Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madziara napisał(a):
Co tak pusto i smutno tutaj dzisiejszego dzionka?

No właśnie? Rozumiem, że wszyscy szaleją na spacerach, ale poza Mekiem i mną jakoś nikt się nie usprawiedliwia w Galerii?

Pozdrowienia

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ja dziś :kciuki: za wystawowiczów z RZeszowa.
Mam nadzieje, że Oni odwdzięczą się za to fajnymi fotosami co by i my mogli troche oczy nacieszyć .

Posted

Witam wśród żywych. :D Miałam straszną grypę. 0X
Ale jestem na bieżąco,bo poczytałam wszystko.
Ja też trzymam kciuki za wszystkich co dziś walczą w Rzeszowie. :kciuki:
Mnie tam nie ma ale mam ''szpiega'':bigcool: , więc będę miała zdjecia. Mój pan mąż robi za szofera.
Jak wróci to je wrzucę,ale to 10 godzin jazdy,więc prosze o cierpliwość. :)

Posted

Muszę coś ogłosić. Straszna gapa ze mnie :( !!!!!

MÓJ ALTER MA DZIŚ
1 URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday:

:smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol:

:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:

:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

:laola::laola:

:tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort:

:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='berenika']Muszę coś ogłosić. Straszna gapa ze mnie :( !!!!!

MÓJ ALTER MA DZIŚ
1 URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :smilecol:

Posted

:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Dzięki , juz to robię. :D
Strasznie czekałam na ten dzień i spóźniłąm się z życzeniami dla kochnego psiulka. :oops:
Chyba mi wybaczy. :wink:
Dłam mu wielgachną kość. :o

Posted

Sto lat Alterku!!!!!!!!!!!!!

:BIG: :new-bday: :smilecol: :new-bday: :BIG:

i :kciuki: za Rzeszów :D żeby też został szturmem zdobyty przez naszych sznauceromaniaków :angel: :drinking: a kto pojechał???

Posted

Wszystkiegooooooo naaaaaaaaaj!!! :angel: :angel: :drinking: :drinking:

My tez 3mamy kciukencje ;)

Waszunia, a jak tam Luncia? Nadal sie drapie bidulka?

Posted

Berenika WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DLA ALTERKA :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :laola: :laola: :laola: :laola: :tort: :tort: :tort: :tort: :grins: .

Posted

Rowniez trzymamy mocno kciuki za Rzeszkow i wszystkie psiaki :D , a szczegolnie za debiut naszej siostrzyczki Berrylki :laola: :kciuki: , BERRY MASZ WSZYSTKICH NA BISie WYKOSIC :evilbat: . To samo sie tyczy Dengiego i Sonitki ma sie rozumiec :grins: .

Posted

Witajcie wszyscy!!!!!!!!
Oj wiem wiem dłuuuuuuugo mnie nie było. To wszystko przesz ta szkołe :evil: Menczą nas strasznie. Tak jakby chcieli nazbierac ocena przed feriami....? Ale nie bede nad tym sie rozczulać bo na wasze szczęście niewielu z was to już dotyczy..
Nie moge się doczekeaz moim feri któr juz za tydzien :angel: Wtedy bede mogła tu pisać tak jak w wakacje hehehe.

U nas wszystko wporządeczku. Edi zdrowiutki, nic go sie nie czepia (odpukac w malowane<puk,puk>)
Denerwuje mnie tylko to że skubany nie chce jeść suchego. Je tylko z ręki :-? Jak go do niego przekonac?

wszystkiego najlepszego dla Alterka :angel: :angel: :angel:

Pozdrófkaaa :D

Posted

Martusia faktycznie daaaawno Cię nie było :o Nas też męczą... 5 dni szkoły przed feriami, a ja mam 5 ważnych klasówek :-? Pozatym chora jestem i nie mam siły się uczyć przy temperaturze 38 :evil: Dobra, koniec użalania :wink:

A czym karmisz Ediego?
Hmm... Gal to zawsze chciała jeść suche (no chyba, że miała żołądek chory)... Może po rpostu skubany myśli, że dostanie cos lepszego :evilbat: Albo, że ktos go nakarmi i nie będzie musiał się do michy shchylać :evilbat: A próbowałas sposobu, żeby jak nie chce jeść po 15 minutach zabrac michę do następnego posiłku. Może wtedy sie przełamie, bo skapnie się, że nie dostanie nic lepszego?

Acha, możesz tez spróbować polać granulki oliwą z oliwek, albo olejem z pestek winogron. Czasami pomaga ;)

Posted

Ło ludzie , to ja cały dzien 3mam kciuki za wystawowiczów a tu nic , ani słowa relacji nie ma :( :x o fotosach to juz nie wspomne .

Gdybym był Orsini to bym zaraz kare wymierzył :)

Posted

Tak ,no wlasnie ja tez bym chetnie sie dowiedziala kto z tarcza a kto na tarczy :D ,no i jaka stawka??
Moze o sredniakach jakies wiesci ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...