Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Oj chyba wniosę wniosek o rownouprawnienie mezczyzn na tym forum :evilbat: Swego czasu, kiedy byłem SAM z kobitkami bylo w miare spokojnie, teraz widze jakas walke faceci vs. kobity :evil: :evilbat: 0X

Panowie, nie dajmy sie :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

Matt napisał(a):
Oj chyba wniosę wniosek o rownouprawnienie mezczyzn na tym forum :evilbat: Swego czasu, kiedy byłem SAM z kobitkami bylo w miare spokojnie, teraz widze jakas walke faceci vs. kobity :evil: :evilbat: 0X

Matt słoneczko Ty moje kochane :calus: to tylko żarciki ;) My kochany naszych facecików ;)

Posted

Justa napisał(a):
Matt napisał(a):

Matt słoneczko Ty moje kochane :calus: to tylko żarciki ;) My kochany naszych facecików ;)

Ehem.. a to moje to nie byl zart???? :evilbat:

:calus: :calus: :calus: :calus: :calus:

Tylko im zagrozic to sie wykrecaja ze niby zartowac im sie chcialo

:wink:

Posted

Matt napisał(a):
Justa napisał(a):
Matt napisał(a):

Ehem.. a to moje to nie byl zart???? :evilbat:

:calus: :calus: :calus: :calus: :calus:

Tylko im zagrozic to sie wykrecaja ze niby zartowac im sie chcialo

:wink:

Heh :wink: :lol: 8) :evilbat:

Posted

[quote name='"orsini"']
Mek nieladnie:))tak sie nasmiewac z BIS Juniora: [quote]

o jejku ja nie miałem nic złego myśli i na pierwszy rzut oka TO JA NIE JESTEM W STANIE ODRÓŻNIC .

Wybaczcie mi :modla: :modla:

A z drugiej strony to jestem pod wielkim wrażeniem Waszej wiedzy sznaucerologicznej :)

Posted

To ja mam taką propozycje do znawców sznaucerologii stosowanej aby wkleic kilka zdjęć superasnych sznaucerków i opisać , że to a to ma idealne , że tak a tak ma byc itp

Bo dla laika to nie widoczne jest wiele jak patrzy na psa.
Dla mnie wszystkie sa ładne albo bardzo ładne.

To by była taka" niedzielna szkółka wzorca sznaucera "

Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :):):)

Posted

Sznaucio pikny :angel:
Cóż za perfekcja strzyżenia :o

Ale szczerze mówiąc ja wolę sznaucie takie "ciapowate" :lol:
bardziej naturalne 8)
A na takie to miło na wystawach popatrzeć :lol: 8)

Ale psiak niczego sobie :angel: :angel: :angel:
A jaki czarny :P

Posted

Słuchajcie dziś trzymamy kciuki jak i w tamtym tygodniu :kciuki: !!! Dziś nasi sznauceromaniacy pokazują się w Bydgoszczy!! NAjmocniej trzymajmy kciuki za debiutantkę czyli Bangi, siostrzyczkę Berry!! :D No i czekamy na wieści :wink:

Posted

O rany!!! No fakt przecież dziś biała księżniczka do Was przylatuje!!!!! JAk będzie miała na imię po domowemu?? To ją też koniecznie od nas ucałuj :)) i koniecznie fotki z przywitania porób :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...