Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

no wlasnie zmienmy temat: ladna mamt zime nie ma co:)))qr*** pada i pada a ja nieznosze sniegu, mrozu i w ogole ...to moze KaVanga wlepi acapulco

Posted

Właśnie zimo PRECZ!!!!!
Ja też uwilebiam tą bananową odżywkę, Beska chyba też bo ją chce zawsze zlizać podczas kąpieli :lol: No i oprócz walorów smakowo zapachowych jest naprawdę rewelacyjna, super nawilża, i Beska mimo że w ubranku biega ma zero kołtunów :wink:

Posted

Dla mnie te bananowe kosmetyki są nie do zniesienia, błe :evilbat:
Choć moje CR też nie lepsze, bo ma jakiś taki zapach sosnowy czy żywiczny, fuuuj 0X

Posted

zaraz sie chyba wykąpiemy :angel: aaa kurde nie doczekam do wieczora :oops:

a jeszcze Lunce zamówiłam ciasteczka eukanuby i siedzi teraz przed pudekiem ciastek i hipnotyzuje żeby się otworzyło :lol: nawet coś mówi do niego :lol:

Posted

jostra napisał(a):
Dla mnie te bananowe kosmetyki są nie do zniesienia, błe :evilbat:
Choć moje CR też nie lepsze, bo ma jakiś taki zapach sosnowy czy żywiczny, fuuuj 0X

No dokładnie CR pachnie okropnie, w porównaniu do niego bananowa jest o niebo lepsza, zresztą jakoś w ogóle wolę chyba ISB , chyba sentyment mam do tej marki :)

Posted

Justynko z tego co pamiętam to chyba w tym sklepie internetowym w USA Cherrybrook jest taniej ta pudłówka trójkątna 1 All System, a ja z Agatką i Oliwką będziemy chyba z niego zamawiać więc jakby co to dołączaj do nas :wink:

Posted

alexandra napisał(a):

No dokładnie CR pachnie okropnie, w porównaniu do niego bananowa jest o niebo lepsza, zresztą jakoś w ogóle wolę chyba ISB , chyba sentyment mam do tej marki :)

Pomijając zapach, wolę CR, lepiej się włos rozczesuje i nie kołtuni, na dodatek jest sztywniejszy i ten magic jest fajny, bo włos nie fruwa i się nie elektryzuje

Posted

alexandra napisał(a):
Justynko z tego co pamiętam to chyba w tym sklepie internetowym w USA Cherrybrook jest taniej ta pudłówka trójkątna 1 All System, a ja z Agatką i Oliwką będziemy chyba z niego zamawiać więc jakby co to dołączaj do nas :wink:

To czego ja jeszcze nic o tym nie wiem!!!!!!!!! 0X :evil:
Prosze o info co kupujecie i kiedy :roll:

Posted

Dopiero się "zgadujemy" i czekamy na przypływ kasy :lol: Ale na pewno zostałabyś zapytana czy coś zamawiasz;) nie zamówiłybyśmy bez Ciebie. Tylko kurcze teraz patrzę na Cherrybrook, i w chwili obecnej nie mają w ogóle szczotek ani zgrzebł, ale to pewnie chwilowe, w razie czego to moja koleżanka w USA pozamawia z różnych sklepów i nam wyśle w jednej paczce ;-)

Posted

No to będziemy Justynko w kontakcie :wink:
Waszeczko na początku miałam takie polskie z drewnianą rączką i te były, są cholernie ostre, i chyba Beska przez nie zraziła się do czesania, a teraz mam chyba Berniny i jest dużo delikatniejsze, a z USA zamierzam kupić jeszcze lepsze :wink:

Posted

Coraz mniej bo kurs dolara spada :lol: coś około od 10 do 13 $ w zależności od wielkości, no i plus wysyłka , ale jakbyśmy zamawiały w kilka osób to wyjdą grosze/centy :wink:

Posted

alexandra napisał(a):
Coraz mniej bo kurs dolara spada :lol: coś około od 10 do 13 $ w zależności od wielkości, no i plus wysyłka , ale jakbyśmy zamawiały w kilka osób to wyjdą grosze/centy :wink:

ile dolar stoi??? powiedzmy, że ok 30 zł mogłabym na szczotę wydać :wink: no! 35 :lol:

Pasavera gdzie moje fotki??? 8)

Posted

nie no ta z trixie którą kupiłam jest masakryczna - delikatnie czesałam to Luna jakoś bardziej niż zwykle nie protestowała, owszem włosy fajnie rozzczesała ale jakoś nie chciałabym być czesama takimi szpilkami :-?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...