Marta-m Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 nio teraz zaczęly mi się nareszcie ferie :angel: :angel: :angel: :angel: Będe mogła częsciej tu wpadać wkońcu :D Mam pytanko do Pas. Jak nauczyłaś swoją Fige łapać frisbee?? Ja jak narazie nauczyłam troche łapać Ediego smakołyki i całkiem dobrze mu idzie,aczkolwiek nie iwem jakby mu szło z takim "wielkim" talerzem :lol:
malawaszka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 cholera jasna co za debile 0X :o Olivko masz jakieś wieści??? mnie aż włosy wstały i łzy do oczu napłynęły na myśl, że któremuś psiakowi mogło to dziadostwo zaszkodzić :(
Olivka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Nie mam właśnie . Napisałam do Oli na gg ,żeby się szybko odezwała. Jest wyłączona , więc albo jeszcze nie wróciła, albo impra na całego.
malawaszka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 haha wysłałam smsa do Marcino, żeby mi dał nr do Rybki a Rybka może mi da do Ka-Vangi :wink: kurde bardzo mnie zmartwiła ta informacja :(
Matagi Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=18137&start=465&postdays=0&postorder=asc&highlight= :P :P :P Waszka!!! Czy wiesz o tym,że Lord jest białostoczaninem z urodzenia?Pochodzi z hodowli mojej koleżanki,Ulki :P Niemal codziennie widze jego brata -Lokisa :P
malawaszka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 jeee nie wiedziałam :angel: Kocham Lordzika chociaż znam go tylko z fotek - jest niesamowicie piękny - czy jego brat te z jest taki?? :D :P
malawaszka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 trzeci w II grupie był CTR - znany jakiś??? :D
Matagi Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Lokis jest tak samo urodziwy jak Lord :P Szkoda,że nie skończył championatu,brakuje mu tylko 1 wystawy :( Ale niestety,Krzysiek ,jego właściciel nie wystawia go :( pokomplikowało mu sie,i nie ma głowy do wystaw :( Kilka razy Lord i Lokis konkurowały ze soba na ringach,ale nie mnie o tym pisać :) Szkoda,że w hodowli Pigmej nie ma już olbrzymów /została tylko staruszka Mira,zresztą nie wystawiana/,ta hodowla wniosła dużo dobrego w pogłowie polskich sznaucerów olbrzymich : :( Zostały tylko miniatury cz-sr,piękne zresztą :P
malawaszka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 aa no szkoda, że już nie mają olbrzymków :( bo LO jest przecudowny i jeżeli Lokis też jest taki to fiu fiu cuda nie psy :D :P a może masz gdzieś na focie LOKISA :D :P
Matagi Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Miałam jego fotki,ale latem też miałam wira w kompie :evilbat: czego nie wetknęłam na płytkę wcześniej poszło się....... :evil: Ale zapewne Ka-vanga ma Lokisowe zdjęcia.Jak nie,to wydębię coś od Krzyśka,zeskanuje i wstawię,albo sama zrobię! :P Ale przypomnij.... :P
malawaszka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 oki poproszę też Ka-Vangę :D a dostałaś mojego priva??? :D
malawaszka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Zobaczcie :angel: :P Bangita z Olą :angel: :D na BISie 8) http://img125.exs.cx/img125/1306/dsc034541dw.jpg
orsini Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 a w ogoole KOCHANI zycze Wam wszystkiego najlepszego z okazji walentynek!!! i jak tam wystawka ktos wie???
Madziara Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Walentyny :) Happy Walentine day!! Albo Walentego :P:P:P
Justa Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='malawaszka']Zobaczcie :angel: :P Bangita z Olą :angel: :D na BISie 8) http://img125.exs.cx/img125/1306/dsc034541dw.jpg Ło mtko to jest Bangi?! :o Ka-Vanga zrobiła z niej w te kilka dni niezłą Damcię :wink: Bo na fotkach ze spacerku taki fajny zaroślaczek był ;) Aż mi wstyd sie z zarośnięta Galcia pokazywac na psacerku!!! :oops: Ja też Wam życze wszystkiego naj z okazji Walentynek :iloveyou: Nie ma jeszcze żadnych wieści od naszych wystawców???
orsini Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 KaVanga GRATULACJE:)))) ale teraz sie nie wykpisz jakims wirtualnym szampanem:)))))wszystko widac na focie!!!tzn.nie u mnie, bo mam za ciemny monitor,ale SHmaniak napisala w wystawach:))))
Justa Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 U mnie fotke widac, ale nadal nie mogę uwierzyć, że to Bandzior :o :wink:
orsini Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 A KaVanga milczy...z sukcesow dengiego sie wykpila, ze stawiac nie bedzie:))ale teraz sie nie uda:)))))
alexandra Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Olcia wielkie gratulacje za tak wielki sukces Bandziorka, jesteście swietne :laola: No i tez gratulacje dla "babci" Agatki że tak jej się udała wnusia!!!!! Olcia wyściskaj ode mnie i beski Bangi :D
orsini Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 dzis w wybiorczej jest text o cieciu uszi u psow. Bardzo mi sie podoba wypowiedz pani Boguckiej! chyle przed nia czola!!! :modla: :modla: :modla: Co na to Związek Kynologiczny? - Dla nas sformułowania w ustawie o > ochronie zwierząt nie są jasne - powiedziała nam rzecznik związku Anna > Bogucka. Ustawa dopuszcza obcinanie ogonów świniom czy owcom, bo uznaje > to za zabieg lekarsko-weterynaryjny "wynikający z technologii > produkcji".. > > - Tymczasem hodowla psów rasowych jest przez fiskusa traktowana jak > działalność rolnicza - tłumaczy Bogucka-Związek nie zamierza - wzorem > np. Niemiec - wprowadzić zakazu występowania na wystawach i konkursach > psów z podciętymi uszami i ogonami. - Ale też nie zalecamy hodowcom > "kopiowania" .
orsini Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 a najbardziej podoba mi sie to: Według ustawy > inspektorzy mogą odebrać psa lub .zarekwirować weterynarzowi narzędzia > służące do przycinania uszu i ogonów ("kopiowania") hahahaha, chyba ustawodawca nie wie, ze te narzędzia to raptem skalpel, nozyczki i nici chirurgiczne:)))wiec jak on planuje je zabrac lekarzom???:)))to ciekawe czym beda operowali:))) TAK,ZNISZCZMY WSZYSTKIE NOZYCZKI:)))bo nimi sie tnie ogonki:))
Olivka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 No to wreszcie jakieś konkretne stanowisko w tym temacie . Bo niedawno jeszcze nikt, na temat udziału w wystawach w Polsce nic konkretnie nie wiedział. Orsini ,Ty wiesz co ja na ten temat myślę . :wink:
Recommended Posts