Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
[ :cunao: :roflt:

KaVanga Ty sie qrcze nie szczerz tu a przeczytaj co Agatka napisala: stawia szampana. Przeczytalas?jak nie to jeszcze raz: Agatka stawia szampana.... :evilbat: :evilbat: :evilbat: a TY????????? :evil: :evilbat: :evil:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Aaa, widze ,ze wszyscy juz wstali ,to pieknie :wink: A ja juz obiad zrobilam ,dzieciatka do szkoly wyprawilam i zaraz lece do pracy :D
A Zuzi umytej nie uwiecznie bo nie mam cyfrowki :( Moze kupie ale jeszcze nie teraz skoro teraz szukam klatki a potem .....wsadu do klatki :D

Posted

w planach wypijmy za 600tna strone!!!
:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Az boje sie mowic o tych planach ,coby nie zapeszyc.
Nie wiem czy Wam mowilam ,ze kiedys czekalam kilka miesiecy na pinczera (puste krycia) i w koncu wzielam Zuzie ,wariatke kochana.A potem zamowilam w Czechch Gryfonika i wzielam doga kanaryjskiego :-)
Tak wiec plany ,planami ....ale chcwilowo czekam na czarny wsad.Chyba ,ze to sie nie powiedzie to wsad bedzie p/s.Trzymam wiele srok za ogon :lol:

:drinking: to za 600 strone

Posted

Tak ,ja tez wlasciwie sie ciesze :D ,bo jak dobrze obejrzalam te pieski w naturze to okazalo sie ,ze maja bardzo skrocone noski i jest falda na pyszczku,ktora trzeba czyscic.tego bym nie zniosla jakies niezbyt pachnace faldy do czyszczenia ,brrry.
A sznaucerki zdrowe,zywotne ,zawsze zadowolone :D
To cyk ,za sznaucerki :drinking:

Posted

A wsad mini czy średni ????????????????

Słuchajcie własnie sie dowiedziałam ze Mąz Arwenki jest Interchampionem !!!!!
Super prawda :)
Oby i Arwi kiedys Interka została :)

Posted

Wsad sredni ,bo jestem nieuleczalnie chora na sredniaki :D
To cyk za meza Arwenki i nasze plany co do wsadow i Interchampionow :drinking:

Posted

Ha, dobrze że sie szybciutko zdecydowałem, bo pewnie cena za mojego psiaczka by wzrosła :P. Oczywiście dzisiaj moj Roni jest dla mnie już bezcenny.
Dla chetnych jest do pobrania z sieci filmik z moim Ronim - http://www.prenet.pl/~robin/Roni/VCD.mpg - - prosze nie narzekać na jakoś - nakeciłem go aparatem i skompresowałem do VCD, żeby zajmował mniej miejsca.
Proponuje kliknąc na link prawym przyciskiem myszy i wybrać pozycje - Zapisz Element Docelowy Jako

Posted

za śliczny czarny wsad do klateczki Romas :drinking: :drinking: :drinking:

i za 600 strone :drinking: :drinking: :drinking: może się jeszcze załapię :lol:

i za małego Dwalina :D dłodzika na tym filmiku :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

aahahahaha nie mogę już trzy razy oglądałam filmik :lol: :lol: :lol: świwetny jest ten mały - jak dziczy z kością, biega, pełnia szczęścia :multi: hahaha a potem jak się wstydzi aparatu i próbuje go szczekaniem przestraszyć :lol: :lol: :lol: :klacz:

Posted

Jejku piekny ten film1 To widze, ze maluszek sie juz rozkrecił!!!

Co do zakazu to od 1 marca 2005 weszła w zycie ustawa zakazujaca okaleczania zwierzat dla celów estetycznych
Mozna kopiowac ale tylko jesli ma to wpływ na zdrowie zwierzaka
Wterynarze dostali wytyczne od Nadzoru Weterynaryjnego i nie chca ciac juz.

Niestety nie wszyscy uznaja ta ustawe i omijaja ja jak moga, albo olewaja...

Ja kocham ogoniaste i jestem zadowolona z takiego obrotu sprawy !

ogony tnie sie do 5 doby
A uszy około 2 miesiecy

Posted

A jajestem za cieciem i ogonu i uszi:)))))i tylko takie chce miec!mam jedna sztuke ogoniasta i dziekuje za wiecej:))))a wsio zalezy od weta-nikt nie jest w stanie udowodnic,ze szczeniak nie mial niewlasciwie przeprowadzonej reanimacji i z tego powodu nie mial martwicy ogonka!tak jak miala moja kolezanka...szczenki stracily cale ogonki...cale...nie za 3cim kregiem,wiec biedne fatalnie wygladaly

Posted

Mnie tez podobaja sie ciete ogonki - takie jak ma ojciec Roniego, ale dla mojego jest juz za pozno jak rozumiem, bo moj ma juz 7 tygodni? Tnie sie do 5 doby - czyli u 5 dniowego szczeniaka najpozniej - dobrze zrozumiałem?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...