Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

No akurat Milka mi sie tez nie podoba, bo nie ma katow,ale Dengi powinien wygrac i to bezapelacyjnie!!!
a co wygralo w pieprzakach klase otwarta???nie mow,ze ten o dziwnym kolorze i zatuczony Lemoniadowy Joe dostal CWC???
Agatka,ale mnie z ranca podkurzylas!!! :evilbat: :evilbat: no w sumie nie Ty,ale...:))))))

Posted

Romas napisał(a):
Ka-Vanda nie moglabys i mi przyslac tej diety ?Co? bardzo prosze :angel: Tez chcialabym byc piekna i szczupla :oops: jak Wy :D
Moze zrobimy sobie wzajemnie doping kto wiecej zrzuci sadelka :D
Ale to moze juz nie publicznie ....

Juz wyslalam kilka slow pozniej wysle wiecej jak bedziesz chciala.
Hehe tylko z czego Ty sie chcesz odchudzac :hmmmm: .

Agatka jeszcze raz wielkie gratulacje, juz gratulowalam Rafalowi, ale Tobie jeszcz nie :wink: :angel: :angel: :angel: :angel: .

Posted

ja tylko ciekawa jestem czy takie wygrywanie po ukladach cieszy?zrobi ten championat dzieki znajomym sedziom i co to taka frajda???
Chociaz jak ja przegrywam z kociubem to zawsze mowie,ze ludzie oczy maja i widza!ale mnie osobiscie takie uklady wqrzaja!!!

Posted

u nas w oddziale jest cos takiego jak ranking wystawowy. Generalnie wygral go Lucky za same championaty!bo ma ich od czorta!a wystawiany byl raptem 7razy w tym roku i mial 7cacibow.
Moja Santina miala wiecej wystaw i miala 8 cacibow, to nawet do pierwszej 3ki sie nie zalapala, a pies , ktory mial pelno cacibow i pare wygranych bisow byl 2gi, bo przeciez championaty Luckiego. No i kolezanka wstala na walnym i mowi,zeby rozdzielic ranking na wystawowy i top ten-do pierwszego by sie liczyly tylko wystawki,a do drugiego wszystko ze wszystkich lat, i powiedziala,ze tak byc nie moze, zeby wygrywal pies championatami a nie taki co ma kilka bisow, To wiecie jaka mial mine wlsciciel wygranego psa?:)))))))ze ktos smie powiedziec , ze tamten nie powinien wygrac?:)))))

Posted

orsini napisał(a):
KaVanga a wode mineralna mozna pic?tzn.gazowana?bo ja zwyklej to nie lubie bleee

Nie powinno sie, ale np mozna troche muszynianki czy galicjanki, one sa troche gazowane (podobno jakos naturalnie, ale ja sie nie znam :wink: :lol: ).

Posted

orsini napisał(a):
No akurat Milka mi sie tez nie podoba, bo nie ma katow,ale Dengi powinien wygrac i to bezapelacyjnie!!!
a co wygralo w pieprzakach klase otwarta???nie mow,ze ten o dziwnym kolorze i zatuczony Lemoniadowy Joe dostal CWC???

Czekałam na to, ale się nie doczekałam :evilbat:
To już byłby obciach
Wygrał Amor, ale CWC nie dostał

Posted

jostra napisał(a):
[Czekałam na to, ale się nie doczekałam :evilbat:
To już byłby obciach
Wygrał Amor, ale CWC nie dostał

no to chociaz tyle!ale doskonala dostal???pewnie niestety tak:(((

Posted

No to ja Ci wyjasnie o co biega-on jest po bialym, ta pieprzasta New Star tez i teraz jak je sie pokryje to wyjda white...ale zeby sie pokryly on musi zrobic reproduktora

Posted

Tak ,akurat nie jest zimno.To sloneczko to tylko tak udaje.Poszlam z Zuzia i wrocilam w formie sopla.Czuje nadciagajaca grype :( Zreszta Zuzia tez chetnie wrocila ,bo u nas wieje i slisko jest okropnie i mi sie piesek obalil jak biegl :lol:

Posted

Moje też nie lubią takiego zimna, do domu wracają expressem :P
Normalnie musze je wołać z polka, a ostatnio same drapią po 5 minutach albo szczekają, chyba wygrażając mi i klnąc na czym świat stoi :P, że je na takim mrozie trzymam i do ciepłego domku nie chcę wpuścić

Posted

Hehe, to ja mam chyba jakies dziwne, bo moje to by biegaly i biegaly, a wczoraj bylam na Bangi na agility z 1,5 godzinki i jeszcze wczesniej chwilke na szkolenieu bo musialam jedna sprawe zalatwic :D .

Ale chodzi Ci o program czy numery :wink: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...