Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale to pierwszy raz oni takie SHOW odwalili:))bo w zeszlym roku z ta sama suka mam Zwyciestwo Litwy i Best of Breed:)))))tak to fajne te Wilno zawsze bylo:))

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Aleksandra i Jostra Gartuluje Wam dziewczyny ! :D :D
Orsini ,rozumiem Twoje rozgoryczenie ,to faktycznie okropne :( ,coz wystawy w pewnym sensie sa loteria.Chociaz oczywiscie mi latwo mowic ,bo nie pojechalam takiego kawala drogi.
No ale juz po emocjach .

Posted

Romas-no mi chodzi glownie o to,ze ewidentnie to byla dyskryminacja Polakow-zwlaszcza pierwszego dnia.Jak jakis Polak wygral to na pewno byl sam w klasie,albo byly same psy polskie w klasie jak w pieprzakach mlodziezy,a w kazdym innym przypadku Polska byla na koncu!i w olbrzymach i w miniaturach we wszystkich kolorach!Babka z Lotwy czy jakos tak!ja to i tak mialam blisko,ale jak ktos jechal z dalszej czesci kraju to kanal.

Posted

Taaa,moge sobie tylko wyobrazac jak sie czulas.I naprawde wspolczuje ,bo dyskryminacja jst szczegolnie bolesna.Wie sie ,ze pies ma szanse a tu z powodu niecheci sedziego kicha.Okropne.
A ja tyle dobrego slyszalam o wystawach w Rosji,widac "wiatr " sie zmienil :(

Posted

Pewnie wszystko zalezy od sedziego!ja do tej kobiety nie pojade nawet jakby sedziowala u mni ena wiosce a wystawe mialabym za darmo!Zwlaszcza w czarno-srebrnych miniaturach byla kupa pieknych psow-ale z Polszy:))))

Posted

ciekawa tylko jestem o ktorej Agatka dojechala do domku,jak wyjechalismy plus minus o tej samej porze,a bylismy przed 4ta!z tylko 1 godzinnym przystankiem na pizze.Chyba,ze na poludniu byly lepsze drogi,bo u nas to piaskarki ani widu,ani slychu:))aha,i oczywiscie sie zgubilismy,wiec przez Litwe jechalismy z godzine dluzej:(((

Posted

Romas napisał(a):
Aleksandra i Jostra Gartuluje Wam dziewczyny ! :D :D
Orsini ,rozumiem Twoje rozgoryczenie ,to faktycznie okropne :( ,coz wystawy w pewnym sensie sa loteria.Chociaz oczywiscie mi latwo mowic ,bo nie pojechalam takiego kawala drogi.
No ale juz po emocjach .

Dzięki Romas
Orsini - moje kondolencje :evilbat:
Jak się ta sędzina nazywa?

Posted

Nie:)))to bylo jeszcze przed szampanem:)))i przed piwkiem:)))w sumie fajnie sie jezdzi na wystawki jak sie ma szofera:)))))i kierowac nie trzeba:)))

Posted

Orsini, Romans bardzo dziekuję :D
Orsini współczuję :( Przegrywać żadna szkoda, ale z lepszymi lub równo dobrymi psami, ale przegrywać z duzo gorszymi to boli i pozostawia niesmak :-? Ale głowa do góry, dobrze że już jesteście w Polszy :D

Posted

Alexandra nawet nie wiesz jak sie ciesze:)))zwlaszcza po tych zaspach:)))ze dojechalismy szczesliwie!po milionie godzin ale cali i zdrowi :angel: :angel:

Posted

w domu jak w domu, bo w pracy:))ale te zaspy na drogach to byl istny koszmar! a ja to zaraz mam wizje wypadku i nas zabiera pogotowie,ale nikt nawet nie zajmie sie psami,i moja sznaucerka blaka sie w zaspach ranna i umiera...bo kto jej pomoze na odludziu.

Posted

Oj Ty fatalistko!!! No my też nie mieliśmy cudownej trasy :( Ale dało się przezyć. No i miałam o tyle lepiej od Ciebie że się wyspałam, jak sioę położyłam o 23 tak dospałam aż do 9 :D

Posted

Orsini ,co za czarne wizje.Optymizmu troche :D Na miejsce wypadku jedzie ekipa dohgomaniakow i znajduja Twojego sznaucerka i wszyscy zyja dlugo i szczesliwie :D

Posted

Romas napisał(a):
Orsini ,co za czarne wizje.Optymizmu troche :D Na miejsce wypadku jedzie ekipa dohgomaniakow i znajduja Twojego sznaucerka i wszyscy zyja dlugo i szczesliwie :D

hahahaha no chyba ze:)))))

Posted

Olus, Jostra OGROMNIASTE GRATULACJE :angel: :angel: :angel: :angel: .

Orsini, no przykro mi strasznie, ze tak was zalatwili :-? , szkoda slow :evil: . Strasznie jestem ciekawa coz to za sedzina byla, bo ja za jakis czas w tamte strony sie wybieram i nie chcialabym trafic na taka :-? .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Olus, Jostra OGROMNIASTE GRATULACJE :angel: :angel: :angel: :angel: .

Orsini, no przykro mi strasznie, ze tak was zalatwili :-? , szkoda slow :evil: . Strasznie jestem ciekawa coz to za sedzina byla, bo ja za jakis czas w tamte strony sie wybieram i nie chcialabym trafic na taka :-? .

Dzieki Oluś za gratulacje!!
Oby z tą Litwą to był jednorazowy taki wybryk!! Jak przestaną z Polski przyjeżdżać i płacić im grubą kasiorkę to się opamietają ;-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...