))))bo praca od 1kwietnia to kogo w takim tempie znajda. ALe to dziewcze co zaciazylo ma super wyniki-tak zrobila przed 1wsza ciaza-super wyniki-jak to pani okreslila rekordowe-no i wiadomo,ze ja spowrotem przyjma jak robi taki wynik!ehh...no i sie boje...znowu zaczynac od poczatku?:((ale kasa...:(((((
jostra Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Podobno plany mają spokojnie do zrobienia i ogólnie luzik, ale to mówił przedst. apteczny A kasa OK? Czy jeszcze nie powiedziała?
jostra Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='orsini']Ahnentafeln was ist das???rodowod moze???or what??? dokładnie - rodowód
Recommended Posts