Natalia_W Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Heh no ja właśnie też już nie mogę się doczekać info o Sznaucerkowych sukcesach :D :D :D
madzior_ka Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 to jeszcze źle się je trymuje, bo nie widać, gdzie się już wyskubalo, a gdzie nie. no własnie, a na pieprzaku to fajnie bo tam gdzie niewytrymowane to czarne włoski a wytrymowane jaśniutkie:)) i wszystkeigo naj naj dla Alterka:)) tak apropo to ma urodzinki wtedy co moja mama imieninki:)))) a ja nie miałam cały dzien dzisiaj internetu:((( ale to w sumie dobrze bo mogłam się spokojnie popakowac na wtorkowy wyjazd ale est tak suer ze nie jaed we wtorek od razu na zimowisko tylko jutro wieczorem jade do koelzanki do Krakowa żeby rodzice nie musieli we wtorek rano brac urlopu by mnie zawiesc i będę spała u niej w Krakowie z poniedziałku nna wtorek a we wtroek razem pojedziemy na dworzec:)
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 a poki co to prosze WSTAC!!!bo juz pozno jest wiec pobudka!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Ka-Vanga Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 orsini napisał(a):a poki co to prosze WSTAC!!!bo juz pozno jest wiec pobudka!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: Jaka pobudka, jaka pobudka, zimno jak cholera -15 wiec do lozeczka pod cieply kocyk :evilbat: .
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Krioterapia za friko a ta jeszcze narzeka!!! KaVanga kurcze na czym polega ta Twoja dieta i ile na niej mozna schusc?bo ja co prawda nie jade do Meksyku,ale chce schusc tak ze 6kg.
Ka-Vanga Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Polega na tym, ze jesz same warzywa i owoce, pijesz wode, soki, ale nie z kartownu tylko takie swieze :D . Powinno sie jesc owocki typu jablka grapefruity - sa mniej slodkie i szybciej sie chudnie. Glownie je sie 3 posilki pije sie przed jedzeniem, a po jedzeniu dopiero jakas godzinke pozniej. To tak w ogromnym skrocie, acha a schudnac mozna duuuuuuzo.
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 [quote name='orsini']JOSTRA WIDZE CIE!!!JAK WYSTWKA??? Użytkownicy przeglądający to forum: jostra, Ka-Vanga JOSTRA!!!!!
Ka-Vanga Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 orsini napisał(a):eeeee...a kawka????z mleczkiem????? :nono: :grins: W tej "diecie" chodzi o to, ze jezeli bedziesz jadla same "roslinki" wtedy po kilku dniach organizm przechodzi na odzywianie wewneczne, tzn zjada Ci te zlogi syfu, ktore masz w organizmie. Ja nim przeszlam na takie odzywianie mialam strasne problemy z cera, ale to straszne, a teraz bardzo rzadko mam cos malego na twarzy (hehe wtedy kiedy mam przypadlosc kobieca :wink: ), w ogole bardzo duzo rzeczy sie leczy. Jak bedziesz chciala to Ci moge potem na priv troche napisac :wink: . No i jest to w zasadzie taka forma postu :D .
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 no kawa tez jest z roslinek, no to niechaj bedzie bez mlika:(((
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 to ja poprosze na maila: orsini@interia.pl ale jesli mozna duzo zrzucic w tydzin?i ile ona trwa?2 tygodnie?wode gazowana mozna pic???
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Zarejestrowani Użytkownicy: AM, Artik&Shapali, astra, Baśka, Britta, hania007, iza, jostra, Ki-wi, Romas, souris, sylwiaskalska, Violonczela, _dingo_ jostra ciagle jest na forum i sie nie odzywa:(((( JAK WYSTWAKA W RZESZOWIE???
jostra Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 orsini napisał(a):Użytkownicy przeglądający to forum: jostra, Ka-Vanga JOSTRA!!!!! Jezedm, jezdem :P Musiałam przeczytać co napisaliście, jak mnie nie było Lambisiek ma złoto :D Berry niestety przesunęła swój debiut na Jarosław :( , bo przyjechała do niej ciotka :evilbat:
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 GRATULACJE dla Lambisia!!! szkoda , ze szczenk nie zadebiutowal:(((
Ka-Vanga Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 [quote name='orsini']to ja poprosze na maila: orsini@interia.pl ale jesli mozna duzo zrzucic w tydzin?i ile ona trwa?2 tygodnie?wode gazowana mozna pic??? Juz Ci napisalam na maila troche info.
Ka-Vanga Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 jostra napisał(a):Lambisiek ma złoto :D Berry niestety przesunęła swój debiut na Jarosław :( , bo przyjechała do niej ciotka :evilbat: GRATULACJE, usciskaj Lambisia :angel: :angel: :angel: :angel: . Buuuuuu, a ja tak mocno trzymalam kciuki za Berrylke :roll: .
jostra Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Ka-Vanga napisał(a): GRATULACJE, usciskaj Lambisia :angel: :angel: :angel: :angel: . Buuuuuu, a ja tak mocno trzymalam kciuki za Berrylke :roll: . Dzięki za kciuki :) Odwdzięczę się za tydzień :D
Romas Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 W Galerie wrzucilam zdjecie mojej najpiekniejszej suczki swiata :D zrobione reka doskonalego fotografika Dorotaczka :D Ka-Vanda nie moglabys i mi przyslac tej diety ?Co? bardzo prosze :angel: Tez chcialabym byc piekna i szczupla :oops: jak Wy :D Moze zrobimy sobie wzajemnie doping kto wiecej zrzuci sadelka :D Ale to moze juz nie publicznie ....
Agatka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Czesc! Moje sznuacerki sobie pobiegały po ringu 2x Zw.Mł. Orsini mozesz komentowac do woli BOB i BIS Junior suki dla CHottans ONLY FOR HERMES wszystko od tej samej Pani sedziny ;) Przy ringu IV i Głównym było głosno ;) pewien wasz oddziałowy kolega od łysoli omało nie zabił wzrokiem mojego TZ ;)
berenika Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Wstawiłam zdjęcia z Rzeszowa do galerii. Przepraszam jak coś pomieszałam , ale mój mąz nie nadaje się do robienia zdjęć. Nie wiem czy dobrze podpisałam zdjęcia. Wogóle nie zrobił mini!! Może następnym razem będzie lepiej.
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 aaa juz Ci napisalam priwa!!! dla mnie to KPINA!!!i zenada!!!! jechac na drugi koniec Polski (nie napisze,ze na zadupie, bo m i Jostra nogi z tylka wyrwie) za wlasnym sedzia tylko po to,ze gdzie indziuej jak juz jest konkurencja to sie przegrywa!!!
orsini Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Ze rase wygrala to wiem,ale bis junior tez???? mowie dla mnie zenada i nic tego nie zmieni!!!z mila checia bede Mafie zglaszala do normalnych sedziow!ktorzy nie patrza na uklady!bo wtedy on z Mafia przegra!!!tak jak m.in. w Poznaniu,chociaz za Poznan sie odgryzl w Kielcach:)))))juz i tak awans mialam, bo 2ga bylam, w D.Miescie 4ta na 4:)))bylam:))))dzieki panu asystentowi!!!
Agatka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 DObrze ze my z Dengisiem tak nie musimy jexdzic ;) A ta Milka po Collinie naprawde ładna dziewuszka tylko kiepsko ostrzyzona... Zreszta jaka by nie była to i tak by przegrała ;)
Recommended Posts