orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 spie**ajcie,tak:)))) qrcze, wkleilas te gmone ostrode w druga strone:((((bo te co stoja to jak przechyle glowe w lewo to czytam wtedy,a ta u Ciebie to sie czyta po przechyleniu glowy w prawo
Madziara Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 to zmień !!!! albo zresztą, zaraz Ci prześle :(
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 zmien,zmien...ciekawe JAK??????? :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 madziara no i gdzie ta tabelka?skoro to takie proste?:)))jostry jednak lepsza,mimo,ze nie gotowiec az taki do bolu jak ta Twoja:))))
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 moze i o to,ale jeszcze nie wiem , bo u Was chyba sniezyca panuje, bo nic nie doszlo jeszcze
Madziara Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 orsini napisał(a):madziara no i gdzie ta tabelka?skoro to takie proste?:))) Kobieto - w pracy jestem :( Nie mogę cały czas przy tabelkach siedzieć :P:P:P
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 w jakiej pracy???????bo widze,ze pracujesz tak samo intensywnie jak ja jak nie lepiej:)))
Madziara Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 orsini napisał(a):moze i o to,ale jeszcze nie wiem , bo u Was chyba sniezyca panuje, bo nic nie doszlo jeszcze U nas nie ma śnieżycy, za to u was chyba światłowody przemroziło :P:P
Madziara Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 orsini napisał(a):w jakiej pracy???????bo widze,ze pracujesz tak samo intensywnie jak ja jak nie lepiej:))) hehe staram się :P:P:P
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 doszlo,ale jaka Ty widzisz roznice w 2 wersjach???bo ja zadnej
Madziara Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 toi druknij, to zobaczysz - ostróda w dwie różne strony :P
Madziara Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 ale resztę masz z dwóch różnych stron!!! nie da sie tekstu do góry nogami wstawić :P
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 znowu jak przechyle glowe w prawo to widze, a ma byc jak przechyle w lewo. Kapujesz???
Madziara Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 orsini napisał(a):znowu jak przechyle glowe w prawo to widze, a ma byc jak przechyle w lewo. Kapujesz??? jest jak przechylisz w lewo!!!! sama sprawdź
Madziara Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 no chyba, że Ci się lewo z prawo pomyliło :P
Madziara Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 nareszcie :) a ja już sobie to druknęłam, bo myślałam, że ja coś pochrzaniłam!!!! Orsini - narażasz mnie na straty materialne !!!!! hahahaha
Madziara Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 dobra - rzucam pracę, idziemy na spacer :):) bye see you :)
madzior_ka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 madziara napisał(a):albo grał z nami "w nogę". ja też luie z Dneisem grać w noge bo on w\strasznie sie napala na taką dużą piłke do nogi tale małe mniej go rajcują i kopię ,mu a on do niej beignie to ja też i kto pierwszy jak on pierwszy to łąpie za zeby i biegnie z nią w koncu sie zatrztymuje i czeka biegne ja mówie zostaw on odchodzi i znowu ja mu kopię zabawa super tylko szkoda, ze tutaj i ja musze się nabiegać a często moja kondycja jest torchę słabza od Denisa dlatego wybiegana wracam ja a nie zawsze on....
Madziara Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 hehehe prawidłowo :) trzeba ćwiczyć kondycję :P
Justa Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 szczególnie jak się sznaucera ma :wink: :lol: 8)
Ka-Vanga Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 My wrocilysmy ze spacerku, ale bylo fajowo :angel: , spotkalysmy tez min ogoniasta czarna sredniaczke, no boski ten ogon miala, tak go pieknie nosila, w ogole fajowa byla :D .
Matt Posted February 7, 2005 Author Posted February 7, 2005 Macie moze takie linki, ktore mozna dostac w kazdym zoologicznym? :D Bullowate uwielbiaja sie nimi bawic, ale nie tylko :lol: Buniek uwielbia szarpac sie z panciem ta linką 8) Nic tak nie opanowal jak komende "Szukaj linki", od razu wie o co chodzi :D Tak wiec sobie mysle jakby ta linke wziac na spacer, porzucac i poszarpac sie z nim... hmmm........ 8) Jutro wyprobuje :evilbat:
Recommended Posts