Ka-Vanga Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 malawaszka napisał(a):tylko się nie pobijciew tych Katowicach moje Panie bo chciałabym Was poznać z niepoobijanymi buźkami :wink: 8) Ja tam sie z nikim nie zamierzam bic, Katowice zawsze byly jedna z najwiekszych wystaw i dlatego je strasznie lubie i nie zamierzam ich opuscic, tam jest zawsze masa znajomych dlatego uwielbiam tam jezdzic.
Natalia_W Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Hej!!!! Jak zobaczylam stawke z Katowic to mi sie nogi miekkie zrobily...bedzie smiesznie... :wink: no ale moze chociaz poznam troche osob z Dogomani :D Kurcze ale tych Sznaucerkow wysypalo :wink: heh
Agatka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Hmm... Chyba nie powinnam sie teraz pojawiac, ale mi sie nudzi.... Chciałam zkaomunikowac, że BEZ WZGLEDU NA KOLEJNOSC OBIE DZIEWCZYNKI SA DLA MNIE THE BEST I OBIE DOSTANAŁ NAGRODY !!!! Prosze sie tutaj na siebie nie obrażac bo lanie sprawie ;) :D RObin narazie potrzebujesz jedynie pudlówke, najlepiej ta http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=3549&action=prod A potem po pierwszym trymowaniu kup sobie trymerek z czerwona raczka http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=2047&action=prod i grzebien http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=2016&action=prod Mysle, ze narazie nic wiecej IC nie bedzie potrzebne :)
Ka-Vanga Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Wlasciwie to ja czegos nie rozumiem, od bardzo dawna jest wiadomo, ze i jedna i druga jest zgloszona do Katowic i jakos nie bylo wczesniej rozmowy. A to ktora wygra to juz wylacznie kwestia sedziego i ja tu nie widze powodu do obrazania sie tylko fajna zabawe, wreszcie sie zobacza po tak dlugim czasie.
Ka-Vanga Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Mialam tego nie pisac, ale jednak napisze :wink: . Jostra wypominasz mi, ze nie zglosilas do Wawy na moja prosbe, a wiesz ja do Rzeszowa nie zglosilam, bo pomyslalam sobie, ze nie bede zglaszala, bo Ty tam mieszkasz i jakos glupio by mi bylo tam specjalnie jechac. A wierz mi mialam z kim i jak jechac.
florance Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 ojojoj :agrue: jednak dobrze, że ja na wystawy jeździć nie będę 8)
Ka-Vanga Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 florance napisał(a):ojojoj :agrue: jednak dobrze, że ja na wystawy jeździć nie będę 8) Hahahaha Florance to tylko takie male sprzeczki "rodzinne" :wink: :lol: , wierz mi nic powaznego :wink: :D .
florance Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 ratunkuuuuuu!!! czy Wasze psiaki też tak reagowały na smycz?? dziś kupiłam bublowi pierwszą smyczkę... ponieważ jeszcze nie wychodzi, to postanowiłam spróbować w domu... i jak mu ją przypięłam, tak usiadł i uparcie jak osioł nie reagował na nic... czy na dworzu będzie inaczej? jak ja mam go do tej smyczki przekonać? przypięty nawet nie chciał przybiec do swojej ulubionej zabawki :-? :niewiem:
Mek Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Dziewczyny dajcie sobie po razie i bedzie spokój. A poza tym w klasie szczeniąt to chyba walka sie toczy o pietruszke ;) Więc do póki nie chodzi o CWC i inne takie to nie ma o co kopii kruszyć.
Natalia_W Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Heh no widze, że za dużo ładnych szczeniaczków się urodziło i wszystkie wystawowe :D My również na wystawach spotykamy się z rodzeństwem Kenzia :D i dzielimy sie nagrodami :wink: heh skad ja to znam :lol:(w Katowicach te| bdzie braciszek Kenzia) Przynajmniej wszystko zostaje w rodzinie :wink: Pozdrowionka!!
madzior_ka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 witajhcie, chyba dzisiaj zamowimy sobie z bernarda odzywke i szampon i pudlówkę tylko nie wiem już któą bo byłamz decydowana na małą z berniny ale Agatka wkleiła znowu inny link czy one bardzo sie różnią? chyba jednak zdecyduje sie na tą co ma alexandra, a w grzenbien zaopatrze sie na wystawie. Ja tez strasnzie sie ciesze ze was spotkam w Katowicach dziewuszki i zobacze wasze psiaczki, ale bedzie supr!
Ka-Vanga Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Moja jakos szybko sie do smyczki przekonala, ale za to do obrozki dlugo nie mogla. Haha jak szla na spacer to wycierala sie o wszystkie mozliwe rzeczy :o :lol: . Hahahaha Madziorko z mojej to jest teraz czolg, tak mi ja zapasli podczas mojej nieobecnosci :-? , wiec jak zobaczysz na wystawie czolg tzn, ze to ja z Bandziorem :wink: :lol: . Od jakiegos czasu zbieram sie, zeby zrobic nowa stronke i jakos nie mam rzadnych pomyslow, moze ma ktos jakis i moglby mi cosik podowiedziec :wink: :grins: .
madzior_ka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 e tam na pewno Bandziorek zeszczupleje do Katowic a nawet jak nie to się pięknei zaprezentuje!!! a co obecna szata stronki ci sie nie podoba?
Ka-Vanga Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Hahaha, probuje ja odchudzic, ale ta sprytna bestia cfana jest :wink: . Wczoraj jak moj brat poszedl odebrac telefon to wlazla jakos na stol (lapki jej tylne wisialy w powietrzu podobno, tylko sie przednimi jakos uczepila) i zezarla mu objad :roll: :lol: . A stronka juz mi sie troche znudzila i chce zrobic jakas nowa :wink: :grins: .
orsini Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 hahahaha kaska brzuch Twoj???i nie bylo Best of Breed???to chyba go za malo pokazalas:))))hahahaha niezle:))))))mi osobiscie najbardziej podobaja sie osoby wystawiajace w 1.faceci w garniturach 2.kobiety w zakietach a gole brzuchy na wystawie psow?hmmmm, no wlasnie to wystawa PSOW a nie miss polonia:))ale coz-kazdy ma swoj gust i kazdy co innego uwaza za dobry smak. :lol: :lol: :lol:
orsini Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 jostra napisał(a):Orsini - za ten doskonały pomysł wygrałaś nagrodę miesiąca :D Została wysłana na maila :P wlasnie kurcze co to za mejl???bo nie bardzo mi sie otwiera:((tzn. w ogole mi sie nie otwiera!!!:((((
orsini Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 aaa kaska w wilnie jest BARDZO zimno:))wiec mozesz to uwzglednic dobierajac kreacje :lol: :lol: :lol: a propos kreacji-bo ja tyz sobie chce jakis ladniutki komplecik na wystawki kupic,ale...no wlasnie jedno ale: musze schusc!a na diecie KaVangi wytrzymalam...az pol dnia :lol: :lol: :lol: ale to nic:))))od poniedzialku.... :lol: :lol: :lol:
orsini Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 florance tu Ci odpisze, bo w galerii nie mozna:)) a wiec ten psiak Robina pewnie nie jest duzy bo za bardzi nie ma po kim:))ale na fotach istotnie tak moze wygladac-i na odwrot czasem duze psy wygladaja na male. A miniatury maja bardzo duze te szczeniaki-nie wiem czy jakas duza rasa w sumie w wieku 4-5 miesiecy juz ma prawie wzrost doroslego osobnika?pisze prawie:))))dziwne to jest ale tak one maja:)))ze rosna,rosna a potem stop:))))
jostra Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):Orsini - za ten doskonały pomysł wygrałaś nagrodę miesiąca :D Została wysłana na maila :P wlasnie kurcze co to za mejl???bo nie bardzo mi sie otwiera:((tzn. w ogole mi sie nie otwiera!!!:(((( A masz power pointa? Jak tak to zapisz plik na dysku i wtedy otwórz Jak nie masz to żałuj :evilbat:
orsini Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Jostra ja tu nawet nie mam zadnego antywira a Ty o jakies dziwne programy pytasz:))firma biedna:))nie ma kaski
jostra Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 orsini - power point to raczej standardowy program dla windows, jak excel czy word nie wiem czy powinnaś oglądać u Krysi, bo to jest hmm ... babskie przyjęcie, co ona sobie o mnie pomyśli :evilbat: :evilbat: :evilbat: :P
orsini Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 hehehehe no nie wiem co tam jest:))))zobacze jak ze wsi wroce:))
jostra Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 For adults only :P Jak się kobitki bawiły na pewnej imprezce :evilbat:
Recommended Posts