Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ostatnio strasznie ją zaniedbałam :(
Zabrałam się za robienie nowej, mam zrobioną w 50% i tak jakoś nie mam czasu jej dokończyć, a nad tą obecną jakoś mi się nie chce pracować skoro ma być nowa :-?

Posted

Dziewczyny - do wzięcia dwie siostry sunie sznaucerki mini - w schr. w Wieluniu są - trudne przypadki - do wydania tylko razem. Prawdopodobnie z jakiejś fabryczki :evil: :x

Może się sprężycie i popytacie wśród znawców rasy - to musi być doświadczona osoba bo sunie są wpół dzikie :cry:

http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=21619

Byłoby super jakbyście info o nich umieściły na swoich stronach :modla:

Posted

Agatka napisał(a):
A ja myslałam, ze stad sie nie wynosi na zewnatrz... :(

tez myslalam i bylo mi bardzo przykro,ale w sumie ludzie sa rozni i "...ludziom nie zawsze mozna wierzyc..."wot i cala filozofia

Posted

No dokładnie jest trochę takich osób które czynnie nie uczestniczą w forum, ale czytają i wynoszą 0X :evilbat:

jostra napisał(a):
też się napiję :P
:drinking:
Szczególnie, że jestem wkurzona :evil:
Wszystkie zdjęcia z Jarosławia wyszły całkowicie zamazane! :cry:
Jedynie Beska ma 2 ostre zdjęcia i nie będę miała fot z pierwszej wystawy Berrylki 0X

Ojej tak mi przykro :( Ale jest szansa że znajoma zrobiła Berrysi fotkę, zapytam ją. A ja bardzo poprosze o ile to mozliwe o te dwie fotki Beski, pliss :D

Posted

Alexandro !

Zgadzam się całkowicie z Tobą :wink:
Dlatego warto się poważnie zastanowić co się pisze, bo to fora publiczne, Macie pewnośc,że nie czytają nas w tej chwili jakieś świry, bo ja nie .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Kurcze, a moze to nikt z nas przeciez kazdy moze czytac to forum.

Kurcze, czytam i obserwuje to forum, a juz szczegolnie sznauceromaniakow od jakiegos czasu i choc widze ze jest jakas afera to za chiny nie moge dojsc o co chodzi. Chyba musi jeszcze sporo czasu uplynac zebym od razu lapal o czym czasami piszecie :o :o :o

Posted

bylam na tej rozmowie...laska od razu zaczela przepraszac,ze smsy rano wyslala:))ale faktem jest ,ze ja prosilam,zeby nie dzwonila w godzinach pracy:)))
bardzo sympatyczna...ale sama nie wiem...czeka mnie jeszcze 1 rozmowa,ktora pewnie przejde,bo musze:))))bo praca od 1kwietnia to kogo w takim tempie znajda.
ALe to dziewcze co zaciazylo ma super wyniki-tak zrobila przed 1wsza ciaza-super wyniki-jak to pani okreslila rekordowe-no i wiadomo,ze ja spowrotem przyjma jak robi taki wynik!ehh...no i sie boje...znowu zaczynac od poczatku?:((ale kasa...:(((((

Posted

Podobno plany mają spokojnie do zrobienia i ogólnie luzik, ale to mówił przedst. apteczny
A kasa OK? Czy jeszcze nie powiedziała?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...