jostra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Ja jestem przeciw, ale już koniec tego gadania, bo zaraz przybędzie nam następnych 30 stron w 30 minut. :evilbat:
orsini Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 no wlasnie zmienmy temat: ladna mamt zime nie ma co:)))qr*** pada i pada a ja nieznosze sniegu, mrozu i w ogole ...to moze KaVanga wlepi acapulco
malawaszka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 aaa ja zaraz zjem tą odżywkę bananową :angel: zajebiście pachnie chyba sama się będę w niej kąpać :angel:
alexandra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Właśnie zimo PRECZ!!!!! Ja też uwilebiam tą bananową odżywkę, Beska chyba też bo ją chce zawsze zlizać podczas kąpieli :lol: No i oprócz walorów smakowo zapachowych jest naprawdę rewelacyjna, super nawilża, i Beska mimo że w ubranku biega ma zero kołtunów :wink:
jostra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Dla mnie te bananowe kosmetyki są nie do zniesienia, błe :evilbat: Choć moje CR też nie lepsze, bo ma jakiś taki zapach sosnowy czy żywiczny, fuuuj 0X
malawaszka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 zaraz sie chyba wykąpiemy :angel: aaa kurde nie doczekam do wieczora :oops: a jeszcze Lunce zamówiłam ciasteczka eukanuby i siedzi teraz przed pudekiem ciastek i hipnotyzuje żeby się otworzyło :lol: nawet coś mówi do niego :lol:
alexandra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Aa Orsini jak Twoja dieta?? :wink: Bo ja jakoś nie mogę zacząć :-? :lol:
malawaszka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 ale pudlówkę zamówiłam małą a jakaś duża mi się wydaje :-? :roll:
alexandra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 jostra napisał(a):Dla mnie te bananowe kosmetyki są nie do zniesienia, błe :evilbat: Choć moje CR też nie lepsze, bo ma jakiś taki zapach sosnowy czy żywiczny, fuuuj 0X No dokładnie CR pachnie okropnie, w porównaniu do niego bananowa jest o niebo lepsza, zresztą jakoś w ogóle wolę chyba ISB , chyba sentyment mam do tej marki :)
jostra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Dlatego chciałam tą trójkątną, bo ona jest malutka, ale cena za wysoka :(
alexandra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Justynko z tego co pamiętam to chyba w tym sklepie internetowym w USA Cherrybrook jest taniej ta pudłówka trójkątna 1 All System, a ja z Agatką i Oliwką będziemy chyba z niego zamawiać więc jakby co to dołączaj do nas :wink:
jostra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 alexandra napisał(a): No dokładnie CR pachnie okropnie, w porównaniu do niego bananowa jest o niebo lepsza, zresztą jakoś w ogóle wolę chyba ISB , chyba sentyment mam do tej marki :) Pomijając zapach, wolę CR, lepiej się włos rozczesuje i nie kołtuni, na dodatek jest sztywniejszy i ten magic jest fajny, bo włos nie fruwa i się nie elektryzuje
malawaszka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 czy Wasze pudlówki też mają takie ostre druciki???
jostra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 alexandra napisał(a):Justynko z tego co pamiętam to chyba w tym sklepie internetowym w USA Cherrybrook jest taniej ta pudłówka trójkątna 1 All System, a ja z Agatką i Oliwką będziemy chyba z niego zamawiać więc jakby co to dołączaj do nas :wink: To czego ja jeszcze nic o tym nie wiem!!!!!!!!! 0X :evil: Prosze o info co kupujecie i kiedy :roll:
alexandra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Dopiero się "zgadujemy" i czekamy na przypływ kasy :lol: Ale na pewno zostałabyś zapytana czy coś zamawiasz;) nie zamówiłybyśmy bez Ciebie. Tylko kurcze teraz patrzę na Cherrybrook, i w chwili obecnej nie mają w ogóle szczotek ani zgrzebł, ale to pewnie chwilowe, w razie czego to moja koleżanka w USA pozamawia z różnych sklepów i nam wyśle w jednej paczce ;-)
jostra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 To ja się dołączam, będę intensywnie przeglądać tego Cherry :)
malawaszka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 halloo! wiem, że etraz Was pochłonęły zakupy :lol: :wink: ale jak z Waszymi pudlówkami?? są takie ostre???
alexandra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 No to będziemy Justynko w kontakcie :wink: Waszeczko na początku miałam takie polskie z drewnianą rączką i te były, są cholernie ostre, i chyba Beska przez nie zraziła się do czesania, a teraz mam chyba Berniny i jest dużo delikatniejsze, a z USA zamierzam kupić jeszcze lepsze :wink:
malawaszka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 :-? chyba się zastrzelę :-? a ile te z USA kosztują??
alexandra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Coraz mniej bo kurs dolara spada :lol: coś około od 10 do 13 $ w zależności od wielkości, no i plus wysyłka , ale jakbyśmy zamawiały w kilka osób to wyjdą grosze/centy :wink:
Pasavera Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Ja też kiedyś Figę czesałam czymś takim, bardzo ostrym :-? I jak tylko teraz to zobaczy to nie wiem czy uciekać czy zostać :lol: :-?
jostra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 dawałam Ci zdjęcie tej amerykańskiej szczoteczki, którą ja mam i ona w Grocie jest po 22 zł, więc nie tak drogo jeszcze
malawaszka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 alexandra napisał(a):Coraz mniej bo kurs dolara spada :lol: coś około od 10 do 13 $ w zależności od wielkości, no i plus wysyłka , ale jakbyśmy zamawiały w kilka osób to wyjdą grosze/centy :wink: ile dolar stoi??? powiedzmy, że ok 30 zł mogłabym na szczotę wydać :wink: no! 35 :lol: Pasavera gdzie moje fotki??? 8)
malawaszka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 nie no ta z trixie którą kupiłam jest masakryczna - delikatnie czesałam to Luna jakoś bardziej niż zwykle nie protestowała, owszem włosy fajnie rozzczesała ale jakoś nie chciałabym być czesama takimi szpilkami :-?
Recommended Posts