Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

po krótce opiszę - chodzi sobie goły facet z piii na wierzchu w stanie, że tajk powiem powiększenia :lol: :oops: w drugiej ręce trzyma bitą śmietanę i podchodzi do bab z TYM i ona zlizywały bitą śmietanę :-? kumasz obcy facet i one wszystkie - błeeeeeeeeeeee :roll:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

:evilbat:
Na zdjątkach jest kilku facetów, bo kobit też jest sporo, inaczej mogłyby się pobić :evilbat:
Wyglądają na wygłodniałe :P

Posted

Jostra kurcze widzialysmy te Twoje foty :evilbat: :evil: :evilbat: i Ty chcialas,zebym to w pracy na twardziela zgrywala????A tak swoja droga jak lazisz po takich www to nie lapiesz virusow,dialerow itp?:))))moze tez masz cos wspolnego z Acapulco KaVangi-laczysz sie z netem prze mexyk i jeszcze o tym nie wiesz:))))zobaczysz rachunek z Tepsy to sie zdziwisz:)))))

Posted

Dawno mnie nie było - praca mnie wciągnęła i dopiero niedawno wypluła :lol: Widzę, że pojawili się nowi sznauceromaniacy - witam wszystkich razem ze średniakiem Atosem.

W galerii tyle nowych zdjęć! :o Piękne szczeniaczki, fotki wystawowe i spacerowe a nawet "Luna w kąpieli" :cunao: Wszystkie super!

Pozdrowienia

Posted

Witajcie, no ja też vbardzo sie ciesze ze nasze sznauceromaniackie grono się powieksza, więc teraz czekamy tylko na zdjecia Zuzi i Atoska żeby było do kompletu, bo te nasze dwa średaniczki cos ostatnio mało w galerii się udzielały....

Posted

Naprawde ?Moze i tak :D ,bo ja cyfrowki wciaz jeszcze nie mam.
Bylo w radosnej tfurczosci zdjecie Zuzi w snieznym tunelu :lol:
A tak to nudy same,ciagle Zuzia w sniegu i snieg na Zuzi ,ech .....byle do wiosny to moze cos ciekawszego bedzie sie dzialo :wink:

Posted

:lol: :lol: dopiero teraz zobaczylam ,madzior-ka alez przesmieszne zdjecie Deniska masz w emblemacie :lilangel: ,bardzo mi sie podoba!

Posted

Romas napisał(a):
A tak to nudy same,ciagle Zuzia w sniegu i snieg na Zuzi ,ech .....byle do wiosny to moze cos ciekawszego bedzie sie dzialo :wink:

No właśnie. Ja ostatnio robiłam zachód słońca ;) Ale właśnie przy tej okazji w niedzielę zorientowałam się, że o 17.00 jest jeszcze całkiem widno! A więc idzie ku wiośnie :B-fly:

Pozdrowienia

Posted

dordzy sznauceromaniacy. od kilu dni czytam i czytam coście tu wyskrobali i nadziwić się nie mogę. Zawsze myslałam, że jestem psią maniaczką, ale dopiero teraz do mnie dotarło, że niektórzy sa jeszcze bardziej zakręceni. Ponieważ od miesiąca z moją rodzinką zamieszkała druga panienka, mini czarno-srebrna, pewnie jeszcze dam o sobie znać. na razie pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych. :P :lol: :roll:

Posted

Witaj wsród nas!

Jesli myslałas, że jestesc normalna inaczej to sie mylisz. Jestes zupełnie normalna!
BO to ja jestem ninormalna na punkcie psów!
Zreszta jak tu dłuzej posidzisz to sie przekonasz! ;)

Hmm... Sam fakty ze o takiej porze roku jade jutro 900 km na wystawe, do zimnego hotelu chyba o tym swiadczy!
W związku z powyzszym uprasza sie o trzymanie kciuków i wznoszenie modłów! My obiecujemy robic to samo za wystawiajacych w kraju ;)

Do zobaczenia w poniedziałek
Jak zwykle obiecuje ze Ka Vanga poda info :)

Posted

No dobra to ja tak optymistrycznie z rana
Trzymam kciuki za naszych dogomaniakow wystawiajacych w ten weekend
I wznosze modly :modla:
Powodzenia :D

Posted

W galeri sa piekne fotki miniaturek na sniegu (sniegu to juz dosc ale miniaturek nigdy ).
Ten slodyczek z gonkiem jest przezabawny :lol: A Denisek jaki miny robi :lol:
A najbardziej to mi sie podobaja dwa sznaucery Pink :D
My tez kiedys bardzo chcielismy miec brytyjczyka ale jakos nie zlozylo sie ,balismy sie zeby nasza koteczka Orinka nie poczula sie obrazona i tak zyjemy z zaledwie jednym kotkiem :o
Ale moze ilosc pieskow powroci rownowage w naszej rodzinie :D

Posted

tak,tak,ja zdecydowanie wole te KaVangi z acapulco:))))nawet bez miniaturek:)))))nienawidze tej zimy!!!juz wystarczy!!!
Romas SUPERANCKIEGO pieprzaka wkleilas:)))))

Posted

Ciesze sie ,ze Ci sie podoba :D Szczegolnie ,ze za nic tego zdjecia nie moglam wkleic bo mialo za duzo pikseli.W koncu sie wkurzylam i zepsulam jakosc ale za to nareszcie poszlo :D
To jest kotka Orinka ,ktora rzadzi u nas w domu i pozwala nam laskawie ze soba mieszkac :D :D

Posted

orsini napisał(a):
Jostra kurcze widzialysmy te Twoje foty :evilbat: :evil: :evilbat: i Ty chcialas,zebym to w pracy na twardziela zgrywala????A tak swoja droga jak lazisz po takich www to nie lapiesz virusow,dialerow itp?:))))moze tez masz cos wspolnego z Acapulco KaVangi-laczysz sie z netem prze mexyk i jeszcze o tym nie wiesz:))))zobaczysz rachunek z Tepsy to sie zdziwisz:)))))

orsini nie chodzę po żadnych "takich www" ani w pracy ani w domu, dostaję maile od kolegów z pracy, a gdzie oni chodzą to już ich sprawa :evilbat:
A ja się w domciu nie łączę przez TPsę tylko OST Tyczyn :P

Posted

Nooooooooo ja tez bede za Was dziewczyny6 mocno trzymac kciuki :kciuki: , wiec jak nie przywieziecie zwycieztw to bedzie ........ KARA :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):
tak,tak,ja zdecydowanie wole te KaVangi z acapulco:))))nawet bez miniaturek:)))))

Nio to ciesze sie, ze sie moje fotoski podobaja, ale zupelnie zapomnialam, ze zrobilam dla Was specjalnie fotki mini z Meksyku (niezbyt to piekne, ale co tam :wink: ), zaraz postaram sie powklejac :D .

Posted

orsini napisał(a):
za zyczenia nie dziekujemy:))
KaVanga wklejaj fotki:))i jeszcze te z delfinami:))

No nie dziekujcie, tylko z pucharami wracajcie :angel: .
Buuuuuu z delfinami nie mam :roll: , ale za to mam jeszcze meksykanskie nagusy (tylko, ze byly "za kratkami" i ciagle sie do budy chowaly :-? ).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...