dorotak Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Dorotak, Ty mi nic nie mow o spacerze, bo ja myslalam, ze Wy na pola przyjedziecie, a Was nie bylo :( Ale myśmy się nie deklarowały, że będziemy... W taką pogodę wolałyśmy się schować w lesie :D Wielkie gratulacje dla Agatki, Alexandry i Jostry oraz ich zwycięskich piękności :laola: Pozdrowienia
alexandra Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Justynko już Wam gratulowaliśmy, ale jeszcze raz wielkie gratulacje. Faktycznie Berrysia to śliczna małą panienka, a Lambi ś już wiele razy mówiłąm że przystojniak :wink: Dorotko dzięki :D
RobinCzWa Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 W porządku, zmieściło sie, oto link do filmiku Madziorki: http://www.prenet.pl/~robin/000_3766.MOV - oczywiscie klikamy na link prawym przyciskiem myszki i wybieramy - Zapisz Jako
jostra Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 alexandra napisał(a):Justynko już Wam gratulowaliśmy, ale jeszcze raz wielkie gratulacje. Faktycznie Berrysia to śliczna małą panienka, a Lambi ś już wiele razy mówiłąm że przystojniak :wink: Dorotko dzięki :D Ola dzięki :D I wzajemnie, a Besia powinna wziąć NSwR Waszeczko - orsini jest w Wilnie, więc chyba wystawiała
malawaszka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 a wiecie coś jak jej poszło?? :D a filmiku Madziorki nie widać - jest biała plansza z kolorowymi kreskami :-?
madzior_ka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 hm.... ja filmik widze , a moze musicie miec program Quick Time Player - ja w nim odtwarzam takie filmiki..... :roll:
alexandra Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 [quote name='"jostraI wzajemnie, a Besia powinna wziąć NSwR [/quote'] Dziękujemy, postaramy się następnym razem jeszcze bardziej :D
alexandra Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 A zapomniałabym Justynko!!! O ile to nie kłopt to uśmiecham się i proszę o fotki z wystawy o ile jakieś się udały. Ratujcie koleżankę gapę :/
jostra Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Nawet jeszcze nie patrzyłam, co tam mój mąż stworzył :P Jak tylko coś będzie to Ci oczywiście prześlę Wiesz, że BIS szczeniąt był po 17!!!
Mek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 No własnire Jostra ! Gdzie te obiecane zdjecia??? A ile było czarnych mini i jakie ? Prosze o szczegołowy opis czemu Alexandra nie dostała NPwR??
jostra Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Mek - na razie ledwo żyję, ale może jutro coś wrzucę Dlaczego Besia nie dostala NSwR - nie wiem, ja bym jej dała, bo jest cudna
malawaszka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Mek napisał(a):A ile było czarnych mini i jakie ? Prosze o szczegołowy opis czemu Alexandra nie dostała NPwR?? no chyba dlatego że ma sukę :wink: :lol:
alexandra Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Ło matko!!!!! To myśmy wtedy dojeżdżali do Kraka :D W JArosłąwiu to chyba się już utarły te opóźnienia :wink: Ale i tak było sympatycznie. Właśnie dzwoniła do mnie Iza dowiedzieć się o wnusię, zdałąm szczegółową relację :wink:
jostra Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Dzięki OLA :D Straszne te spóżnienia i brak informacji Na bis szczeniakow - psów wlazła kobita z suką i dostała II lokatę!!!
alexandra Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Pan sędzia jak powiedział miał ogromny dylemat (słowa moje może potwierdzić choćby Dominika właścicelka Zety która wygrała), ale dał tytuł Zecie , gdyż jak stwierdził miała lepiej wg niego przygotowane łapki :wink: (kwestia gustu) Ale powiedział że wróży nam że w przyszłości będziemy wymiennie zwyciężać, bo obie suki są super :wink:
alexandra Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 jostra napisał(a):Dzięki OLA :D Straszne te spóżnienia i brak informacji Na bis szczeniakow - psów wlazła kobita z suką i dostała II lokatę!!! No to łądne hece, chyba wszyscy byli już "lekko" zmęczeni :lol:
malawaszka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 alexandra napisał(a):Pan sędzia jak powiedział miał ogromny dylemat (słowa moje może potwierdzić choćby Dominika właścicelka Zety która wygrała), ale dał tytuł Zecie , gdyż jak stwierdził miała lepiej wg niego przygotowane łapki :wink: (kwestia gustu) Ale powiedział że wróży nam że w przyszłości będziemy wymiennie zwyciężać, bo obie suki są super :wink: Zetka jest śliczna też :klacz: dla Dominiki :D
jostra Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Później jej odebrali, ale przy wyborze suk, dostała znów, no i sędzina już na inne szn min nie spojrzała :( Musiała tez wyróżnić inne rasy, chyba :evilbat:
alexandra Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 malawaszka napisał(a): Zetka jest śliczna też :klacz: dla Dominiki :D Dokładnie!!! Gratulacje!!!! Acha no i nie powiedziałam jeszcze że Zeta wygrała porównanie z Dogiem de Lux z Gniazda Złotych Lwów i uzyskała tytuł Zwycięzca Rasy :D
orsini Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 wrocilam...o 4tej rano,a o 5:20 pobudka do pracy,wiec padam na przyslowiowy pysk... wystawka...hmmm,super byla:))))KABARET taki,ze szok:))szkoda tylko ,ze taki drogi. 1.Dnia sedzina nienawidzila Polakow!wszystkie polskie psy jesli mialy jakakolwiek konkurencje z ZSRR(tu jest i Litwa i Lotwa I rosija) przegrywaly. Dengi mial fuksa bo byl sam, ale juz porownanie o juniora przerznal z PASKUDNA suka, bo...cos tam jakies bla bla bla Iza napisze. Ontario z Tartaku BiS Poznan 2004,i wiele innych bisow 2gi na 2!!!z klasy nawet nie wyszedl!!!!Blythewood The Buck Stops Here-5ty na 5!!!dodam,ze jest Vice Zwyc.Europy. Jedynemu Pipinowi sie fuxnelo-wygral rase i byl 3ci na grupie. Inne piekne olbrzymy w polskich rekach tez dostawaly w d...Jodi naszej Kaski tez byla 3cia na 3 za 2 koszmarkami,ale w ruskich rekach. Sasquehanna Gorzalka-Mlodz.ZWyciezczyni Europy tez jakos tam ktoras, no i my tez 3 na 5:)))wygrala oczywiscie ruska suka wystawiana przez babe z Ruskij Asortik.Aha, Slonik tez przegral z obrzydliwa i strachliwa suka!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: 2.Dnia juz bylo super-zupelna odwrotnosc!Przynajmniej tak na poczatek:))))nasze olbrzymy wygrywaly,choc Ontario nie bardzo,wygral psiak Kaski ale co to to nie wiem i w sumie nie wiem czy jej:)))i nie wiem czy rase czy tylko psa w rasie. Jodi Kaski tym razem byla pierwsza a za nia te paskudy,a Dengi wygral porownanie z Jodi. No i to bylo tyle dobrego sedziowania, widocznie pancia stwierdzila,ze sie juz Polaczki nawygrywaly:))) Blyth. The Buck Stops Here-awansowal, bo juz byl 2gi albo 3ci nie patrzylam:))tak czy siak CWC nie dostal :evilbat: :evilbat: Pipin z tylu-mimo , ze poprzedniego dnia 3ci na grupie!!!Gorzalka tez nie wygrala, a u nas w championach znowu ta sama ruska suka,a my tym razem 4ci:))) Juz pierwszego dnia sie z tego smialismy, a drugiego dnia sobie otworzylim szampana potem piwko i jeszcze jedno piwko i bylo calkiem fajnie;))))w koncu to sedzina sie osmiesza:)))i w pieprzakach i w cz-sr rase wygraly kociuby-a miala tyle pieknych psow...ale z Polski!te pierwsza babe to my podejrzewamy ,ze bil maz Polak i dlatego teraz Polakow nienawidzi :lol: :lol: Cala wystawa byla padaczkowa:)))w oba dni zreszta, bo nie tylko to sie dzialo w sznaucerach:)))szopki odchodzily i w innych rasach np.westikach:)))jaja najnormalniejsze jaja :lol: :lol: tylko drogie, a w powrotnej drodze to nas jeszcze gliny zlapaly i trzeba bylo dac w lape, za to ze raptem przekroczylismy predkosc o 10km/h!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Alexandra i Jostra GRATULACJE udanej wystawki:))))) ja na dzien dzisiejszy NIENAWIDZE litwy i litwinow!!!! :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat:
orsini Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Z tymi miejscami moglam troszke poprzekrecac, sek w tym,ze polskie psy dostaly w tylek i jak dla mnie to nie moglo byc przypadkowe! Chocby to,ze pierwszego dnia sedzina podeszla do mnie i od razu po angielsku ile ona ma lat,a potem podeszla do drugiej suki ruskiej i juz po rusku!!!to skad ona wiedziala,ze ja nie ruska???w karty patrzyla. Ale coz:))))kabaret
florance Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 oj orsini... nie miałaś gdzie na wystawę jechać tylko do rusków? 8) a tak swoją drogą to sędziowie powinni być międzynarodowi, a nie... przecież w takim wypadku to od razu śmierdzi (tzn ja się nie znam na wystawach i to moje skromne zdanie laika:) )
Recommended Posts