Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Dorotak, Ty mi nic nie mow o spacerze, bo ja myslalam, ze Wy na pola przyjedziecie, a Was nie bylo :(

Ale myśmy się nie deklarowały, że będziemy... W taką pogodę wolałyśmy się schować w lesie :D

Wielkie gratulacje dla Agatki, Alexandry i Jostry oraz ich zwycięskich piękności :laola:

Pozdrowienia

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Justynko już Wam gratulowaliśmy, ale jeszcze raz wielkie gratulacje. Faktycznie Berrysia to śliczna małą panienka, a Lambi ś już wiele razy mówiłąm że przystojniak :wink:
Dorotko dzięki :D

Posted

alexandra napisał(a):
Justynko już Wam gratulowaliśmy, ale jeszcze raz wielkie gratulacje. Faktycznie Berrysia to śliczna małą panienka, a Lambi ś już wiele razy mówiłąm że przystojniak :wink:
Dorotko dzięki :D

Ola dzięki :D
I wzajemnie, a Besia powinna wziąć NSwR
Waszeczko - orsini jest w Wilnie, więc chyba wystawiała

Posted

Nawet jeszcze nie patrzyłam, co tam mój mąż stworzył :P
Jak tylko coś będzie to Ci oczywiście prześlę
Wiesz, że BIS szczeniąt był po 17!!!

Posted

No własnire Jostra ! Gdzie te obiecane zdjecia???

A ile było czarnych mini i jakie ? Prosze o szczegołowy opis czemu Alexandra nie dostała NPwR??

Posted

Ło matko!!!!! To myśmy wtedy dojeżdżali do Kraka :D W JArosłąwiu to chyba się już utarły te opóźnienia :wink: Ale i tak było sympatycznie. Właśnie dzwoniła do mnie Iza dowiedzieć się o wnusię, zdałąm szczegółową relację :wink:

Posted

Pan sędzia jak powiedział miał ogromny dylemat (słowa moje może potwierdzić choćby Dominika właścicelka Zety która wygrała), ale dał tytuł Zecie , gdyż jak stwierdził miała lepiej wg niego przygotowane łapki :wink: (kwestia gustu) Ale powiedział że wróży nam że w przyszłości będziemy wymiennie zwyciężać, bo obie suki są super :wink:

Posted

jostra napisał(a):
Dzięki OLA :D
Straszne te spóżnienia i brak informacji
Na bis szczeniakow - psów wlazła kobita z suką i dostała II lokatę!!!

No to łądne hece, chyba wszyscy byli już "lekko" zmęczeni :lol:

Posted

alexandra napisał(a):
Pan sędzia jak powiedział miał ogromny dylemat (słowa moje może potwierdzić choćby Dominika właścicelka Zety która wygrała), ale dał tytuł Zecie , gdyż jak stwierdził miała lepiej wg niego przygotowane łapki :wink: (kwestia gustu) Ale powiedział że wróży nam że w przyszłości będziemy wymiennie zwyciężać, bo obie suki są super :wink:

Zetka jest śliczna też :klacz: dla Dominiki :D

Posted

Później jej odebrali, ale przy wyborze suk, dostała znów, no i sędzina już na inne szn min nie spojrzała :(
Musiała tez wyróżnić inne rasy, chyba :evilbat:

Posted

malawaszka napisał(a):

Zetka jest śliczna też :klacz: dla Dominiki :D

Dokładnie!!! Gratulacje!!!!
Acha no i nie powiedziałam jeszcze że Zeta wygrała porównanie z Dogiem de Lux z Gniazda Złotych Lwów i uzyskała tytuł Zwycięzca Rasy :D

Posted

wrocilam...o 4tej rano,a o 5:20 pobudka do pracy,wiec padam na przyslowiowy pysk...
wystawka...hmmm,super byla:))))KABARET taki,ze szok:))szkoda tylko ,ze taki drogi.
1.Dnia sedzina nienawidzila Polakow!wszystkie polskie psy jesli mialy jakakolwiek konkurencje z ZSRR(tu jest i Litwa i Lotwa I rosija) przegrywaly. Dengi mial fuksa bo byl sam, ale juz porownanie o juniora przerznal z PASKUDNA suka, bo...cos tam jakies bla bla bla Iza napisze. Ontario z Tartaku BiS Poznan 2004,i wiele innych bisow 2gi na 2!!!z klasy nawet nie wyszedl!!!!Blythewood The Buck Stops Here-5ty na 5!!!dodam,ze jest Vice Zwyc.Europy. Jedynemu Pipinowi sie fuxnelo-wygral rase i byl 3ci na grupie. Inne piekne olbrzymy w polskich rekach tez dostawaly w d...Jodi naszej Kaski tez byla 3cia na 3 za 2 koszmarkami,ale w ruskich rekach. Sasquehanna Gorzalka-Mlodz.ZWyciezczyni Europy tez jakos tam ktoras, no i my tez 3 na 5:)))wygrala oczywiscie ruska suka wystawiana przez babe z Ruskij Asortik.Aha, Slonik tez przegral z obrzydliwa i strachliwa suka!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat:
2.Dnia juz bylo super-zupelna odwrotnosc!Przynajmniej tak na poczatek:))))nasze olbrzymy wygrywaly,choc Ontario nie bardzo,wygral psiak Kaski ale co to to nie wiem i w sumie nie wiem czy jej:)))i nie wiem czy rase czy tylko psa w rasie. Jodi Kaski tym razem byla pierwsza a za nia te paskudy,a Dengi wygral porownanie z Jodi. No i to bylo tyle dobrego sedziowania, widocznie pancia stwierdzila,ze sie juz Polaczki nawygrywaly:)))
Blyth. The Buck Stops Here-awansowal, bo juz byl 2gi albo 3ci nie patrzylam:))tak czy siak CWC nie dostal :evilbat: :evilbat: Pipin z tylu-mimo , ze poprzedniego dnia 3ci na grupie!!!Gorzalka tez nie wygrala, a u nas w championach znowu ta sama ruska suka,a my tym razem 4ci:)))
Juz pierwszego dnia sie z tego smialismy, a drugiego dnia sobie otworzylim szampana potem piwko i jeszcze jedno piwko i bylo calkiem fajnie;))))w koncu to sedzina sie osmiesza:)))i w pieprzakach i w cz-sr rase wygraly kociuby-a miala tyle pieknych psow...ale z Polski!te pierwsza babe to my podejrzewamy ,ze bil maz Polak i dlatego teraz Polakow nienawidzi :lol: :lol:
Cala wystawa byla padaczkowa:)))w oba dni zreszta, bo nie tylko to sie dzialo w sznaucerach:)))szopki odchodzily i w innych rasach np.westikach:)))jaja najnormalniejsze jaja :lol: :lol: tylko drogie, a w powrotnej drodze to nas jeszcze gliny zlapaly i trzeba bylo dac w lape, za to ze raptem przekroczylismy predkosc o 10km/h!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Alexandra i Jostra GRATULACJE udanej wystawki:)))))
ja na dzien dzisiejszy NIENAWIDZE litwy i litwinow!!!! :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat:

Posted

Z tymi miejscami moglam troszke poprzekrecac, sek w tym,ze polskie psy dostaly w tylek i jak dla mnie to nie moglo byc przypadkowe!
Chocby to,ze pierwszego dnia sedzina podeszla do mnie i od razu po angielsku ile ona ma lat,a potem podeszla do drugiej suki ruskiej i juz po rusku!!!to skad ona wiedziala,ze ja nie ruska???w karty patrzyla.
Ale coz:))))kabaret

Posted

oj orsini... nie miałaś gdzie na wystawę jechać tylko do rusków? 8) a tak swoją drogą to sędziowie powinni być międzynarodowi, a nie... przecież w takim wypadku to od razu śmierdzi (tzn ja się nie znam na wystawach i to moje skromne zdanie laika:) )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...