Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Strasznie sie ciesze, ze Wam sie fotki podobaja, a niedlugo moze beda ze spacerku ........... Bangi i Gali :grins: .

Proszę, proszę. Pogoda niby niezachęcająca a tu życie towarzysko-spacerowe kwitnie :beerchug: :lol:

Super! Tylko do zdjęć załóżcie im jakieś różnokolorowe chustki albo wyraźne obroże, bo same ich nie rozpoznacie :cunao:

Pozdrowienia

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ka-Vanga mówiła, że 3 razy dziennie - pewnie im mniej tym lepiej :-? :lol: no i owocki i warzywka - bez cukru najlepiej surowe - przede wszystkim jabłka i grejfruty bo spalają sadło 0X :lol: i żadnych strączkowych :fadein:

Posted

ale ja sie pytam o ziemniaki:))i tego surowego sie nie da jesc,bo w szpitalu wyladuje:)))najbardziej by mnie zadowalala dieta z samych ziemniakow...smazonych:))))fryt diet:)))))

Posted

Madziara napisał(a):
Nie znam chyba żadnej diety, w której pyry można jeść !!!!!

a ja znam - chyba dwa razy w tyg jest danie z kartofelkami :lol: i to jakie dooobreeee mniamuśne :lol: :lol: :lol:

Posted

malawaszka, może jesteś specjalistą od diet - ja nie (u mnie stwierdzenie, że sie odchudzam = + parę kilo)

Napisałam, że nie słyszałam, jak Ty masz taki przepis, to super, a działa ta dieta?

Ja też cem spać :(

Posted

działa działa - ale za leniwa jestem bo to trzeba sobie całe posiłki przygotowywać i na pewno dziala wolniej niż ta Ka-Vangi, ale za to jest pyszna :wink: tylko sie narobić trzeba :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...