Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Hej !

Sunia jest już u mnie i wszyscy jesteśmy w niej zakochani, łącznie z Oliwką , która śledzi jej każdy krok , a jak mała się budzi , to pierwsza jest przy niej.
Myślę , że powoli zaakceptuje małą .
Suńka ma na imię Fancy ( czyt Fensi), już całkiem zadomowiona , nawet przybiega jak ją wołam po imieniu.
Podróż szczeniaczki zniosły bardzo dobrze , nie wymiotowały i albo spały ,albo szarpały pieluchę .
Zdjęcia wstawię , jak tylko zgram na płytkę .

Posted

jostra napisał(a):
Dojechałam, dojechałam :D
Zw.Rasy, NPwR + CWC
Nie chwaląc się ;)

Jostra, SUPER, OGROMNE GRATULACJE dla Ciebie i Lambisia :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: .

Olivka, czekam z niecierpliwoscia na fotki, SUPER, ze maluch jest juz u Ciebie, hiehie i fajowo sie nazywa :angel: :angel: :angel: :angel: , wysciskaj ja koniecznie ode mnie :angel: :angel: :angel: :angel: .

Posted

Olivka napisał(a):

Podróż szczeniaczki zniosły
.

Olivko to bardzo fajne musi byc przezycie. i gratulacje.
Ale nie rozumie jak to szczeniaczki??
I napisz skad są te maluchy bo jakos mi umknęło.

Posted

Mek !

Sczeniaczki , bo wiezliśmy jeszcze przepięknego chłopaczka dla znajomej.
Przeżycie fajne , bo mieszam twarożki , zcieram siuśki i kupki i wstaję o 7 rano ,żeby dać śniadanko 8)

Posted

KaVanga kurcze mialy byc foty z bydgoszczy!!!mialy byc foty z acapulco!!!opier*** sie Kochana!!! :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat:

Posted

Wszyscy spia ,no ...tylko Orsini na nogach .
A ja juz od rana ciezko pracuje nad szata mojego psa.Nadszedl moment kapieli :-)
Niestety tak sie ubrudzila w gorach ,ze dluzej nie dalo sie czekac.Capila jak nieszczescie.A teraz pachnaca i mieciutka ,futerko blyszczace, miodzio :-)

Posted

Olivko super!! Cieszę się że tak wszystko się ułożyło!! I tak jak i Waszeczka też Ci ogromnie zazdroszczę :wink:
Właśnie Oluś gdzie foty z Acapulco!!???
Romans proszę rónież uwiecznić pachnącą psicę i wklejać fotki :D

Posted

hehehe a ja od 7!!!:)))buuuu
teraz mam dylemat, bo moge prace zmienic,ale tylko na 5miesiecy...i nie wiem co zrobic:(((bo i kasa lepsza i auto,ale na krotko...a potem co?znowu szukac pracy?:((((

Posted

farmaceutyczna:)))ja o nich wiem co chce wiedziec-bardzo fajna atmosferra i wogole duzo plusow,minus jet ten,ze to na zastepstwo,bo laska w ciazy. W innej firmie to po 2giej ciazy by ja zwolnili,a tu nie,wiec dobrze to o nich swiadczy.

Posted

no,takze juz wiesz:))bo wiele ich tam nie macie:)))))
ehhh...no zobaczymy co mi kobieta zaproponuje...moze potem jakis etacik w Rzeszowie to bys mi pokoj na stancji wynajela:)))i drugi pokoik dla psow:))))))

Posted

Cześć Gumisie!!!

GRATULACJE DLA jostry !!!!
Jostra ! mamy wspólny apartament w Nitrze :)

OLIWKA super, ze masz juz suńke :) Czekamy na fotki z wielka niecierpliwością !!!!!!
Uwielbiam te pierwsze dni pobytu malucha w domku!!!

ORSINI byłas w Lesznie?

Posted

Mój TZ w tej branży siedzi, ta firma co jest u nas to jest raczej kijowa i z tego co wiem atmosfera jest beznadziejna :evilbat: bo z rodziny tam pracuja, chyba, że chodzi o jakąś inną firmę

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...