Justa Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol:
Pasavera Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 :lol: :lol: :lol: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
malawaszka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 orsini napisał(a):Waszko znawca nie jestes ale masz racje:)))) a dziękuję dziękuję :grins:
Matt Posted February 12, 2005 Author Posted February 12, 2005 Oj chyba wniosę wniosek o rownouprawnienie mezczyzn na tym forum :evilbat: Swego czasu, kiedy byłem SAM z kobitkami bylo w miare spokojnie, teraz widze jakas walke faceci vs. kobity :evil: :evilbat: 0X Panowie, nie dajmy sie :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Justa Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Matt napisał(a):Oj chyba wniosę wniosek o rownouprawnienie mezczyzn na tym forum :evilbat: Swego czasu, kiedy byłem SAM z kobitkami bylo w miare spokojnie, teraz widze jakas walke faceci vs. kobity :evil: :evilbat: 0X Panowie, nie dajmy sie :evilbat: :evilbat: :evilbat: Matt słoneczko Ty moje kochane :calus: to tylko żarciki ;) My kochany naszych facecików ;)
Matt Posted February 12, 2005 Author Posted February 12, 2005 Justa napisał(a):Matt napisał(a):Oj chyba wniosę wniosek o rownouprawnienie mezczyzn na tym forum :evilbat: Swego czasu, kiedy byłem SAM z kobitkami bylo w miare spokojnie, teraz widze jakas walke faceci vs. kobity :evil: :evilbat: 0X Panowie, nie dajmy sie :evilbat: :evilbat: :evilbat: Matt słoneczko Ty moje kochane :calus: to tylko żarciki ;) My kochany naszych facecików ;) Ehem.. a to moje to nie byl zart???? :evilbat: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: Tylko im zagrozic to sie wykrecaja ze niby zartowac im sie chcialo :wink:
Justa Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Matt napisał(a):Justa napisał(a):Matt napisał(a):Oj chyba wniosę wniosek o rownouprawnienie mezczyzn na tym forum :evilbat: Swego czasu, kiedy byłem SAM z kobitkami bylo w miare spokojnie, teraz widze jakas walke faceci vs. kobity :evil: :evilbat: 0X Panowie, nie dajmy sie :evilbat: :evilbat: :evilbat: Matt słoneczko Ty moje kochane :calus: to tylko żarciki ;) My kochany naszych facecików ;) Ehem.. a to moje to nie byl zart???? :evilbat: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: Tylko im zagrozic to sie wykrecaja ze niby zartowac im sie chcialo :wink: Heh :wink: :lol: 8) :evilbat:
Mek Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 [quote name='"orsini"'] Mek nieladnie:))tak sie nasmiewac z BIS Juniora: [quote] o jejku ja nie miałem nic złego myśli i na pierwszy rzut oka TO JA NIE JESTEM W STANIE ODRÓŻNIC . Wybaczcie mi :modla: :modla: A z drugiej strony to jestem pod wielkim wrażeniem Waszej wiedzy sznaucerologicznej :)
Mek Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 To ja mam taką propozycje do znawców sznaucerologii stosowanej aby wkleic kilka zdjęć superasnych sznaucerków i opisać , że to a to ma idealne , że tak a tak ma byc itp Bo dla laika to nie widoczne jest wiele jak patrzy na psa. Dla mnie wszystkie sa ładne albo bardzo ładne. To by była taka" niedzielna szkółka wzorca sznaucera " Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :):):)
malawaszka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 haha jestem za ale ni mom co wklejać :lol: :wink: czekamy na naszych znawców :D
Olivka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 W galerii wkleiłam zdjęcie psa , który mi się za..............ście podoba . To jest mój ulubiony typ sznaucera.
Pasavera Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Sznaucio pikny :angel: Cóż za perfekcja strzyżenia :o Ale szczerze mówiąc ja wolę sznaucie takie "ciapowate" :lol: bardziej naturalne 8) A na takie to miło na wystawach popatrzeć :lol: 8) Ale psiak niczego sobie :angel: :angel: :angel: A jaki czarny :P
malawaszka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 fajna psinka :D ale na za mocno jakoś przycięte uszy :-? jak na mój gust oczywiście bo nie mówię tu o wzorcu ;)
Pasavera Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Nio ma takie bardzo w szpic nie waszka? A może tylko tak na zdjęciu wyszło :wink:
Justa Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 A ja koffam naturalne sznaucerki. Z ogonkiem i uszkami najlepiej ;)
alexandra Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Słuchajcie dziś trzymamy kciuki jak i w tamtym tygodniu :kciuki: !!! Dziś nasi sznauceromaniacy pokazują się w Bydgoszczy!! NAjmocniej trzymajmy kciuki za debiutantkę czyli Bangi, siostrzyczkę Berry!! :D No i czekamy na wieści :wink:
jostra Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Trzymam już kciuki od rana :) A dzisiaj zobaczę Bangi i ją ucałuję od sznauceromaniaków :buzi:
alexandra Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 JAk to też jedziesz do Bydgoszczy!!!??Jej super, tak, tak ucałuj od nas i Bangi i Berrylkę :D !!!
jostra Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Do Bydgoszczy niestety nie :( Ale zaraz jadę do Wawy po moją nową córeczkę :D Berry już ucałowana, a Bangi ucałuję wieczorem
alexandra Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 O rany!!! No fakt przecież dziś biała księżniczka do Was przylatuje!!!!! JAk będzie miała na imię po domowemu?? To ją też koniecznie od nas ucałuj :)) i koniecznie fotki z przywitania porób :)
Olivka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Jostra ! Rzeczywiście, przecież pisałaś ,że odbierasz. Pewnie jesteś w stresie ? A chyba miałaś być wczoraj u Va - Kangi?
malawaszka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 trzymamy trzymamy :kciuki: a może już sznaucerki są ocenione??? :D Jostra :calus: dla malutkiej córeczki :P
alexandra Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 No właśnie czekam na sms'a. Ale na pewno poszło im super:)
Justa Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 My też 3mamy kciuki :D :D :D I w przysżłym tygodniu może też Bangusię zobaczymy na spacerku ;)
Olivka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Zobaczcie !!!!!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=20837 A tam nasi wystawiają . Ola odezwij się szybko .
Recommended Posts