Ka-Vanga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Aaaaaaaaa ja tez chce takie fotki :angel: :evilbat: .
Olivka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 M@d napisał(a):Olivka napisał(a):Jostra ! Niestety mój mąż opchnął koledze cyfrówkę , a jeszcze nie zdążył kupić nowej . Popstrykam analogiem i zgram na płytkę . Dzisiaj kupuję film i pstrykam obiecuję. Jest bardzo podobna do Waszych , tak mi się wydaje , przynajmniej jak oglądałam zdjęcia z wieku pieluchowego. Jak macie kasę to kupcie Canona A95, rewelacyjny sprzęcik! Na Allegro są ok 200 zł. taniej niż w sklepach ... Pozdrawiam :wink: M@d ! Powiedz coś więcej na temat tego aparatu . Jakieś parametry , piksele , zoomy, cena i takie tam inne. Ewentualnie namiar na alegro . Nie wytrzymam dłużej bez cyfrówki. :cry:
orsini Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 a ja nie wiem:((bo nie moge zobaczyc buuu nawet po zapisaniu:((
jostra Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Aaaaaaaaa ja tez chce takie fotki :angel: :evilbat: . Nie wiem czy mogę rozpowszechniać wśród niepełnoletnich :evilbat: jeszcze mnie dziabnie prokurator :P
Ka-Vanga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 jostra napisał(a):Nie wiem czy mogę rozpowszechniać wśród niepełnoletnich :evilbat: jeszcze mnie dziabnie prokurator :P Ja juz prawie pelnoletnia, przeciez mam teraz 17 nie :evil_lol: :evilbat: .
Ka-Vanga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 orsini napisał(a):a gdzie mejl do brata???ke???? :evil: :evil: :evil: :roflt: :evil_lol:
orsini Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 heheheh sluchajcie,a mozna zmienic nicka??nie tracac nabitych postow?czy jest to niemozliwe???bo jakos ten mi nie lezy na wszelkich IRCach czy czatach mam innego i wole tamten:((
Agatka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Ja jestem pełnoletnia! Prosz emi rozpowszechnic!! ;)
Agatka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 NO niezłe to przyjecie !! ;) Ale w Polsce takich nie robia ;):D
orsini Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 to jak z tym nickiem?da sie zmienic nic nie tracac?:))))
Ka-Vanga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 orsini napisał(a):to jak z tym nickiem?da sie zmienic nic nie tracac?:)))) Chyba sie nie da :roll: .
Ka-Vanga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Ja probowalam kiedys na innym forum i nic z tego i podejrzewam, ze tu tez sie nie da :-? .
Agatka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Fajnego maila dostałam : w związku z duzymi mrozami w Wilnie oraz wynikła z tego powodu awarią systemu grzewczego w naszym hotelu prosimy aby Panstwo na wszelki wypadek mieli ze sobą ciepłe śpiwory, aczkolwiek myslimy ze do Panstwa przyjazdu uda sie napewno zapanowac nad awaria Super prawda .... ;( :(
orsini Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 ufff dobrze ze mieszkamy w innym miejscu:)))) ale ja z 2 goracymi facetami jade:))wiec zimno chyba nie bedzie:))))
orsini Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Użytkownicy przeglądający to forum: =MySza=, Agatka, jostra, RobinCzWa, Tara ale sie Was narobilo:)))
jostra Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 orsini napisał(a):Użytkownicy przeglądający to forum: =MySza=, Agatka, jostra, RobinCzWa, Tara ale sie Was narobilo:))) A Ty co tak stróżujesz?
malawaszka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 hahaha świntuchy czy ten filmik to wieczór panieński po amerykańsku?? :lol: z bitą śmietaną w roli drugoplanowej??? :lol:
jostra Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 to nie filmik tylko zdjątka, bitej śmietany nie było :( Ale poza tym ostro i owszem :P :evilbat: Napisy są po francusku, więc impreza tez pewnie francuska :) Nawet napewno :P
malawaszka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 ach więc nie to samo :lol: a ja tamtego już nie mam - powiem tylko, że lekko niedobrze mi się zrobiło :-? :roll: :oops:
jostra Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 To tu chyba aż tak źle nie jest :D Albo mnie już tak wiele nie rusza :evilbat: Starość nie radość :P
Recommended Posts