Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

jostra napisał(a):
A nie mówiłam? :evilbat: I nie słuchałaś :P

:oops: mówiłaś mówiłaś, ale myślałam że przesadzasz :lol: :lol: :lol: no i chciałam w jednym sklepie kupić wszystko :-? no to zrobiłam interes :lol:

Posted

Daleko masz do Świętochłowic? Tam jest sklep, w którym sprzedają te szczotki i inne fajne rzeczy dla psiaków. Właśnie na stoisku tej firmy kupowałam szczotkę na wystawie.

Posted

popatrz kilka stron wstecz, na zdjęciu jest opakowanie i na nim nazwa, bo w pracy szczotki nie mam, opakowanie wyrzuciłam, a i tak nie wiem czy na samej szczotce coś pisze

Posted

Witajcie!
U mnie w sumie po staremu malawaszko i jak się sprawdza bananowa odzyweka? my wkrótce sobie zamawiamy szamponik i odzywke w karusku tylko własnie tez myslimy nad pudlówką, jaka jets strona tego amerykanskiego sklepu? i jakie polecacie? czy są jakies fajne w karusku bo tez bym chciała za jednym raze zamówic (bo jescze sobei pojemnik na szczotki "konskie" zamawiam).....bo my mamy taką co miała kuleczki ale one powypadały i tez jest taka ostra a jakie grzebnienie polecacie? dawajcie linki najlwpoej jesli mozna bo ja musz ejakis grzbeien kupic bo z obrtotowymi zebami jest fatalny i tępy:(((

Robin super ze Rony sie szybko zaaklimatyzował, etraz czekamy na zdjęcia kolejne a zaraz obejrze dilmik ale narazie mi sie wgrywa...
ps. nie zna ktos darmowego serwera gdzie filmiki mozna wstawic? bo ja mam mnóstwo ale nie mam jak umescic...

Posted

Powiedzcie i doradzcie moi drodzy co ja powinienem kupic mojemu Roniemu do pielęgnacji - chodzi o szczotki, trymerki, grzbienie itp.. Jak wiecie dopiero od niedzieli zaczynam moją przygodę ze sznaucerkiem, więc nie mam najmniejszego pojęcia co i jak.
Najlepiej konkretne modele i marki - tak jakbyście postawili sie na moim miejscu, ale już z Waszą wiedzą.
Nie chce wyrzucać pieniędzy na badziewia którymi zrażę pieska i przez co będzie sie później bał tych zabiegów.
Zaznaczam, że nie mam kompletnie nic z tych rzeczy.

Posted

madzior_ka napisał(a):
http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=2051&action=prod a c o takej szczotce sadzicie? zastanawiamy sie nad tą najmniejsza, a nie chce popełnic błędu więc szybciutko mi tu mówić czy dobra czy zła?

szczotkę z Berniny ma chyba alexandra, jej zapytaj

Posted

RobinCzWa !

Ja też Cię bardzo serdecznie witam , gratuluję bobaska , wybór bardzo trafny, bo Agatka ma oko i bardzo fajnie dobiera pary hodowlane .
Zresztą zobacz na jej dziewczyny w galerii ( suczka Jostry i Ka - Vangi)

Co do sprzętu , to spróbuj zaopatrzyć sie w Trixi z czerwoną rączka ( stary typ) jest fajny do wyczesywania podszerstka , szczoteczkę pudlówkę , grzebień najlepiej metalowy jeden z szerokim rozstawem i jeden z wąskim ,pensetkę do usuwania wlosków z uszu i ewentualnie płyn do ich czyszczenia .
Polecam sklep Karusek, zamawiając będziesz miała paczkę na drugi dzień w domu .
To na początek, a potem .......................................
:wink:

Posted

Jostra !

Niestety mój mąż opchnął koledze cyfrówkę , a jeszcze nie zdążył kupić nowej .
Popstrykam analogiem i zgram na płytkę .
Dzisiaj kupuję film i pstrykam obiecuję.
Jest bardzo podobna do Waszych , tak mi się wydaje , przynajmniej jak oglądałam zdjęcia z wieku pieluchowego.

Posted

dobra, dobra - dawaj te zdjęcia :evilbat:
wszystkie maluchy są do siebie podobne :)
Ale lubię oglądać foty małych czarnuszków, a ostatnio inne umaszczenia tu się pokazują

Posted

Jaaaaaaa tez chce foty :angel: (musimy Olivke pomeczyc to nam szybko pokaze :wink: ).
Witaj MySza :D .
Orsini, haha, dobrze vto ujelas z tym AA, a w ogole to ja mam takie inicjaly :lol: .

Posted

Olivka napisał(a):
Jostra !

Niestety mój mąż opchnął koledze cyfrówkę , a jeszcze nie zdążył kupić nowej .
Popstrykam analogiem i zgram na płytkę .
Dzisiaj kupuję film i pstrykam obiecuję.
Jest bardzo podobna do Waszych , tak mi się wydaje , przynajmniej jak oglądałam zdjęcia z wieku pieluchowego.

Jak macie kasę to kupcie Canona A95, rewelacyjny sprzęcik!
Na Allegro są ok 200 zł. taniej niż w sklepach ...
Pozdrawiam :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...