orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 ale w poziomo co mam ustawic?ogolne,lewa,srodek itp. a w pionowo szto wpisac?dolne,wyjustuj itp. strasznie to skomplikowane :cry: :cry: :cry:
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 madziara qrde moze byc i WORD jak prostszy???? Jostra ja wymiekam-za gupia jestem na to :cry:
Madziara Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Word jest prostszy, jak nie czaisz, to lepiej w wordzie :P Ja excela używam tylko do robienia kalkulacji, bo po co sobie utrudniać, skoro można ułatwaić :P:P
jostra Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 orsini napisał(a):ale w poziomo co mam ustawic?ogolne,lewa,srodek itp. a w pionowo szto wpisac?dolne,wyjustuj itp. strasznie to skomplikowane :cry: :cry: :cry: jak zaznaczysz tekst pionowy, to ustawiasz tylko pionowo, jak dasz wyjustuj to będzie w równej odległości od góry i dołu ramki, oki?
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 taaaak...tylko ze zlego, bo jest tylko pion:((a ma byc gora poziom, a potem dol w pionie ma leciec w zdluz brzegu segregatora
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):ale w poziomo co mam ustawic?ogolne,lewa,srodek itp. a w pionowo szto wpisac?dolne,wyjustuj itp. strasznie to skomplikowane :cry: :cry: :cry: jak zaznaczysz tekst pionowy, to ustawiasz tylko pionowo, jak dasz wyjustuj to będzie w równej odległości od góry i dołu ramki, oki? mow do mnie jeszcze , kazde Twe slowo slodkie w mym ciele wywoluje dreszcze:)))ja sie poddaje!!! :lol: :lol: ale dzieki za probe wytlumaczenia glabowi:)))
Madziara Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Boshe, nie czaję, co Ty chcesz zrobić? Mieć raz tak, raz tak? Tego w jednej koórce się nie da zrobić, musisz mieć dwie mniejsze i każdą inaczej zażyć :P
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 bo za trudne:(((( chodzi o to,ze gora ma byc 2005r EBB TBC Bruceloza i teraz w pionie ma isc: Gm.Ostroda to przyklad,madziara kapujesz?
Madziara Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 wszędzie się da :P coś Ci posłałam znów, ale nie wiem czy o to chodzi Zaraz się wczytam :)
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 JOSTRA SUPER DZIEKI!!!!!!!!!dokladnie o to:)))))cmok,cmok:))) zaraz zobacze co Madziara splodzila:)))
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 madziara pipo wolowa masz szczescie,ze Cie dziela ode mnie dlugie kilometry!!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
jostra Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 50 jewro się należy :evilbat: Albo powiedz mi jak jest cieczka po angielsku
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Masz szczescie,zes DALEKO :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evil: :evil: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 madziara druga proba juz lepsza:)))bo za pierwsza to jak Cie zlapie to.... :evilbat: :evilbat: :evilbat: wyjasnie,ze mi przyslala tabelke,ze ze mniei d*** wolowa!!! :evilbat:
Madziara Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 hehe proszę bałdzo :P polecam się na przyszłość :P tylko muszę zczaić o co Ci chodzi :)
Madziara Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 jostra napisał(a):orsini - coś w tym jest ... :P :evilbat: No widzisz? To nie tylko moja opinia :P
Recommended Posts