Pasavera Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 malawaszka napisał(a):Pasavera gdzie moje fotki??? 8) 8) Balbiny już są. Czy jakieś inne niałam wstawić? :o
malawaszka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 jostra napisał(a):A nie mówiłam? :evilbat: I nie słuchałaś :P :oops: mówiłaś mówiłaś, ale myślałam że przesadzasz :lol: :lol: :lol: no i chciałam w jednym sklepie kupić wszystko :-? no to zrobiłam interes :lol:
jostra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Daleko masz do Świętochłowic? Tam jest sklep, w którym sprzedają te szczotki i inne fajne rzeczy dla psiaków. Właśnie na stoisku tej firmy kupowałam szczotkę na wystawie.
malawaszka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 no niby nie jakos specjalnie daleko, ale nijak nie po drodze :lol: ale pewnie będą na wystawie w Katowocach nie??? napisz mi jak się nazywa ta szczotak :D
jostra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 popatrz kilka stron wstecz, na zdjęciu jest opakowanie i na nim nazwa, bo w pracy szczotki nie mam, opakowanie wyrzuciłam, a i tak nie wiem czy na samej szczotce coś pisze
madzior_ka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Witajcie! U mnie w sumie po staremu malawaszko i jak się sprawdza bananowa odzyweka? my wkrótce sobie zamawiamy szamponik i odzywke w karusku tylko własnie tez myslimy nad pudlówką, jaka jets strona tego amerykanskiego sklepu? i jakie polecacie? czy są jakies fajne w karusku bo tez bym chciała za jednym raze zamówic (bo jescze sobei pojemnik na szczotki "konskie" zamawiam).....bo my mamy taką co miała kuleczki ale one powypadały i tez jest taka ostra a jakie grzebnienie polecacie? dawajcie linki najlwpoej jesli mozna bo ja musz ejakis grzbeien kupic bo z obrtotowymi zebami jest fatalny i tępy:((( Robin super ze Rony sie szybko zaaklimatyzował, etraz czekamy na zdjęcia kolejne a zaraz obejrze dilmik ale narazie mi sie wgrywa... ps. nie zna ktos darmowego serwera gdzie filmiki mozna wstawic? bo ja mam mnóstwo ale nie mam jak umescic...
madzior_ka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=2051&action=prod a c o takej szczotce sadzicie? zastanawiamy sie nad tą najmniejsza, a nie chce popełnic błędu więc szybciutko mi tu mówić czy dobra czy zła?
Natalia_W Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Powiedzcie mi jak się wsadza banner w podpisie!!! :D :D :D
RobinCzWa Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Powiedzcie i doradzcie moi drodzy co ja powinienem kupic mojemu Roniemu do pielęgnacji - chodzi o szczotki, trymerki, grzbienie itp.. Jak wiecie dopiero od niedzieli zaczynam moją przygodę ze sznaucerkiem, więc nie mam najmniejszego pojęcia co i jak. Najlepiej konkretne modele i marki - tak jakbyście postawili sie na moim miejscu, ale już z Waszą wiedzą. Nie chce wyrzucać pieniędzy na badziewia którymi zrażę pieska i przez co będzie sie później bał tych zabiegów. Zaznaczam, że nie mam kompletnie nic z tych rzeczy.
orsini Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 alexaddra i Agatka ja tez sie bym dolaczyla do tych zakupow w usa:))))tylko gdzie jest oferta tego sklepu?:)))
jostra Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 w linkach alexandra dawała chyba www.cherrybrook.com - sprawdź lepiej zresztą
jostra Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 madzior_ka napisał(a):http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=2051&action=prod a c o takej szczotce sadzicie? zastanawiamy sie nad tą najmniejsza, a nie chce popełnic błędu więc szybciutko mi tu mówić czy dobra czy zła? szczotkę z Berniny ma chyba alexandra, jej zapytaj
Olivka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 RobinCzWa ! Ja też Cię bardzo serdecznie witam , gratuluję bobaska , wybór bardzo trafny, bo Agatka ma oko i bardzo fajnie dobiera pary hodowlane . Zresztą zobacz na jej dziewczyny w galerii ( suczka Jostry i Ka - Vangi) Co do sprzętu , to spróbuj zaopatrzyć sie w Trixi z czerwoną rączka ( stary typ) jest fajny do wyczesywania podszerstka , szczoteczkę pudlówkę , grzebień najlepiej metalowy jeden z szerokim rozstawem i jeden z wąskim ,pensetkę do usuwania wlosków z uszu i ewentualnie płyn do ich czyszczenia . Polecam sklep Karusek, zamawiając będziesz miała paczkę na drugi dzień w domu . To na początek, a potem ....................................... :wink:
jostra Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Olivko! Uni chciałby zobaczyć swoją siostrzenicę :P Co się dzieje, że jeszcze nie ma zdjątek??? Witaj =MySza= :)
orsini Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 heloł Mysza!!!witaj u nas!!!opowiedz cos nam o sobie i swoim sznaucerku. hehehe zupelnie jak w klubie AA:)))
Olivka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Jostra ! Niestety mój mąż opchnął koledze cyfrówkę , a jeszcze nie zdążył kupić nowej . Popstrykam analogiem i zgram na płytkę . Dzisiaj kupuję film i pstrykam obiecuję. Jest bardzo podobna do Waszych , tak mi się wydaje , przynajmniej jak oglądałam zdjęcia z wieku pieluchowego.
jostra Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 dobra, dobra - dawaj te zdjęcia :evilbat: wszystkie maluchy są do siebie podobne :) Ale lubię oglądać foty małych czarnuszków, a ostatnio inne umaszczenia tu się pokazują
Ka-Vanga Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Jaaaaaaa tez chce foty :angel: (musimy Olivke pomeczyc to nam szybko pokaze :wink: ). Witaj MySza :D . Orsini, haha, dobrze vto ujelas z tym AA, a w ogole to ja mam takie inicjaly :lol: .
M@d Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Olivka napisał(a):Jostra ! Niestety mój mąż opchnął koledze cyfrówkę , a jeszcze nie zdążył kupić nowej . Popstrykam analogiem i zgram na płytkę . Dzisiaj kupuję film i pstrykam obiecuję. Jest bardzo podobna do Waszych , tak mi się wydaje , przynajmniej jak oglądałam zdjęcia z wieku pieluchowego. Jak macie kasę to kupcie Canona A95, rewelacyjny sprzęcik! Na Allegro są ok 200 zł. taniej niż w sklepach ... Pozdrawiam :wink:
Recommended Posts