dorotak Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Madziara napisał(a):Co tak pusto i smutno tutaj dzisiejszego dzionka? No właśnie? Rozumiem, że wszyscy szaleją na spacerach, ale poza Mekiem i mną jakoś nikt się nie usprawiedliwia w Galerii? Pozdrowienia
Madziara Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Spacery spacerami :) My też byliśmy :) Ale słowem odezwać się można by :)
malawaszka Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 no dobra to sie usprawiedliwiam byłam na parapetówie u qmpla z roku :D było suerowsko ale musieliśmy wracać bo TZ na rano jutro do pracy :-? :roll:
Mek Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Ja dziś :kciuki: za wystawowiczów z RZeszowa. Mam nadzieje, że Oni odwdzięczą się za to fajnymi fotosami co by i my mogli troche oczy nacieszyć .
Pasavera Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 :kciuki: I ja też :lol: A na foty to czekam z niecierpliwością 8) :evilbat: 8) :angel: :angel: :angel: Życzę samych sukcesów ! :calus:
berenika Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Witam wśród żywych. :D Miałam straszną grypę. 0X Ale jestem na bieżąco,bo poczytałam wszystko. Ja też trzymam kciuki za wszystkich co dziś walczą w Rzeszowie. :kciuki: Mnie tam nie ma ale mam ''szpiega'':bigcool: , więc będę miała zdjecia. Mój pan mąż robi za szofera. Jak wróci to je wrzucę,ale to 10 godzin jazdy,więc prosze o cierpliwość. :)
Madziara Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Piękne fotki usprawiedliwiają wszystko. Niech się wykupują :P:P:P:P
berenika Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Muszę coś ogłosić. Straszna gapa ze mnie :( !!!!! MÓJ ALTER MA DZIŚ 1 URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: :laola::laola: :tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort: :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Madziara Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 [quote name='berenika']Muszę coś ogłosić. Straszna gapa ze mnie :( !!!!! MÓJ ALTER MA DZIŚ 1 URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :smilecol:
Madziara Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
Pasavera Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 :laola: :laola: :laola: :laola: STO LAT STO LAT Wycałuj i wydrap go od nas wszystkich :multi: :drinking: :drinking: :drinking:
berenika Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Dzięki , juz to robię. :D Strasznie czekałam na ten dzień i spóźniłąm się z życzeniami dla kochnego psiulka. :oops: Chyba mi wybaczy. :wink: Dłam mu wielgachną kość. :o
Pasavera Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday:
malawaszka Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Sto lat Alterku!!!!!!!!!!!!! :BIG: :new-bday: :smilecol: :new-bday: :BIG: i :kciuki: za Rzeszów :D żeby też został szturmem zdobyty przez naszych sznauceromaniaków :angel: :drinking: a kto pojechał???
berenika Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Ja wiem o Dengim i Soni . Ale kazałam robić zdjęcia wszystkim możliwym psom .
malawaszka Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 oo to Agatka szaleje :D dopiero była zagranica i od razu następna wystawa :klacz: młodziaszki zdobywają świat :multi:
Justa Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Wszystkiegooooooo naaaaaaaaaj!!! :angel: :angel: :drinking: :drinking: My tez 3mamy kciukencje ;) Waszunia, a jak tam Luncia? Nadal sie drapie bidulka?
Ka-Vanga Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Berenika WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DLA ALTERKA :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :laola: :laola: :laola: :laola: :tort: :tort: :tort: :tort: :grins: .
Ka-Vanga Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Rowniez trzymamy mocno kciuki za Rzeszkow i wszystkie psiaki :D , a szczegolnie za debiut naszej siostrzyczki Berrylki :laola: :kciuki: , BERRY MASZ WSZYSTKICH NA BISie WYKOSIC :evilbat: . To samo sie tyczy Dengiego i Sonitki ma sie rozumiec :grins: .
Marta-m Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Witajcie wszyscy!!!!!!!! Oj wiem wiem dłuuuuuuugo mnie nie było. To wszystko przesz ta szkołe :evil: Menczą nas strasznie. Tak jakby chcieli nazbierac ocena przed feriami....? Ale nie bede nad tym sie rozczulać bo na wasze szczęście niewielu z was to już dotyczy.. Nie moge się doczekeaz moim feri któr juz za tydzien :angel: Wtedy bede mogła tu pisać tak jak w wakacje hehehe. U nas wszystko wporządeczku. Edi zdrowiutki, nic go sie nie czepia (odpukac w malowane<puk,puk>) Denerwuje mnie tylko to że skubany nie chce jeść suchego. Je tylko z ręki :-? Jak go do niego przekonac? wszystkiego najlepszego dla Alterka :angel: :angel: :angel: Pozdrófkaaa :D
Justa Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Martusia faktycznie daaaawno Cię nie było :o Nas też męczą... 5 dni szkoły przed feriami, a ja mam 5 ważnych klasówek :-? Pozatym chora jestem i nie mam siły się uczyć przy temperaturze 38 :evil: Dobra, koniec użalania :wink: A czym karmisz Ediego? Hmm... Gal to zawsze chciała jeść suche (no chyba, że miała żołądek chory)... Może po rpostu skubany myśli, że dostanie cos lepszego :evilbat: Albo, że ktos go nakarmi i nie będzie musiał się do michy shchylać :evilbat: A próbowałas sposobu, żeby jak nie chce jeść po 15 minutach zabrac michę do następnego posiłku. Może wtedy sie przełamie, bo skapnie się, że nie dostanie nic lepszego? Acha, możesz tez spróbować polać granulki oliwą z oliwek, albo olejem z pestek winogron. Czasami pomaga ;)
Mek Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Ło ludzie , to ja cały dzien 3mam kciuki za wystawowiczów a tu nic , ani słowa relacji nie ma :( :x o fotosach to juz nie wspomne . Gdybym był Orsini to bym zaraz kare wymierzył :)
Romas Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Tak ,no wlasnie ja tez bym chetnie sie dowiedziala kto z tarcza a kto na tarczy :D ,no i jaka stawka?? Moze o sredniakach jakies wiesci ?
malawaszka Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Mek już myślałam, że relacja jest a to Ty :evil: :lol: :wink: cholercia też bym chciała fotyy zobaczyć - zwłaszcza olbrzymków i Słonika :D
Recommended Posts