Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Bardzo szybko odczuwamy poczucie sytości i zwiększenie łaknienia.

toz oni sobie sami zaprzeczaja!!!mi sie po gazie wlasnie NIE chce jesc i lepiej mi smakuje niz zwykla kranowa,wiec chyba na babelki sie porzerzuce i juz:)))

Posted

no jest jedno ale - że rozpycha żołądasa,
no i drugie - że po wszystkim co gazowane celulit się podobno robi.

dlatego dość o dietach na dziś - idę po colę :)
wyrzrę sobie pół żołądasa, ale za to świadomie :P:P
tyle mi po tych dietach :P

Posted

orsini napisał(a):
Bardzo szybko odczuwamy poczucie sytości i zwiększenie łaknienia.

toz oni sobie sami zaprzeczaja!!!mi sie po gazie wlasnie NIE chce jesc i lepiej mi smakuje niz zwykla kranowa,wiec chyba na babelki sie porzerzuce i juz:)))

no bo tak jest !!!
bąbele Cię wypełnią - głodna nie jesteś, bekniesz raz i drugi - i Cię skręca z głodu.

Boshe i tyle trucia na temat bąbelków :P

Posted

orsini, jak sie skonczysz odchudzac, to podasz "przepis" ??? Oczywiscie pod warunkiem ze to cos dalo hihi

to sucze imie musi byc na okreslona litere ???

Posted

nie ma okreslonej literki:)))
to dieta KaVangi:))))same warzywa i owoce. Ale juz mi sie znudzila i dzis jem normalnie:)))))bo jak tu diete w srodku tygodnia zaczynac?:)))

Posted

Jasne, jedz wszystko , tylko w zmniejszonych ilościach .
Acha i powoli , małe kęsy . To najlepsza dieta.
Świadomość ,że się jest na diecie i nie można zjeść tego , czy tamtego , wpływa właśnie na wzmożenie apetytu.

Posted

Orsini kochaniutka!

Nie pokryłam Oliwkę , bo mi dopiero teraz dostała cieczkę , tym razem jej daruje, niech jeszcze dziewczyna pożyje beztrosko.
A sunia będzie u mnie w marcu, za 3 tyg jedziemy wybierać i płacic , a przywiezie ją nam potem nasza znajoma .

Posted

Olivka napisał(a):
Jasne, jedz wszystko , tylko w zmniejszonych ilościach .
To najlepsza dieta.

Jasne tylko nie dla wszystkich, u mnie niestety nie dziala :roll: . A teraz juz prawie jestem znow dwa tyd na samych roslinkach :wink: .

Posted

Powiem , jak tylko zapłacę . Wiesz muszę przecież zobaczyć i zadecydować, czy rzeczywiście takie super , jak sobie wyobrażam .
Na razie mają 4 tyg , rosną , trzeba poczekać jeszcze na zęby itp.
Za 3 tyg wszystko Wam powiem .

Posted

orsini napisał(a):
no to ja dalam rade cale 5 godzin:))dobra jestem nie?:)))

No zdolniacha :lol: , ale na poczatku to bardzo trudne :roll: , tak dopiero czwartego dnia juz sie czlowiek przyzwyczaja (hehe to tak zeby was pocieszyc :wink: :evil_lol: ).

Posted

Ok,nie bylabym soba jakbym nie potropila troszku:)))
Olivko,a Ty czasem nie bierzesz od Lariski suni?bo ona ma 2 mioty z poczatku stycznia:))))no i ML bierze od niej psa,wiec jadac po psa by Ci suczydlo najwyzej przywiozla?:)))))))jedyne co to nie wiem o ktorym miocie bys myslala,bo ML bierze od Toffee,ale tam 1 suczydlo tylko:)))wiec nie ma z czego wybierac,wiec czyzby Utopia?:))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...