alexandra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 jostra napisał(a):Mój TZ w tej branży siedzi, ta firma co jest u nas to jest raczej kijowa i z tego co wiem atmosfera jest beznadziejna :evilbat: bo z rodziny tam pracuja, chyba, że chodzi o jakąś inną firmę No to chyba orisini masz problem z głowy :wink:
orsini Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 nie chyba wiecej nie macie Polfa. Serio tak mowisz?bo ta kolezanka co zaszla w ciaze to zadowolona-juz 5 lat w jednej siedzi,a to zadkosc jak na firmy medyczne. A co Twoj maz tez jest repem???
Agatka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 NO to Orsini oddałas walkowerem zwyciestwo Ostrydze! ;) A Orsini jak juz bedziesz w tej polfie to prosimy o darmowa witaminke C ;)
jostra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Agatka napisał(a):Cześć Gumisie!!! GRATULACJE DLA jostry !!!! Jostra ! mamy wspólny apartament w Nitrze :) ORSINI byłas w Lesznie? Dzięki :) To fajnie :D W czsr była MS :evilbat: orsini napisał(a):nie chyba wiecej nie macie Polfa. Serio tak mowisz?bo ta kolezanka co zaszla w ciaze to zadowolona-juz 5 lat w jednej siedzi,a to zadkosc jak na firmy medyczne. Ale ona pracuje na miejscu w firmie, nie wiem jak tam w terenie, musiałabym się Pitera zapytać orsini napisał(a):A co Twoj maz tez jest repem??? Nooooo
orsini Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 hehehhe:)))caly kartonik nawet:))))jakby mi dali:)))) No moze Ostryga nie dojechala tez:))))chociaz one to maja blisko akurat
Agatka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 kto to jest Rep???? To ja prosze o uzupełnienie jak ktos cos wie wiecej > MINI > bialy > psy > Lamborghini Svarcava - BOB > cz-sr > psy > Always An Optimist - BOB > suki > Fufa Cieknaca Broda > Ostryga Bella Fraga > czarny > psy > Jack Ranger Rezlark > Royal Boy Alwis - BOB > suki > Yosca z Hofjaru > p/s > Blythewood The Buck Stops Here - BOB > Diamante Nefer Tari - V5 > Enisan Bari iz Kedrovoy Padi - V2 > Grand Grimm Hajan - NB > Inti Inka Nefer Tari - V4 > Timur Cerber - V3 > suki > Liza Lezkowe Pole - BOS > OLBRZYM > czarny > psy > Hyperion Nergal - V2 > Kavin z Tartaku - BOS > Mirror z Tartaku - NB > suki > Fiesta Dyas - BOB > Gray Jamag-Ol - NB > Happines z Tartaku - NB > Nike Nergal - V2 > p/s > Stuart z Grodu Ksiazat Pomorskich - BOB (chyba) > suki > Diudi`s Bon Bibelot > SREDNI > czarny > suki > Meingret Glory Me - BOB > p/s > psy > Inter Asesor - V2 > Umberto Max Sentyment - BOS > suki > Inka Zbojecka Saga > Ulissa Sentyment > Zadra Wesoly Brodacz - BOB
jostra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 > Fufa Cieknaca Broda NB > Ostryga Bella Fraga NB > Jack Ranger Rezlark NB
orsini Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 hahahaha mowilam,ze Ostryga tez mogla nie dojechac?:))))) :lol: :lol: nie ma jak obsadzona wystawka:))))ostra konkurencja byla,zwlaszcza w bialych i cz-sr:)))) :lol: :lol:
Agatka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 A mnie trafiło jak zobacyzłam stawke suk pis!!! Toz z tym to by nawet DANICA wygrała.... A ja jej nie zgłosiłam bo byłam pewna ze bedzie duzo suk.... i teraz jak zwykle sobie ppluje w brode... po fakcie nauczka na przyszłosc - ! Zawsze zgłaszac!!
orsini Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 psy > Jack Ranger Rezlark > Royal Boy Alwis - BOB > suki > Yosca z Hofjaru hehehee no tak, bo skoro R.Boy rase zgarnal, a ona byla sama jak palec to nie pozostalo nic innego:)))jak BOS:)))) ale wystawka:))ehhh,moze za rok sie doczlapie...
Agatka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Jakie 5 Euro!!! My sie w Wilnie policzymy ;) Ty mi wisisz 10 euro za info zpiatku ;)
orsini Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 az 10?????cholera jasna :evilbat: :evil: :evilbat: :o :o
Agatka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Co bys nie była stratna to jesli mi sie uda cos w WIlnie to stawiam szampana na wystawie! :)
Ka-Vanga Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 orsini napisał(a):KaVanga kurcze mialy byc foty z bydgoszczy!!!mialy byc foty z acapulco!!!opier*** sie Kochana!!! :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: Wszystko bedzie tylko jak sie troche obrobie i bedzie chwila czasu :P :D .
orsini Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 o szampanka:)))super:)))byle nie takiego jak Krysia w zeszlym roku:))) sprzedala szczenke i jej ruska w podziece szapmana przywiozla...no i szla z tym szampanem i w ogole szla z kilkoma siatkami jakby szla na bazar...i nagle PIZDDDDDD co sie dzieje?Bin Laden?nie, to Krysi szampan wybuchl:))))))ale byla komedia:)))))
Ka-Vanga Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 orsini napisał(a):...i nagle PIZDDDDDD co sie dzieje?Bin Laden?nie, to Krysi szampan wybuchl:))))))ale byla komedia:))))) :cunao: :roflt:
Agatka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 No pieknie ! ;) nie bedzie wybuchowy bedzi enormalny :)
Recommended Posts