Madziara Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 z gazem nie może być i już. Może być muszyna, bo ona jest naturalnie napierdziana, ale jest słona :( A tu masz czemu bez bąbelków http://www.ny.pl/index.php?o=porady/artykul/163 żebyś głodna nie była :P:P:P
orsini Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Bardzo szybko odczuwamy poczucie sytości i zwiększenie łaknienia. toz oni sobie sami zaprzeczaja!!!mi sie po gazie wlasnie NIE chce jesc i lepiej mi smakuje niz zwykla kranowa,wiec chyba na babelki sie porzerzuce i juz:)))
Madziara Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 no jest jedno ale - że rozpycha żołądasa, no i drugie - że po wszystkim co gazowane celulit się podobno robi. dlatego dość o dietach na dziś - idę po colę :) wyrzrę sobie pół żołądasa, ale za to świadomie :P:P tyle mi po tych dietach :P
Madziara Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 orsini napisał(a):Bardzo szybko odczuwamy poczucie sytości i zwiększenie łaknienia. toz oni sobie sami zaprzeczaja!!!mi sie po gazie wlasnie NIE chce jesc i lepiej mi smakuje niz zwykla kranowa,wiec chyba na babelki sie porzerzuce i juz:))) no bo tak jest !!! bąbele Cię wypełnią - głodna nie jesteś, bekniesz raz i drugi - i Cię skręca z głodu. Boshe i tyle trucia na temat bąbelków :P
orsini Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 pewien nick tu mi przypomnial: CORTINA!!! moze byc?:)))bo mi sie podoba :angel: :angel: :angel:
orsini Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 tak.tak jak lody,ale suka a ja wlasnie po sniadanku!zezarlam cale 2 pomarancze!!!:))))) :angel: :angel:
Olivka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Orsini! Matko boska , z czego Ty dziewczyno się chcesz odchudzić :hmmmm:
orsini Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Olivka dziekuje, mila jestes ale ja Ci powiem z czego: ze sadła:))zima sie konczy i zapasy tak olbrzymie juz mi nie sa potrzebne:))))
Pink Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 orsini, jak sie skonczysz odchudzac, to podasz "przepis" ??? Oczywiscie pod warunkiem ze to cos dalo hihi to sucze imie musi byc na okreslona litere ???
orsini Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 nie ma okreslonej literki:))) to dieta KaVangi:))))same warzywa i owoce. Ale juz mi sie znudzila i dzis jem normalnie:)))))bo jak tu diete w srodku tygodnia zaczynac?:)))
Olivka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Jasne, jedz wszystko , tylko w zmniejszonych ilościach . Acha i powoli , małe kęsy . To najlepsza dieta. Świadomość ,że się jest na diecie i nie można zjeść tego , czy tamtego , wpływa właśnie na wzmożenie apetytu.
orsini Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 czekam na knige od KaVangi:)))) Olivko a wybralas juz meza dla suni?i kiedy bedziesz miala nowe cudenko????
Olivka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Orsini kochaniutka! Nie pokryłam Oliwkę , bo mi dopiero teraz dostała cieczkę , tym razem jej daruje, niech jeszcze dziewczyna pożyje beztrosko. A sunia będzie u mnie w marcu, za 3 tyg jedziemy wybierać i płacic , a przywiezie ją nam potem nasza znajoma .
orsini Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 ale fajnie!!!a kiedy nam zdradzisz skad sunia?:))) :angel: :angel: :angel:
Ka-Vanga Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Olivka napisał(a):Jasne, jedz wszystko , tylko w zmniejszonych ilościach . To najlepsza dieta. Jasne tylko nie dla wszystkich, u mnie niestety nie dziala :roll: . A teraz juz prawie jestem znow dwa tyd na samych roslinkach :wink: .
Olivka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Powiem , jak tylko zapłacę . Wiesz muszę przecież zobaczyć i zadecydować, czy rzeczywiście takie super , jak sobie wyobrażam . Na razie mają 4 tyg , rosną , trzeba poczekać jeszcze na zęby itp. Za 3 tyg wszystko Wam powiem .
orsini Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 OK czekamy!!! KaVanga i jak dlugo jeszcze planujesz na tych bylinach ciagnac???
Ka-Vanga Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Ale fajnie, ze wreszcie ja cos wiecej wiem o maluszku :wink: 8) . Orsini, jak dlugo sie da :wink: , ale w piatek ide na impre i ciezko bedzie :wink: :lol: .
orsini Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 no to ja dalam rade cale 5 godzin:))dobra jestem nie?:)))
Ka-Vanga Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 orsini napisał(a):no to ja dalam rade cale 5 godzin:))dobra jestem nie?:))) No zdolniacha :lol: , ale na poczatku to bardzo trudne :roll: , tak dopiero czwartego dnia juz sie czlowiek przyzwyczaja (hehe to tak zeby was pocieszyc :wink: :evil_lol: ).
orsini Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Ok,nie bylabym soba jakbym nie potropila troszku:))) Olivko,a Ty czasem nie bierzesz od Lariski suni?bo ona ma 2 mioty z poczatku stycznia:))))no i ML bierze od niej psa,wiec jadac po psa by Ci suczydlo najwyzej przywiozla?:)))))))jedyne co to nie wiem o ktorym miocie bys myslala,bo ML bierze od Toffee,ale tam 1 suczydlo tylko:)))wiec nie ma z czego wybierac,wiec czyzby Utopia?:))))
Recommended Posts