orsini Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Ka-Vanga napisał(a):[ :cunao: :roflt: KaVanga Ty sie qrcze nie szczerz tu a przeczytaj co Agatka napisala: stawia szampana. Przeczytalas?jak nie to jeszcze raz: Agatka stawia szampana.... :evilbat: :evilbat: :evilbat: a TY????????? :evil: :evilbat: :evil:
Romas Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Aaa, widze ,ze wszyscy juz wstali ,to pieknie :wink: A ja juz obiad zrobilam ,dzieciatka do szkoly wyprawilam i zaraz lece do pracy :D A Zuzi umytej nie uwiecznie bo nie mam cyfrowki :( Moze kupie ale jeszcze nie teraz skoro teraz szukam klatki a potem .....wsadu do klatki :D
orsini Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Romas a masz juz jakis wsad zaplanowany?chociaz kolor?:))))
alexandra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Widzę że wszyscy "nowe wsady" kupują :lol: Oj chyba Wam pozazdroszczę za niedługo :D Właśnie napisz Romans jakie plany :)??
orsini Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 w planach wypijmy za 600tna strone!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Romas Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Az boje sie mowic o tych planach ,coby nie zapeszyc. Nie wiem czy Wam mowilam ,ze kiedys czekalam kilka miesiecy na pinczera (puste krycia) i w koncu wzielam Zuzie ,wariatke kochana.A potem zamowilam w Czechch Gryfonika i wzielam doga kanaryjskiego :-) Tak wiec plany ,planami ....ale chcwilowo czekam na czarny wsad.Chyba ,ze to sie nie powiedzie to wsad bedzie p/s.Trzymam wiele srok za ogon :lol: :drinking: to za 600 strone
orsini Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 a to bardzo dobrze,ze Ci nie wyszlo z gryfonem:))paskudztwo jedne:))bleeeee
Romas Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Tak ,ja tez wlasciwie sie ciesze :D ,bo jak dobrze obejrzalam te pieski w naturze to okazalo sie ,ze maja bardzo skrocone noski i jest falda na pyszczku,ktora trzeba czyscic.tego bym nie zniosla jakies niezbyt pachnace faldy do czyszczenia ,brrry. A sznaucerki zdrowe,zywotne ,zawsze zadowolone :D To cyk ,za sznaucerki :drinking:
alexandra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Faktycznie lepiej nie zapeszać:) Ale mimo wszystko trzymamy mocno kciuki za pozytywne spełnienie planów ;-) !!!
Agatka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 A wsad mini czy średni ???????????????? Słuchajcie własnie sie dowiedziałam ze Mąz Arwenki jest Interchampionem !!!!! Super prawda :) Oby i Arwi kiedys Interka została :)
alexandra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 No to gratulacje dla męża Arwi:) Robin słyszysz masz synka Interchampiona, no no no :D
Romas Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Wsad sredni ,bo jestem nieuleczalnie chora na sredniaki :D To cyk za meza Arwenki i nasze plany co do wsadow i Interchampionow :drinking:
RobinCzWa Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Ha, dobrze że sie szybciutko zdecydowałem, bo pewnie cena za mojego psiaczka by wzrosła :P. Oczywiście dzisiaj moj Roni jest dla mnie już bezcenny. Dla chetnych jest do pobrania z sieci filmik z moim Ronim - http://www.prenet.pl/~robin/Roni/VCD.mpg - - prosze nie narzekać na jakoś - nakeciłem go aparatem i skompresowałem do VCD, żeby zajmował mniej miejsca. Proponuje kliknąc na link prawym przyciskiem myszy i wybrać pozycje - Zapisz Element Docelowy Jako
malawaszka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 za śliczny czarny wsad do klateczki Romas :drinking: :drinking: :drinking: i za 600 strone :drinking: :drinking: :drinking: może się jeszcze załapię :lol: i za małego Dwalina :D dłodzika na tym filmiku :drinking: :drinking: :drinking:
malawaszka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 aahahahaha nie mogę już trzy razy oglądałam filmik :lol: :lol: :lol: świwetny jest ten mały - jak dziczy z kością, biega, pełnia szczęścia :multi: hahaha a potem jak się wstydzi aparatu i próbuje go szczekaniem przestraszyć :lol: :lol: :lol: :klacz:
orsini Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 a ja nie widze:(((a jostra ma gg a caly dzionek z niego nie korzysta! :evil:
jostra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Słońce, ja nie mam gg w pracy :evil: Już o tym pisałam
Pasavera Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Filmik boski :angel: :loveu: :angel: Roni :iloveyou: Słodziak :P Jaki pyszczek cudowny :angel: :angel: :angel:
RobinCzWa Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 A teraz z innej beczki, czy to prawda, że jest teraz jakis zakaz obcinania ogonków pieskom?
orsini Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Juz dawno:))))ze wzgledow estetycznych nie mozna,ale mozna ze wzgledow zdrowotnych,ale o tym juz miliard razy pisalim:)))
Agatka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Jejku piekny ten film1 To widze, ze maluszek sie juz rozkrecił!!! Co do zakazu to od 1 marca 2005 weszła w zycie ustawa zakazujaca okaleczania zwierzat dla celów estetycznych Mozna kopiowac ale tylko jesli ma to wpływ na zdrowie zwierzaka Wterynarze dostali wytyczne od Nadzoru Weterynaryjnego i nie chca ciac juz. Niestety nie wszyscy uznaja ta ustawe i omijaja ja jak moga, albo olewaja... Ja kocham ogoniaste i jestem zadowolona z takiego obrotu sprawy ! ogony tnie sie do 5 doby A uszy około 2 miesiecy
orsini Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 A jajestem za cieciem i ogonu i uszi:)))))i tylko takie chce miec!mam jedna sztuke ogoniasta i dziekuje za wiecej:))))a wsio zalezy od weta-nikt nie jest w stanie udowodnic,ze szczeniak nie mial niewlasciwie przeprowadzonej reanimacji i z tego powodu nie mial martwicy ogonka!tak jak miala moja kolezanka...szczenki stracily cale ogonki...cale...nie za 3cim kregiem,wiec biedne fatalnie wygladaly
RobinCzWa Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Mnie tez podobaja sie ciete ogonki - takie jak ma ojciec Roniego, ale dla mojego jest juz za pozno jak rozumiem, bo moj ma juz 7 tygodni? Tnie sie do 5 doby - czyli u 5 dniowego szczeniaka najpozniej - dobrze zrozumiałem?
Recommended Posts