jostra Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Olu - nic nie wiem :( Coś mówiła, że w ten weekend jedzie
alexandra Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 No własnie tak mówiła, i miała sie odezwać a tu nadal cisza :(
jostra Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Może odsypia podróż? Jak się szybko nie zgłosi to jej przysolimy jakąś karę :evilbat:
Olivka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Hej ! Sunia jest już u mnie i wszyscy jesteśmy w niej zakochani, łącznie z Oliwką , która śledzi jej każdy krok , a jak mała się budzi , to pierwsza jest przy niej. Myślę , że powoli zaakceptuje małą . Suńka ma na imię Fancy ( czyt Fensi), już całkiem zadomowiona , nawet przybiega jak ją wołam po imieniu. Podróż szczeniaczki zniosły bardzo dobrze , nie wymiotowały i albo spały ,albo szarpały pieluchę . Zdjęcia wstawię , jak tylko zgram na płytkę .
Ka-Vanga Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 jostra napisał(a):Dojechałam, dojechałam :D Zw.Rasy, NPwR + CWC Nie chwaląc się ;) Jostra, SUPER, OGROMNE GRATULACJE dla Ciebie i Lambisia :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: . Olivka, czekam z niecierpliwoscia na fotki, SUPER, ze maluch jest juz u Ciebie, hiehie i fajowo sie nazywa :angel: :angel: :angel: :angel: , wysciskaj ja koniecznie ode mnie :angel: :angel: :angel: :angel: .
Mek Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Olivka napisał(a): Podróż szczeniaczki zniosły . Olivko to bardzo fajne musi byc przezycie. i gratulacje. Ale nie rozumie jak to szczeniaczki?? I napisz skad są te maluchy bo jakos mi umknęło.
Olivka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Mek ! Sczeniaczki , bo wiezliśmy jeszcze przepięknego chłopaczka dla znajomej. Przeżycie fajne , bo mieszam twarożki , zcieram siuśki i kupki i wstaję o 7 rano ,żeby dać śniadanko 8)
Ka-Vanga Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Teraz to macie dopiero wesolo :angel: :lol: :D .
malawaszka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Olivko ale Ci zazdroszczę :angel: :angel: :angel: niech się mała dobrze chowa :drinking: :drinking: :drinking:
orsini Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 KaVanga kurcze mialy byc foty z bydgoszczy!!!mialy byc foty z acapulco!!!opier*** sie Kochana!!! :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat:
Romas Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Wszyscy spia ,no ...tylko Orsini na nogach . A ja juz od rana ciezko pracuje nad szata mojego psa.Nadszedl moment kapieli :-) Niestety tak sie ubrudzila w gorach ,ze dluzej nie dalo sie czekac.Capila jak nieszczescie.A teraz pachnaca i mieciutka ,futerko blyszczace, miodzio :-)
alexandra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Olivko super!! Cieszę się że tak wszystko się ułożyło!! I tak jak i Waszeczka też Ci ogromnie zazdroszczę :wink: Właśnie Oluś gdzie foty z Acapulco!!??? Romans proszę rónież uwiecznić pachnącą psicę i wklejać fotki :D
jostra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Jak to śpią??????????? :evil: Od 8 jestem w robocie! :evilbat:
alexandra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Dokładnie ja też od 8 na posterunku (czyt. Recepcji :D ) !!!! :lol:
orsini Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 hehehe a ja od 7!!!:)))buuuu teraz mam dylemat, bo moge prace zmienic,ale tylko na 5miesiecy...i nie wiem co zrobic:(((bo i kasa lepsza i auto,ale na krotko...a potem co?znowu szukac pracy?:((((
alexandra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 No to faktycznie masz dylemat :-? Współczuję :( Nie ma to jak problemy z pracą, a teraz coraz więcej osób niestety takie ma :(
orsini Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 taki lajf...spotkam sie z kobita i zobaczymy co mi zaproponuja,a firma jest...z Rzeszowa :lol: :lol: :lol:
jostra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Jak chcesz, to napisz mi na PW co za firma, może coś wiem
orsini Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 farmaceutyczna:)))ja o nich wiem co chce wiedziec-bardzo fajna atmosferra i wogole duzo plusow,minus jet ten,ze to na zastepstwo,bo laska w ciazy. W innej firmie to po 2giej ciazy by ja zwolnili,a tu nie,wiec dobrze to o nich swiadczy.
orsini Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 no,takze juz wiesz:))bo wiele ich tam nie macie:))))) ehhh...no zobaczymy co mi kobieta zaproponuje...moze potem jakis etacik w Rzeszowie to bys mi pokoj na stancji wynajela:)))i drugi pokoik dla psow:))))))
Agatka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Cześć Gumisie!!! GRATULACJE DLA jostry !!!! Jostra ! mamy wspólny apartament w Nitrze :) OLIWKA super, ze masz juz suńke :) Czekamy na fotki z wielka niecierpliwością !!!!!! Uwielbiam te pierwsze dni pobytu malucha w domku!!! ORSINI byłas w Lesznie?
orsini Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Agatka: nie, bo w koncu nie mialam jak pojechac,a tasmociagiem to mi sie nie chcialo-2 dni tracic.
jostra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Mój TZ w tej branży siedzi, ta firma co jest u nas to jest raczej kijowa i z tego co wiem atmosfera jest beznadziejna :evilbat: bo z rodziny tam pracuja, chyba, że chodzi o jakąś inną firmę
Recommended Posts