Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Mek napisał(a):
Góral tu czasem zaglada i pisał ze nie ma zdjęć swoich psów więc to jest okazja by pokazac jego psiaki na dgm. A tą Ebony to juz jakoś musisz odszukać to jest czarno srebrna suka w klasie młodziezy .

no spróbuję - mam nadzieję, że cos z tego wyjdzie :wink:

Posted

malawaszka napisał(a):

no spróbuję - mam nadzieję, że cos z tego wyjdzie :wink:

Z góry DZ i jeszcze sie przypomne przed sama wystawa :)

Posted

Jostra Dz
Justa fajne zdjecia, Czy gala ma tak wystrzyzone nad nosem czy grzywka sam się jej tak układa do "góry"??

Posted

mek napisał(a):
A kto bedzie w Katowicach??? I kto będzie z aparatem??

ja tezbędę i jak się dowiem które to pieski to oczywiscie postaram sie porobić duzo zdjeć:)

a ja teraz nie o sznuacerach ale musze sie pochwalić1! dzisiaj był mój jeżdziecki debiut i startowałam w dwóch konkursach 70 cm i 80 cm przezzkody i dwa razy zajełąm pierwsze miejsce!! Montana jest strasznie syzbka i lubi skakać, więc czas miałyśmy najlepszy było genialnie, jeśli są chetni to mam filmik mojego przejazdu parkuru 70 cm filmik:) dość długi i wg mnie bardzo fajny, jakby mi ktoś powidział jak go tu wstawic to bym wstawiła, ale nie mam pojecia jak i na jaki serwer mozna go wstawic chyba ze moge komus wystłac i ktos tu moze wstawić?

Posted

Gratulacje dla Madziorka

Super ! Zuch dziewczyna ,jak mowili w dawnych czasach :-)))
Moze wrzuc chociaz jakies zdjatko ,bo jak film umiescic to ja tez nie wiem.
Ale mialas emocje ,co ?

Posted

Jostra, pisz szybciutko ja poszlo, bo juz mnie palce bola od trzymania kciukow :D .

Wiesci od Agatki z soboty: Dengi - Mlodziezowy Zwyciezca Litwy i ukonczyl Ml. Ch. Litwy (HHHHHHUUUUUUUUURRRRRRRAAAAAAA :angel: :angel: :angel: :angel: ), a Sonitka - uzyskala ocene doskonala i lokate 2. Iza OGROMNIASTE GRATULACJE :laola: :BIG: :terazpol: :multi: :B-fly: :bigok: :biggrina: :Fade-col: .

Madziorko, dla Ciebie rowniez OGROMNE GRATULACJE :angel: :angel: :angel: :angel: :laola: :klacz: , acha i ja poprosze filmik na priv :grins: .

Posted

Madzior_ka SUPER, wielkie gratulacje! :klacz: Wspaniałe osiągnięcia. Mam nadzieję, że uda Ci się przekazać Robinowi filmik...

Romas - rozumiem, że z tym ogonkiem chodzi Ci o Chingę :lol:

No i wielkie gratulacje dla Agatki, Dengiego i Słonika :laola:

Ka-Vanga jak nam było na spacerze to widać w galerii, a jak się udało spotkanie na Polach?

Pozdrowienia

Posted

bardzo dziekuj za gratulacje i mam nadzieje ze te pcozatkowe sukcesy nie przyćmią mi umysłu (hehe) i nadal będzie mi wychodziła jazda coraz lepiej z jescze wiekszymi efektami:)))

I ja dołączam sie do wielkich gratulacji dla Jostry i Agatki!! naprawde strasznie sie ciesze z waszych sukcesów
::multi:: ::multi::::multi:: ::multi::

Ps. mam nadzije, że robin szybcoiutko pojawi sie na dgm aby mógł mi napisać czy wstawi mój filmik, byłoby super, a jak sie nie uda to powysyłam chętnym na maile...

Posted

Dorotak, Ty mi nic nie mow o spacerze, bo ja myslalam, ze Wy na pola przyjedziecie, a Was nie bylo :( . Ja nie mialam aparatu, ale Kasia od Wiesi miala wiec foty na pewno beda :D .

Najnowsze wiesici od Agatki: dzis Dengik znow zwyciezyl mlodziez i byl najlepszym juniorem :angel: :angel: :angel: :angel: , a Sonitka rowniez zwyciezyla w klasie mlodziezy :angel: :angel: :angel: :angel: . Izus jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE :BIG: :laola: :terazpol: :smilecol: :B-fly: :multi: :thumbs: :bigok: :biggrina: .

Posted

No to i my się pochwalimy :D Dziś w Jarosławiu Beska była wystawiana po raz pierwszy już w klasie pośredniej i otrzymała ocenę doskonałą, piękny opis, złoty medal i co najważniejsze CWC !!! Czyli jednym słowem rozpoczęłyśmy dorosły Championat Polski!!! :D
Reszcie dogomaniakó też poszło świetnie, ale niech się sami chcwalą :wink:
Gratulacje dla Agatki i Olci oraz Madziorki!!!!

Posted

Dziękuję Waszeczko!! Jestem tym bardziej szczęśliwa, że Beska mimo sporej przerwy i moich obaw o jej zachowanie wystawiła się super. Brawa również dla obiektywnego, bardzo dokładnego w ocenie i przemiłego sędziego pana Gilarskiego :)

Posted

Berrysia została Najpiękniejszym szczeniaczkiem, sędzia był nią zachwycony i stwierdził, że wróży jej wspaniałą karierę wystawową :D
Lambiś został Najpiękniejszym Psem w Rasie i dostał drugie CWC, więc w sierpniu powinniśmy skończyć dorosły championat Polski
Fifi niestety ma jeszcze cieczkę, więc nie mogła z nami pojechać. :(
Gratulacje dla Litewskich zwycięzców!!! :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...