Ka-Vanga Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Justa napisał(a):Ka-Vanga fotecka jest w Galerii Sznaucerów na jednej z ostatnich stronek ;) Justa, ale ja chce duza, taka jeszcze nie zmniejszona :P :evilbat: :wink: .
Ka-Vanga Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Agatko , strasznie sie ciesze, ze wszystkie maluszki maja juz zapewniony nowy domek :angel: .
Justa Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Ka-Vanga łącz posty!!! :evilbat: A to zdjęcie nie jest duże prszepraszam :o http://www.republika.pl/sznaucerkenzo/images/DSCF0012.JPG
RobinCzWa Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Kochani, przede wszystkim pragnę Wam serdecznie podziękować za pomoc w dokonaniu wyboru. Piesek jest cudowny. Sorki, że sie nie pochwaliłem o dokonaniu wyboru, ale wszystko potoczyło sie w tak szybkim tempie, że sam byłem zaskoczony. Jeśli chodzi o podróż to szczeniaczek zniósł jej trudy bez żadnego problemu, nawet sie nie zesiusiał, a przejechał 150km. Dziś u mnie w domku oczywiście istna sensacja, wszyscy muszą przyjśc i go podziwiać. Foteczki oczywiście będą, ale dzisiaj jestem już zbyt zmęczony aby sie tym zająć. madzior ka, pozdrów koniecznie siostre i podziękuj jej.
malawaszka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 :angel: :klacz: nie mogę się doczekać tych fotecek :angel: :D
Ka-Vanga Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='Justa']Ka-Vanga łącz posty!!! :evilbat: A to zdjęcie nie jest duże prszepraszam :o http://www.republika.pl/sznaucerkenzo/images/DSCF0012.JPG Sorrrrry Justa, poprawie sie, to dlatego, ze robie na exelu statystyke i staram sie i tu i tu pisac :wink: . Hehe rzeczywiscie duze, nie wiem co mi sie ubzduralo, ze male :-? .
Justa Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Robin tylko nie myśl, że my się zadowolimy tym co nastukałeś :evilbat: :D :lol: Dzisiaj jestes usprawiedliwiony bo to pierwszy dzień pełen wrażeń, ale czekamy na ralacje jak wypoczniesz 8) Szczegółową :evilbat: 8) HJak ja lubie takie happy endy ;) Ka_Vanga no ja myślę, że się poprawisz, bo ja rozumiem 2 posty pod rząd, ale 4 :o :evilbat: :roll: :wink: :lol: Ty lepiej idź spać, bo Ci się czworzy (hehe nie wiem jak to domienić) i zmniejsza w oczach ;) Justa też leci spaciulku, bo jutro do szkoły po dwóch tygdniach wstawania o 11 :-? :roll: :fadein: 3majcie kciuki abym przeżyła 3 klasówki jutro... :roll: Dobranoooooc :angel:
Ka-Vanga Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 RobinCzWa napisał(a):Kochani, przede wszystkim pragnę Wam serdecznie podziękować za pomoc w dokonaniu wyboru. Piesek jest cudowny. Sorki, że sie nie pochwaliłem o dokonaniu wyboru, ale wszystko potoczyło sie w tak szybkim tempie, że sam byłem zaskoczony. Jeśli chodzi o podróż to szczeniaczek zniósł jej trudy bez żadnego problemu, nawet sie nie zesiusiał, a przejechał 150km. Dziś u mnie w domku oczywiście istna sensacja, wszyscy muszą przyjśc i go podziwiać. Foteczki oczywiście będą, ale dzisiaj jestem już zbyt zmęczony aby sie tym zająć. madzior ka, pozdrów koniecznie siostre i podziękuj jej. Robin gratuluje maluszka :angel: , teraz to my prawie jak rodzina, bo u mnie tez jest mala Rivendellka :angel: , tylko czarna :D . Hehe, Justa to chyba przez zmiene czasu, w koncu to 7 godzin roznicy :wink: .
RobinCzWa Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Jednak jeszcze dałem radę zamieścić kilka foteczek z dzisiejszego dnia :) Zapraszam do Galerii Sznaucerków
RobinCzWa Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Agatko, moj maluszek dzis bardzo mało zjadł - może 1/3 tej połówki miseczki którą przywiózł ze sobą. Mam nadzieję, że to tylko wynik stresu i jutro już będzie jadł więcej.
orsini Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 KaVanga wracajac do brata...co z tego,ze zakochany w innej?:))wazne ze JEST:)))))i przepraszam jesli bede wscibska...na kogo jest Wasz dom w spadku zapisany?:)) :lol: :lol: :lol: :lol:
Romas Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Robin ! Garatuluje szybkiej decyzji choc......myslalam jednak ,ze skusisz sie na sredniaka :D Zrobiles dobry wybor i dawaj fotki ,bom ciakawa :D Madzior_ka ale fajnie mialas ! Tez bym tak chciala,nie dosc ,ze wizyta w stadninie to jeszcze prywatne kino :D To poprosze o relacje ze skokow :D Poczytam sobie z moja Maryska :D
Ka-Vanga Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Romas napisał(a):Zrobiles dobry wybor i dawaj fotki ,bom ciakawa :D Romas fotki sa w galerii :P :wink: .
orsini Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Jostra Ty w koncu dojechalas do tego Leszna???i JAK, bo sie nie chwalisz????
jostra Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Dojechałam, dojechałam :D Zw.Rasy, NPwR + CWC Nie chwaląc się ;)
Romas Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Kochani ! Potrzebuje rady. Chce kupic klatke ,bo rozmyslam w jakiejs tam przyszlosci o nastepnym piesku. Ogladalam klatki na allegro.Klatka z podloga wymiar 76na 56 na 60 to bedzie dobra dla sredniaka???? A cena 210 zl to malo czy duzo za taka klatke?? Czy moze lepiej wieksza ? A moze transporter? Prosze ,prosze pomozcie bo nie mam pojecia czego powinnam szukac .
orsini Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 eee dla sredniaka to ja nie mam pojecia dla miniaturki to ja wole transporterek-mniejszy,ale zabudowany i psiaki traktuja go jak domek-budke:))ale dla sredniaka to ja nie wiem jak wielki by on musial byc:(((
jostra Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 orsini napisał(a):A no to super,gratuluje!a z czym bylas? Z Lambiśkiem Romas - ja mam klatkę 90x60 wys. 70, zapłaciłam 180 zł w Centrowecie
orsini Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 jostra a kiedy kupowalas?bo to sensowna cena
jostra Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 w tamtym roku Ale z tego co wiem ceny się nie zmieniły, tam są najtańsze ceny w całej Polsce (chyba :) ) To jest chyba Centrowet Tarnowski, mają też oddział w Lublinie, może w innych miastach Polski też można kupić w tej cenie
orsini Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 eeee to kanal:(((a jedziesz do Wawy?bym zamowila sobie u Ciebie taka klateczke
Recommended Posts