dorotak Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Strasznie sie ciesze, ze Wam sie fotki podobaja, a niedlugo moze beda ze spacerku ........... Bangi i Gali :grins: . Proszę, proszę. Pogoda niby niezachęcająca a tu życie towarzysko-spacerowe kwitnie :beerchug: :lol: Super! Tylko do zdjęć załóżcie im jakieś różnokolorowe chustki albo wyraźne obroże, bo same ich nie rozpoznacie :cunao: Pozdrowienia
orsini Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 KaVanga co ja mam jesc????ziemniaki moge???? :o :o :o
malawaszka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 buuuahahah Orsini :lol: ja miałam wczoraj zacząć ale jakoś nie wyjszlo :-?
orsini Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 mi wczoraj tez nie wyszlo,ale moze dzis sie uda,wiec sie pytam co moge zjesc?:))))i ILE!!!???!!!
malawaszka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Ka-Vanga mówiła, że 3 razy dziennie - pewnie im mniej tym lepiej :-? :lol: no i owocki i warzywka - bez cukru najlepiej surowe - przede wszystkim jabłka i grejfruty bo spalają sadło 0X :lol: i żadnych strączkowych :fadein:
orsini Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 ale ja sie pytam o ziemniaki:))i tego surowego sie nie da jesc,bo w szpitalu wyladuje:)))najbardziej by mnie zadowalala dieta z samych ziemniakow...smazonych:))))fryt diet:)))))
malawaszka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 hahaha spróbuj szczęścia :lol: :lol: :lol:
Madziara Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 głąbie jakie ziemniaki - jak taka dieta, to żadnych wypełniaczy!!!! chleba też nie!!!!
orsini Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 ze chleba to wiem,ale z warzyw mialo nie byc straczkowych a reszte mozna ,wiec sie pytam o kartofle:)))
malawaszka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 hahah uarła się na kartofle :lol: :lol: :lol: NIE WOLNO! :lol: pomęczymy się troszkę bo ja nie wiem jak wytrzymam bez kanapeczki :-?
orsini Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 a czemu nie wolno?nie warzywo?KaVanga mowila wszystkie oprucz strakow
Madziara Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 kaaaaaartofle!!!! Żrąc same kartofle możesz się upaść jak kartofel :P:P:P Nie znam chyba żadnej diety, w której pyry można jeść !!!!!
malawaszka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 bo to ZIEMNIOR :lol: nie wiem - poczekaj aż Ka-Vanga przyjdzie tu ja idę zaraz spać :fadein:
orsini Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 KaVanga where are you???wypowiedz sie wiedza fachowa!!!
malawaszka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Madziara napisał(a):Nie znam chyba żadnej diety, w której pyry można jeść !!!!! a ja znam - chyba dwa razy w tyg jest danie z kartofelkami :lol: i to jakie dooobreeee mniamuśne :lol: :lol: :lol:
malawaszka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 ale Ty spałaś w nocy tak??? a ja NIE :-? lecę paaaaaaaaaaaa :hand:
Madziara Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 malawaszka, może jesteś specjalistą od diet - ja nie (u mnie stwierdzenie, że sie odchudzam = + parę kilo) Napisałam, że nie słyszałam, jak Ty masz taki przepis, to super, a działa ta dieta? Ja też cem spać :(
malawaszka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 działa działa - ale za leniwa jestem bo to trzeba sobie całe posiłki przygotowywać i na pewno dziala wolniej niż ta Ka-Vangi, ale za to jest pyszna :wink: tylko sie narobić trzeba :roll:
Madziara Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 To na pewno - w tej kawałek marchewy odrąbiesz tasaczkiem i załatwione :)
orsini Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 KaVanga GDZIE jestes???ja umre z glodu zaraz!!!
orsini Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 nie mam marchewki a poza tym Ola pisala,ze mozna tylko 3 razy dziennie jesc:(((
Madziara Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 To zapodaj sobie z pół litra mineralki bez gazu - łatwo oszukać żołądek :P Idę po kanapkę :P:P:P:P
orsini Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 a ja wole z gazem i wlasnie nie kumam czemu ona niby zla?toz te babelki to nie jest energia zadna :cry:
Recommended Posts