orsini Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 kaska jest dla mnie:)))a nie dla zadnych schronisk:))czasem ktos inny pobierze kare ,ale i tak haracz nalezy sie MI:))))wiec prosze tu juz nic nie kombinowac:)))))nie bedzie zmian,co najwyzej w gore kary pojda:)))
orsini Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Madziara napisał(a):Orsini!!!! ...ech.. szkoda słów :( to zamilknij, bo jak mnie wqrzysz to KARA :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Madziara Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 hahahaha zaraz zamilknę, bo się zmywam :) a karę to wiesz... gdzie możesz sobie wsadzić :P:P:P za daleko jestem, nie sięgniesz :P:P:P
orsini Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 i tu sie mylisz!ja jko detektyw mam wszedzie wtyki i macki!!! a gdzie sie wybierasz????
Madziara Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 jak to gdzie? do klienta :( nie można tylko przy kompie siedzieć :(
orsini Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 do klienta?:))a to obsluga komplexowa? :lol: :lol: :lol: ile bierzesz od takiego klienta? :lol: :lol:
Madziara Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 dla Ciebie może być kompleksowa :P ale od choró psychicznych Cię nie ubezpieczę - za późno :P:P:P:P
jostra Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 I tak orsini nie byłoby stać na składkę :P :evilbat:
Madziara Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 z tych kar to pewnieby uzbierała, ale sknera jest :P:P:P
orsini Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 ale ja zadalam inne pytanie: co takiemu klientowi zapewniasz?:)))
Madziara Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Fachową obsługę - tylko bez skojarzeń :P:P:P Po prostu doradztwo :)
orsini Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 a ja juz spadam do domku HURRAAA chociaz potem musze do sklepow jechac bleee
Madziara Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 takiej to dobrze :) ja też zaraz spadam, ale nie do domku :( jakoś nie mogę się zebrać...
orsini Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Tu naczelny sledczy DGM :lol: :lol: Olivko,jesli ktores z moich podejrzen sie okaze sluszne to POSTAWISZ MI SZAMPANA NA WYSTAWCE? :lol: :lol: :lol: hmmm, no bo ja teraz to jeszcze mam innego faworyta: a wiec Havenstadt :lol: :lol: :lol: :lol: czy to z tej hodowli bierzesz? wyjasniam dlaczego Havenstadt: nie znam drugiego kennelu, ktory by tak pozno szczenki oddawal, a napisalas,ze jedziesz wybierac w wieku 7 tygodni:))))kazdy inny by Ci w tym wieku szczenka wydal:)))ja oddaje po drugim szczepieniu w wieku 9tyg.,ale na wyrazne zyczenie wlasciciela wczesniej po uswiadomieniu o ryzyku...tak czy siak wracajac do sprawy: HAVENSTADT??? :lol: :lol: :lol: PS-tylko nie krzycz:)))))ale chce szampana jak cos:)))))
Mek Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Orsini Ty to jestes szpieg. :):):):):):):):):) Ciekawe czy kiedys ktos Cię zagnie
Olivka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Orsini ! Napisałam ,że jadę wybierać, a nie zabierać :lol: A dlaczego w wieku 7 tyg wybieram , to pewnie się domyślasz.
orsini Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 No dokladnie:)))ale w wiekszosci hodowli od razu po wybraniu bys szczenka do domku zabrala:))))7tygodni tatooo i nowy domek:)))niewiele jest kenneli , ktore przetrzymaja dluzej:))) Tak czy siak jesli zgadlam to za kilka tygodni chce szampana:)))) zreszta pozyjemy-zobaczymy:))))
orsini Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 No to teraz Wy pozgadujcie troszke:))) Wczoraj bylam kupic paszport dla psiny i sobie pogadalam z kolega. Tu jest wloska baba hodujaca azjaty i generalnie wszystkie na export. I ona kupuje u nich tylko paszporty bo chipy przywozi od nich z wloskiego zwiazku i jej tymi chipuja. I teraz pytanie: ILE WE WLOSZECH KOSZTUJE 1 CHIP??? dodam,ze firmy Bayer,a wiec b.dobrej firmy. Aha w Polsce chip to koszt przecietnie ok.80zl-najtanszy o jakim slyszalam to 60zl,ale tylko slyszalam-u nas sa po 80zl. Liczac po kursie 1euro=4zl wychodzi ok.20euro no to milej zabawy:))))
jostra Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 U mnie chipowanie + paszport wychodzi 91 zł A u Ciebie ile? chip we Włoszech może kosztować 5euro?????
orsini Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 u mnie 130zl!!!to U ciebie taniocha, bo na paszport jest ustalona cena 51zl w calym kraju Jostra prawie trafilas-4euro!!! a ile oni wiecej zarabiaja!!!!16zl!!!!szok
jostra Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Taka cena to tylko u mojej pani wet, z tego co wiem to w innych lecznicach nawet 150 wołają
alexandra Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Ja w Krakowie za chip płaciłam 60 zł +za paszport 51 więc równe 111zł:) Niestety prawie wszedzie tak jest, tzn. że w Polsce mało zarabiamy ale mamy najwyższe opłaty (np. cena mieszkań, intrenet). W USA nie dość że zarabiają kokosy to jeszcze wszędzie wyprzedaże, promocje, kredyty za pół darmo itd :evil: :evil: I jak tu się dziwić że ludzie emigrują :-?
orsini Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 ale to nie fair:((( madziara a Ty dzieciaku nie pracujesz???non-stop na necie aaaa,kojarzysz kiedys dawno temu sie chwalilas komus na necie,ze mialas polbrata mojej suki....pamietasz nicka tejze osoby co z Toba wtedy rozmawiala???
orsini Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 KaVanga dzis w ramach przygotowania do diety wypilam sok z marchwi i jablka:))kubus pyszny,kubus zdrowy...:))) a zaraz potem zjadlam 2 snikersiki:)))tzn. nie od razu 2 tylko z przerwa:))))i rogalika z czekolada:)))a w domku czekaja mnie pyszne pierogi:)))mniaaaaaam:))))))
Recommended Posts