Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justa napisał(a):
Ka-Vanga fotecka jest w Galerii Sznaucerów na jednej z ostatnich stronek ;)

Justa, ale ja chce duza, taka jeszcze nie zmniejszona :P :evilbat: :wink: .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Kochani, przede wszystkim pragnę Wam serdecznie podziękować za pomoc w dokonaniu wyboru. Piesek jest cudowny.
Sorki, że sie nie pochwaliłem o dokonaniu wyboru, ale wszystko potoczyło sie w tak szybkim tempie, że sam byłem zaskoczony.
Jeśli chodzi o podróż to szczeniaczek zniósł jej trudy bez żadnego problemu, nawet sie nie zesiusiał, a przejechał 150km.
Dziś u mnie w domku oczywiście istna sensacja, wszyscy muszą przyjśc i go podziwiać.
Foteczki oczywiście będą, ale dzisiaj jestem już zbyt zmęczony aby sie tym zająć.
madzior ka, pozdrów koniecznie siostre i podziękuj jej.

Posted

Robin tylko nie myśl, że my się zadowolimy tym co nastukałeś :evilbat: :D :lol: Dzisiaj jestes usprawiedliwiony bo to pierwszy dzień pełen wrażeń, ale czekamy na ralacje jak wypoczniesz 8) Szczegółową :evilbat: 8)
HJak ja lubie takie happy endy ;)

Ka_Vanga no ja myślę, że się poprawisz, bo ja rozumiem 2 posty pod rząd, ale 4 :o :evilbat: :roll: :wink: :lol:
Ty lepiej idź spać, bo Ci się czworzy (hehe nie wiem jak to domienić) i zmniejsza w oczach ;)

Justa też leci spaciulku, bo jutro do szkoły po dwóch tygdniach wstawania o 11 :-? :roll: :fadein: 3majcie kciuki abym przeżyła 3 klasówki jutro... :roll:

Dobranoooooc :angel:

Posted

RobinCzWa napisał(a):
Kochani, przede wszystkim pragnę Wam serdecznie podziękować za pomoc w dokonaniu wyboru. Piesek jest cudowny.
Sorki, że sie nie pochwaliłem o dokonaniu wyboru, ale wszystko potoczyło sie w tak szybkim tempie, że sam byłem zaskoczony.
Jeśli chodzi o podróż to szczeniaczek zniósł jej trudy bez żadnego problemu, nawet sie nie zesiusiał, a przejechał 150km.
Dziś u mnie w domku oczywiście istna sensacja, wszyscy muszą przyjśc i go podziwiać.
Foteczki oczywiście będą, ale dzisiaj jestem już zbyt zmęczony aby sie tym zająć.
madzior ka, pozdrów koniecznie siostre i podziękuj jej.

Robin gratuluje maluszka :angel: , teraz to my prawie jak rodzina, bo u mnie tez jest mala Rivendellka :angel: , tylko czarna :D .

Hehe, Justa to chyba przez zmiene czasu, w koncu to 7 godzin roznicy :wink: .

Posted

Agatko, moj maluszek dzis bardzo mało zjadł - może 1/3 tej połówki miseczki którą przywiózł ze sobą. Mam nadzieję, że to tylko wynik stresu i jutro już będzie jadł więcej.

Posted

KaVanga wracajac do brata...co z tego,ze zakochany w innej?:))wazne ze JEST:)))))i przepraszam jesli bede wscibska...na kogo jest Wasz dom w spadku zapisany?:)) :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Robin ! Garatuluje szybkiej decyzji choc......myslalam jednak ,ze skusisz sie na sredniaka :D
Zrobiles dobry wybor i dawaj fotki ,bom ciakawa :D

Madzior_ka ale fajnie mialas ! Tez bym tak chciala,nie dosc ,ze wizyta w stadninie to jeszcze prywatne kino :D
To poprosze o relacje ze skokow :D Poczytam sobie z moja Maryska :D

Posted

Kochani !
Potrzebuje rady.
Chce kupic klatke ,bo rozmyslam w jakiejs tam przyszlosci o nastepnym piesku.
Ogladalam klatki na allegro.Klatka z podloga wymiar 76na 56 na 60 to bedzie dobra dla sredniaka????
A cena 210 zl to malo czy duzo za taka klatke??
Czy moze lepiej wieksza ?
A moze transporter?
Prosze ,prosze pomozcie bo nie mam pojecia czego powinnam szukac .

Posted

eee dla sredniaka to ja nie mam pojecia
dla miniaturki to ja wole transporterek-mniejszy,ale zabudowany i psiaki traktuja go jak domek-budke:))ale dla sredniaka to ja nie wiem jak wielki by on musial byc:(((

Posted

w tamtym roku
Ale z tego co wiem ceny się nie zmieniły, tam są najtańsze ceny w całej Polsce (chyba :) )
To jest chyba Centrowet Tarnowski, mają też oddział w Lublinie, może w innych miastach Polski też można kupić w tej cenie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...