Mek Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 e tam . To najwyzej po wystawie ustawisz psy na parkingu i tez bedzie :)
malawaszka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Mek napisał(a):Góral tu czasem zaglada i pisał ze nie ma zdjęć swoich psów więc to jest okazja by pokazac jego psiaki na dgm. A tą Ebony to juz jakoś musisz odszukać to jest czarno srebrna suka w klasie młodziezy . no spróbuję - mam nadzieję, że cos z tego wyjdzie :wink:
Mek Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 malawaszka napisał(a): no spróbuję - mam nadzieję, że cos z tego wyjdzie :wink: Z góry DZ i jeszcze sie przypomne przed sama wystawa :)
malawaszka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 noo tak tak przypomnij oniecznie bo ja to mam pamięć dobrą ale krótką :oops:
jostra Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Mek napisał(a):e tam . To najwyzej po wystawie ustawisz psy na parkingu i tez bedzie :) Dobra - specjalnie dla CIebie ;)
Mek Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Jostra Dz Justa fajne zdjecia, Czy gala ma tak wystrzyzone nad nosem czy grzywka sam się jej tak układa do "góry"??
Justa Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Mek, Galuśce wycinam, bo inaczej włosy by jej oczy zakryły chyba :o :wink:
madzior_ka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 mek napisał(a):A kto bedzie w Katowicach??? I kto będzie z aparatem?? ja tezbędę i jak się dowiem które to pieski to oczywiscie postaram sie porobić duzo zdjeć:) a ja teraz nie o sznuacerach ale musze sie pochwalić1! dzisiaj był mój jeżdziecki debiut i startowałam w dwóch konkursach 70 cm i 80 cm przezzkody i dwa razy zajełąm pierwsze miejsce!! Montana jest strasznie syzbka i lubi skakać, więc czas miałyśmy najlepszy było genialnie, jeśli są chetni to mam filmik mojego przejazdu parkuru 70 cm filmik:) dość długi i wg mnie bardzo fajny, jakby mi ktoś powidział jak go tu wstawic to bym wstawiła, ale nie mam pojecia jak i na jaki serwer mozna go wstawic chyba ze moge komus wystłac i ktos tu moze wstawić?
malawaszka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Madziorka no to super i GRATULACJE :laola: tak trzymaj :angel: :D
Romas Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Gratulacje dla Madziorka Super ! Zuch dziewczyna ,jak mowili w dawnych czasach :-))) Moze wrzuc chociaz jakies zdjatko ,bo jak film umiescic to ja tez nie wiem. Ale mialas emocje ,co ?
Romas Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 http://www.flavago.republika.pl/nasze_psy.htm Spojrzcie na to zdjecie ,moj ideal sznaucerkowego ogonka .Ach ,gdzie taki dostac :-)
Ka-Vanga Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Jostra, pisz szybciutko ja poszlo, bo juz mnie palce bola od trzymania kciukow :D . Wiesci od Agatki z soboty: Dengi - Mlodziezowy Zwyciezca Litwy i ukonczyl Ml. Ch. Litwy (HHHHHHUUUUUUUUURRRRRRRAAAAAAA :angel: :angel: :angel: :angel: ), a Sonitka - uzyskala ocene doskonala i lokate 2. Iza OGROMNIASTE GRATULACJE :laola: :BIG: :terazpol: :multi: :B-fly: :bigok: :biggrina: :Fade-col: . Madziorko, dla Ciebie rowniez OGROMNE GRATULACJE :angel: :angel: :angel: :angel: :laola: :klacz: , acha i ja poprosze filmik na priv :grins: .
dorotak Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Madzior_ka SUPER, wielkie gratulacje! :klacz: Wspaniałe osiągnięcia. Mam nadzieję, że uda Ci się przekazać Robinowi filmik... Romas - rozumiem, że z tym ogonkiem chodzi Ci o Chingę :lol: No i wielkie gratulacje dla Agatki, Dengiego i Słonika :laola: Ka-Vanga jak nam było na spacerze to widać w galerii, a jak się udało spotkanie na Polach? Pozdrowienia
Romas Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Fjuuuuu, Agatka ! Super ! :multi: Nasi Gora ! Gratulacje No to ciekawe co u Jostry ??
malawaszka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Agatka :laola: GRATULACJE :multi: :drinking: :drinking: :drinking:
madzior_ka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 bardzo dziekuj za gratulacje i mam nadzieje ze te pcozatkowe sukcesy nie przyćmią mi umysłu (hehe) i nadal będzie mi wychodziła jazda coraz lepiej z jescze wiekszymi efektami:))) I ja dołączam sie do wielkich gratulacji dla Jostry i Agatki!! naprawde strasznie sie ciesze z waszych sukcesów ::multi:: ::multi::::multi:: ::multi:: Ps. mam nadzije, że robin szybcoiutko pojawi sie na dgm aby mógł mi napisać czy wstawi mój filmik, byłoby super, a jak sie nie uda to powysyłam chętnym na maile...
Ka-Vanga Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Dorotak, Ty mi nic nie mow o spacerze, bo ja myslalam, ze Wy na pola przyjedziecie, a Was nie bylo :( . Ja nie mialam aparatu, ale Kasia od Wiesi miala wiec foty na pewno beda :D . Najnowsze wiesici od Agatki: dzis Dengik znow zwyciezyl mlodziez i byl najlepszym juniorem :angel: :angel: :angel: :angel: , a Sonitka rowniez zwyciezyla w klasie mlodziezy :angel: :angel: :angel: :angel: . Izus jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE :BIG: :laola: :terazpol: :smilecol: :B-fly: :multi: :thumbs: :bigok: :biggrina: .
madzior_ka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 ojej:)) no to jescze raz wielkie gratulacje!!!!!!!! :multi:
alexandra Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 No to i my się pochwalimy :D Dziś w Jarosławiu Beska była wystawiana po raz pierwszy już w klasie pośredniej i otrzymała ocenę doskonałą, piękny opis, złoty medal i co najważniejsze CWC !!! Czyli jednym słowem rozpoczęłyśmy dorosły Championat Polski!!! :D Reszcie dogomaniakó też poszło świetnie, ale niech się sami chcwalą :wink: Gratulacje dla Agatki i Olci oraz Madziorki!!!!
malawaszka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 WOW ale te nasz dogomaniackie sznaucerki szaleją :angel: gratulacje Alexandra :laola: :drinking:
alexandra Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Dziękuję Waszeczko!! Jestem tym bardziej szczęśliwa, że Beska mimo sporej przerwy i moich obaw o jej zachowanie wystawiła się super. Brawa również dla obiektywnego, bardzo dokładnego w ocenie i przemiłego sędziego pana Gilarskiego :)
jostra Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Berrysia została Najpiękniejszym szczeniaczkiem, sędzia był nią zachwycony i stwierdził, że wróży jej wspaniałą karierę wystawową :D Lambiś został Najpiękniejszym Psem w Rasie i dostał drugie CWC, więc w sierpniu powinniśmy skończyć dorosły championat Polski Fifi niestety ma jeszcze cieczkę, więc nie mogła z nami pojechać. :( Gratulacje dla Litewskich zwycięzców!!! :D
malawaszka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Kurde laski ale szalejecie :klacz: i :laola: dla Jostry :drinking: :D
jostra Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Dzięki Waszeczko :D Miejmy nadzieję, że później będzie jeszcze lepiej :P
Recommended Posts