Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
tylko się nie pobijciew tych Katowicach moje Panie bo chciałabym Was poznać z niepoobijanymi buźkami :wink: 8)

Ja tam sie z nikim nie zamierzam bic, Katowice zawsze byly jedna z najwiekszych wystaw i dlatego je strasznie lubie i nie zamierzam ich opuscic, tam jest zawsze masa znajomych dlatego uwielbiam tam jezdzic.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Hej!!!! Jak zobaczylam stawke z Katowic to mi sie nogi miekkie zrobily...bedzie smiesznie... :wink: no ale moze chociaz poznam troche osob z Dogomani :D Kurcze ale tych Sznaucerkow wysypalo :wink: heh

Posted

Hmm... Chyba nie powinnam sie teraz pojawiac, ale mi sie nudzi....

Chciałam zkaomunikowac, że
BEZ WZGLEDU NA KOLEJNOSC OBIE DZIEWCZYNKI SA DLA MNIE THE BEST I OBIE DOSTANAŁ NAGRODY !!!!

Prosze sie tutaj na siebie nie obrażac bo lanie sprawie ;) :D

RObin narazie potrzebujesz jedynie pudlówke, najlepiej ta
http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=3549&action=prod
A potem po pierwszym trymowaniu kup sobie trymerek z czerwona raczka
http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=2047&action=prod
i grzebien
http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=2016&action=prod

Mysle, ze narazie nic wiecej IC nie bedzie potrzebne :)

Posted

Wlasciwie to ja czegos nie rozumiem, od bardzo dawna jest wiadomo, ze i jedna i druga jest zgloszona do Katowic i jakos nie bylo wczesniej rozmowy. A to ktora wygra to juz wylacznie kwestia sedziego i ja tu nie widze powodu do obrazania sie tylko fajna zabawe, wreszcie sie zobacza po tak dlugim czasie.

Posted

Mialam tego nie pisac, ale jednak napisze :wink: . Jostra wypominasz mi, ze nie zglosilas do Wawy na moja prosbe, a wiesz ja do Rzeszowa nie zglosilam, bo pomyslalam sobie, ze nie bede zglaszala, bo Ty tam mieszkasz i jakos glupio by mi bylo tam specjalnie jechac. A wierz mi mialam z kim i jak jechac.

Posted

florance napisał(a):
ojojoj :agrue: jednak dobrze, że ja na wystawy jeździć nie będę 8)

Hahahaha Florance to tylko takie male sprzeczki "rodzinne" :wink: :lol: , wierz mi nic powaznego :wink: :D .

Posted

ratunkuuuuuu!!! czy Wasze psiaki też tak reagowały na smycz?? dziś kupiłam bublowi pierwszą smyczkę... ponieważ jeszcze nie wychodzi, to postanowiłam spróbować w domu... i jak mu ją przypięłam, tak usiadł i uparcie jak osioł nie reagował na nic... czy na dworzu będzie inaczej? jak ja mam go do tej smyczki przekonać? przypięty nawet nie chciał przybiec do swojej ulubionej zabawki :-? :niewiem:

Posted

Dziewczyny dajcie sobie po razie i bedzie spokój.
A poza tym w klasie szczeniąt to chyba walka sie toczy o pietruszke ;)

Więc do póki nie chodzi o CWC i inne takie to nie ma o co kopii kruszyć.

Posted

Heh no widze, że za dużo ładnych szczeniaczków się urodziło i wszystkie wystawowe :D My również na wystawach spotykamy się z rodzeństwem Kenzia :D i dzielimy sie nagrodami :wink: heh skad ja to znam :lol:(w Katowicach te| bdzie braciszek Kenzia) Przynajmniej wszystko zostaje w rodzinie :wink: Pozdrowionka!!

Posted

witajhcie, chyba dzisiaj zamowimy sobie z bernarda odzywke i szampon i pudlówkę tylko nie wiem już któą bo byłamz decydowana na małą z berniny ale Agatka wkleiła znowu inny link czy one bardzo sie różnią? chyba jednak zdecyduje sie na tą co ma alexandra, a w grzenbien zaopatrze sie na wystawie. Ja tez strasnzie sie ciesze ze was spotkam w Katowicach dziewuszki i zobacze wasze psiaczki, ale bedzie supr!

Posted

Moja jakos szybko sie do smyczki przekonala, ale za to do obrozki dlugo nie mogla. Haha jak szla na spacer to wycierala sie o wszystkie mozliwe rzeczy :o :lol: .

Hahahaha Madziorko z mojej to jest teraz czolg, tak mi ja zapasli podczas mojej nieobecnosci :-? , wiec jak zobaczysz na wystawie czolg tzn, ze to ja z Bandziorem :wink: :lol: .

Od jakiegos czasu zbieram sie, zeby zrobic nowa stronke i jakos nie mam rzadnych pomyslow, moze ma ktos jakis i moglby mi cosik podowiedziec :wink: :grins: .

Posted

Hahaha, probuje ja odchudzic, ale ta sprytna bestia cfana jest :wink: . Wczoraj jak moj brat poszedl odebrac telefon to wlazla jakos na stol (lapki jej tylne wisialy w powietrzu podobno, tylko sie przednimi jakos uczepila) i zezarla mu objad :roll: :lol: .

A stronka juz mi sie troche znudzila i chce zrobic jakas nowa :wink: :grins: .

Posted

hahahaha kaska brzuch Twoj???i nie bylo Best of Breed???to chyba go za malo pokazalas:))))hahahaha niezle:))))))mi osobiscie najbardziej podobaja sie osoby wystawiajace w
1.faceci w garniturach
2.kobiety w zakietach
a gole brzuchy na wystawie psow?hmmmm, no wlasnie to wystawa PSOW a nie miss polonia:))ale coz-kazdy ma swoj gust i kazdy co innego uwaza za dobry smak. :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
Orsini - za ten doskonały pomysł wygrałaś nagrodę miesiąca :D
Została wysłana na maila :P

wlasnie kurcze co to za mejl???bo nie bardzo mi sie otwiera:((tzn. w ogole mi sie nie otwiera!!!:((((

Posted

aaa kaska w wilnie jest BARDZO zimno:))wiec mozesz to uwzglednic dobierajac kreacje :lol: :lol: :lol:
a propos kreacji-bo ja tyz sobie chce jakis ladniutki komplecik na wystawki kupic,ale...no wlasnie jedno ale: musze schusc!a na diecie KaVangi wytrzymalam...az pol dnia :lol: :lol: :lol: ale to nic:))))od poniedzialku.... :lol: :lol: :lol:

Posted

florance tu Ci odpisze, bo w galerii nie mozna:))
a wiec ten psiak Robina pewnie nie jest duzy bo za bardzi nie ma po kim:))ale na fotach istotnie tak moze wygladac-i na odwrot czasem duze psy wygladaja na male. A miniatury maja bardzo duze te szczeniaki-nie wiem czy jakas duza rasa w sumie w wieku 4-5 miesiecy juz ma prawie wzrost doroslego osobnika?pisze prawie:))))dziwne to jest ale tak one maja:)))ze rosna,rosna a potem stop:))))

Posted

orsini napisał(a):
jostra napisał(a):
Orsini - za ten doskonały pomysł wygrałaś nagrodę miesiąca :D
Została wysłana na maila :P

wlasnie kurcze co to za mejl???bo nie bardzo mi sie otwiera:((tzn. w ogole mi sie nie otwiera!!!:((((

A masz power pointa?
Jak tak to zapisz plik na dysku i wtedy otwórz
Jak nie masz to żałuj :evilbat:

Posted

orsini - power point to raczej standardowy program dla windows, jak excel czy word
nie wiem czy powinnaś oglądać u Krysi, bo to jest hmm ... babskie przyjęcie, co ona sobie o mnie pomyśli :evilbat: :evilbat: :evilbat: :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...