Madziara Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 orsini napisał(a):no to ja dalam rade cale 5 godzin:))dobra jestem nie?:))) cienias :P
Olivka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Orsini , Ty detektywie! Nic jeszcze nie powiem , bo jeszcze jej nie mam w domu. Jak będzie , to będę trąbić o tym wszem i wobec. Na pewno nie będę trzymać tajemnicy , jak co niektórzy. Mieć psa w domu i ukrywać ten fakt , to już dla mnie szczyt głupoty.
jostra Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 [quote name='orsini']Ok,nie bylabym soba jakbym nie potropila troszku:))) Olivko,a Ty czasem nie bierzesz od Lariski suni?bo ona ma 2 mioty z poczatku stycznia:))))no i ML bierze od niej psa,wiec jadac po psa by Ci suczydlo najwyzej przywiozla?:)))))))jedyne co to nie wiem o ktorym miocie bys myslala,bo ML bierze od Toffee,ale tam 1 suczydlo tylko:)))wiec nie ma z czego wybierac,wiec czyzby Utopia?:)))) he he tez sobie o tym pomyślałam :evilbat:
Guest Kamcia_14 Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Witam wszystkich miłośników sznaucerów i nie tylko.Zaczęłam od galerii ale kazali mi szybciutko tu no to jestem.Mam pieska sznaucerka p&sól jest rodowodowym reproduktorem,kiedyś miałam do niego suczkę ale to było dawno no i nie miałam po nich szczeniąt.
Irviers Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Witaj Psiaro :))) Widziałam Twojego sznaucera- bardzo fajny :) A moze coś wiecej dodasz ;) Jak sie nazywa- jaka hodowla ;) A maluszek obłędny :)
Guest Kamcia_14 Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Ale trafiłam jak ktoś jest to ja muszę zmykać obowiązki :roll: wzywają będę jutro rano to coś o swoich pieskach napiszę.Dzięki za przywitanie :D
M@d Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Witamy, witamy :lol: Do zdjęć mojego nierodowodowego i niereproduktora (brak osprzętu) jest link w podpisie :wink:
malawaszka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 hahah M@d nie wiedziałam, że Beksa bez osprzętu :lol: :lol: :lol:
Pink Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Hellou Psiara :lol: :lol: :lol: moj jest z osprzetem, ale reproduktorem to on nie bedzie :evilbat:
orsini Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 hahahaha brak osprzetu hahahaha dobre:))))))))))))
florance Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 kurcze mam pytanie, bo mam wrazenie, że mój bubel dostaje brzuszka... chyba go przekarmiam.... :( może ktoś mi poporcjuje royala np. na łyżki stołowe?? (psiak dziś skończył 9 tyg i je 3-4 razy dziennie; ponieważ sypię "na oko" - dostaje tyle, żeby zjadł... ale może za dużo??) aha, raz dziennie dostaje jedzonko z puszki...
orsini Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Jostra chodz tu z galerii:))))) jesli chodzi o czarne to musze miec pod reka moj twardy dysk z baza danych:))))a to dopiero wieczorem nastapi, bo cos go zawirusowalo i sie nie odzywa od rana:)))
jostra Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 zastanawiałam się kiedyś na zakupem suńki, ale mamusia dopiero była pokryta i hodowczyni nie wiedziała ile bedzie za szczenki wołać, więc nie czekałam, bo nie lubię tak w ciemno, niedawno przysłała mi foty, żeby się pochwalić :)
jostra Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 strzelaj chociaż z jakich hodowli są rodzice :P
jostra Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 eeeeeeeeeee :o To może niech Olivka zgaduje, ona przecież siedzi w szczenkach teraz :P
jostra Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Orsini!!! Wracaj z tego Wilna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :evilbat:
orsini Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 :)))no co mam wracac,jak Ty nic nie chcesz napisac o tych szczenkach?:)))jam detektyw a nie jasnowidz:))))
jostra Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Nie z polskiej hodowli. A rodzice ze znanych europejskich hodowli
orsini Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 ale ze znanych europejskich WSCHODNICH hodowli, czy znanych europejskich ZACHODNICH hodowli?:))) no i dodam , ze czechy dla mnei to tez europa wschodnia:)))
jostra Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 znanych hodowli z byłych krajów socjalistycznych :P kurde, choć tego drugiego kraju nie jestem pewna, ale raczej tak, ja zawsze kiepska z historii byłam :evilbat:
Recommended Posts