jostra Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Meża niestety niet :( Nawet jeszcze Fifi nie widział. W piątek go pewnie pogryzie, bo będzie pańci bronić :evilbat:
Olivka Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Jostra ! No powiedz jak się sunia zaklimatyzowała u Ciebie . Poopowiadaj trochę .
jostra Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Sunia zaaklimatyzowała się od razu, teraz śpi razem z Berry, wtulone w siebie na kocyku pod kaloryferem, bo trochę pewnie zmarzły na spacerku. Foty będą za chwilę w galerii. To taki mały słodziak, najważniejszą sprawą dla niej to władowanie się na kolana, wtedy jest najszczęśliwsza. :P
orsini Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 wlasnie PISZ a nie my Cie tu za jezyk ciagniemy:(((
Olivka Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Jostra ! Super , teraz to jej potrzeba dużo Twojej uwagi, a pewnie pokocha Was całym sercem . Ale masz fajowo . A u mnie będzie wesoło już za 1,5 tygodnia .
orsini Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Olivka a mowilas,ze wtedy dopiero jedziesz wybierac???to jednak od razu ja zabierzesz??? mam jeszcze jedno podejrzenie co do hodowli,ale to akurat zostawie dla siebie:))))
Olivka Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Orsini ! Stawiam szampana . Dobrze zgadywałaś. Zabieram jednak , bo w sumie , to ja jednak wolę wybrać z całego miotu . Będę tam 2 dni więc będzie dużo czasu na oglądanie.
orsini Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 WOW!!! to sie szykuje popijawa:))) jesczze Kavanga stawia:)))))no i w sumie Agatka tez by mogla za udany sezonik:)))) SUPER!!!bedzie w galerii duuuzo fotek nowych psiakow!super!!! :angel: :angel: :angel:
alexandra Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 no to z niecierpliwością czekamy na foteczki i kolejne wieści o suni :D No a jak się podoba Lambikowi żonka :wink: ??
jostra Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Na razie chłopakom podoba się tylko Berry :P
M@d Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 madzior_ka napisał(a): M@d napisał(a):Powiem ci, że po "przewrocie" znacznie mniej histerycznie reaguje na obce psy i znacznie łatwiej jest go odwołać. to by się Denisowi przydało, ale powiedz mi ogólnie co zmieniliśmcie w jej wycjhowaniu? chodzi mi o praktyke bo teorie to ja znam z dziesiątek przeczytanych ksiażek, bo Denis czasami głuchnie zawąchany w akieś trawy jak go spuszczam, dlategpo go nie spuszczam i ciągnie do pśów bardzo.... a wydaje mi się że jest traktowany jak pies i nie dominuje nami ani nic więc nie wiem.... Wiesz, każdy przypadek jest inny. W naszym przypadku problem leżał w tym, że ZA BARDZO zajmowaliśmy sie psem, poświęcając mu całą wolną uwagę i ciągle zwiększając nagradzanie w celu uzyskania pożadanych zachowań. Tak więc rady "standardowe" nie dawały efektu, bo zagłaskany na śmierć i przekarmiony nagrodami pies "robił co chciał". [Beksa - to samiec, tyle że kastrowany... :wink: ] Kluczem było NIE zwiększanie atrakcyjności nagród, a odebranie mu sporej części naszej uwagi, aby zaczęło mu zależeć na naszej aprobacie... To inteligentna bestia i gdy przestał być ciągle w centrum uwagi, zaczął się starać aby ją odzyskać ... :wink: Genialne w swej prostocie :lol: :multi:
Matt Posted February 16, 2005 Author Posted February 16, 2005 No mam juz z powrotem aparat ;) No i duzo sniegu napadalo :D Bylismy juz dzis z Abim na łace, jak sniezek przestanie padac to moze jeszcze dzis zajdziemy zdjatka porobic :P Jesli nie to jutro bedziecie mogli sie ich spodziewac w galerii :wink:
malawaszka Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 buuuahahah Orsini gustujesz w takich?? :lol:
jostra Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Olivka napisał(a):No to super , cieszę sie Jostra, że tak bezproblemowo przeszła asocjacja. Taraz trzymaj za moje suczki kciuki, żeby było tak, jak u Ciebie . Jak białaska ma na imię , masz juz ją na stronie? Pracuję nad nową stroną, jak skończę to będzie napewno W rodowodzie ma Iceflower, nazywali ją Fleur, ale wymawiali to tak przedziwnie, że dla przeciętnego Polaka jest to trudne i można się czasem opluć :P Coś jak Flyki ??? :-? Więc nazwywam ją Fifi i od razu załapała o co chodzi :) Mądraśna ta moja nowa córeczka jest :) Znowu dostanę opieprz :evilbat: , że się chwalę
Olivka Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Jostra ! Ależ ją przyuważyłąś aż w Finlandii. Jesteś niesamowita. Ona ma już jakieś tytuły pewnie , to w Polsce będziesz ją wystawiać w championach ?
jostra Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Ona jest z Holandii :) Jest Mł Ch Luksemburga i Ch Holandii, na światówce zajęła 2 lokatę, została najlepszym szczeniakiem ISPU 2002, no i ma już 2 CACIBY i res CACIBA :D, więc już pół intera mamy :P A Polski championat chcemy zacząć w Jarosławiu
Olivka Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Łoł , czyli pierwszy interek w naszym gronie . To w Polsce możesz wystawiać już w klasie championów , to będzie łatwiej .
Kora- Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 orsini napisał(a):www.sex.pl sliczne tapety:))) nieladnie tu są małe dzieci :lol:
jostra Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Nie zapeszaj, jeszcze nie interek (przecież na razie tylko pół) :D Oczywiście, że będziemy się pokazywać w championach
Ka-Vanga Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 jostra napisał(a):Ona jest z Holandii :) Jest Mł Ch Luksemburga i Ch Holandii, na światówce zajęła 2 lokatę, została najlepszym szczeniakiem ISPU 2002, no i ma już 2 CACIBY i res CACIBA :D, więc już pół intera mamy :P A Polski championat chcemy zacząć w Jarosławiu Jostra zapomnialas jeszcze o nominacji na Cruftsa :D .
malawaszka Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Ka-Vanga i Justa - ja czekam - mam się już obrazić??? 8)
Recommended Posts