malawaszka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 dręcz madziorko dręcz :lol: ja Lunie też muszę kule topić w wannie bo mi chodzi po mieszkaniu i wodą kapie potem :roll: a poza tym właśnie strasznie zimno jej jak się to topi i niechciałabym, żeby jakiegoś reumatyzmu się nabawiła na starośc :wink:
madzior_ka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 malawaszka napisał(a):a poza tym właśnie strasznie zimno jej jak się to topi i niechciałabym, żeby jakiegoś reumatyzmu się nabawiła na starośc dokłądniek, Denis też jak je ma to się trzęsie z zimna....
Justa Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 No ja wiem, że Gal ma mniej włosów na łapakach, ale on atez wraca oblepiona jak robocob!!! Tyle, że po takim dłuższym spacerze,a po takich krótkich to tylko troszkie tego śniegu ma na łapach. NA dłuższy jej nie zakładam, bo niewygodnie jej biegać, a na krótsze nie trzeba nogawek ;) :wink:
madzior_ka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 to ja własnie na odwrót na krótkie siusiu nie zakładam bo nie zdaży zmarznąć a na dłuższy owszem, ale jak jest zimno a jak nie to sam sweterek na grzbiecik
malawaszka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 a gdzie się ta Ka-Vanga podziewa tyle czasu :-? z Rybką tak długo??? buuuuuuuuuuuuuuuuuuu :cry: :cry: :cry:
Justa Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Z naszą Rybką? One gdzieś siem na spacerek razem umófiły?
dorotak Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Luna pięknie wkomponowuje się w swój :lol: kocyk. A Denis ślicznie wytrymowany - gratulacje. Czarnuchy nie dość że źle wychodzą na zdjęciach (jak wspomniała Justa) to jeszcze źle się je trymuje, bo nie widać, gdzie się już wyskubalo, a gdzie nie. Wszystko czarne w czorta :cunao: Tylko faktycznie zdjęcia takie śpiąco-statyczne. Jest WEEKEND i trzeba to wykorzystać. Atos jest już umówiony z dziewczynami na :Dog_run: , a Wasze pociechy? Pozdrowienia
malawaszka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Justa napisał(a):Z naszą Rybką? One gdzieś siem na spacerek razem umófiły? nooo razem dziś były na spacerku ale cóś długo - jestem zazdrosna :lol: :lol: :lol: :wink: i chcę FOTYYYYYYYYYY
Justa Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Ale faaaaaajnie ;) Ja też chce foty!!! A ja Rybcie widziałam na dniu terierea w centrum handlowym, tylko jakoś nie skapnęłam się, że to ona :-? dorotak masz racje! Czarnmuchy to po rpostu kłopotliwe są ;) pod każdym względam ;) Ale jakie kochaaaaane ;) Nio i wśród miniatur raczej najrzadziej spotykane ;)
Ka-Vanga Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Nioooooooo to jestem, teskniliscie za mna????? :grins: . Na spacerku bylysmy chyba ze 2,5 godzinki jak nie dluzej, ale bylo suuuuuuper :angel: .
dorotak Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='Justa']dorotak masz racje! Czarnmuchy to po rpostu kłopotliwe są ;) pod każdym względam ;) No właśnie - rudzieją, mają krawaciki, nie da się tego porządnie wytrymować ani nawet zrobić fotki... To jakaś pomyłka ewolucji :evilbat: :lol: :lol: [quote name='Ka-Vanga']Na spacerku bylysmy chyba ze 2,5 godzinki jak nie dluzej, ale bylo suuuuuuper Się nie chwal, tylko chcemy to ZOBACZYĆ Pozdrowienia
Ka-Vanga Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='dorotak']Się nie chwal, tylko chcemy to ZOBACZYĆ Niestety niet fotek, bo nie wzielam aparatu, mialam caly zapchany zdjeciami, ktorych jeszcze nie sciagnelam do kompa :roll: . Ale spacerek z Rybka i jej psiakami byl wdeche :angel: :D .
malawaszka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 :evil: Ka-Vanga zawiodłam się na Tobie :shake: a Ryba tesh nie miała??? :roll:
Ka-Vanga Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 malawaszka napisał(a)::evil: Ka-Vanga zawiodłam się na Tobie :shake: a Ryba tesh nie miała??? :roll: Waszeczko :modla: . Rybka tez niestety nie wziela :( .
malawaszka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 no co za siroty z Was wrrrrrrrrrrrrrrr :evilbat: umawiać się tu szybko na następny spacer :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Hiehie, my sie umawiamy ale na impre no i na wystawke razem jedziemy :D . Kurcze gdyby nie cieczka u Bangitki to bym w niedziele poszla na ten dogomaniacki spacerek i pewnie Rybka tez bedzie szla, buuuuuuu, musze cos wykabinowac :wink: :lol: .
Ka-Vanga Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 malawaszka napisał(a):Nafi bierz :D i aparat :P Eh, zeby ona mogla biegac z innymi psiakami to ja bym ja najchetniej na swicie wziela, ale przez ten kregosluop wet nam zabronil :roll: :-? :( .
malawaszka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 och :( aż tak nie może? :( biedna niunia kochana moja :iloveyou:
Ka-Vanga Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 No niestety wiekszosc ulubionych zabaw ma zakazane :( . Kazala mi przeslac dla Ciebie lizaka od niej :wink: :lol: .
malawaszka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 hihih dzięki za lizaka :lol: musiałam aż chusteczką się wytrzeć :lol:
alexandra Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Hej Wam wszystkim. Ale fajnie że tak dużo napisaliście, miałąm tyle do czytania, że ho ho!! Jostra gratuluje przydomka!! JEst naprawdę super!!! A jeśli chodzi o FCI, to tak jak pisała Agatka musisz napisać pismo w którym prosisz o zapisanie Twojego przydomka z takim a takim numerem do FCI, i zanosisz go do swojego oddziału, i czekasz (sporo :-? ), potem przychodzi do domu pismo z ZK głównego z potwierdzeniem z FCI i informacją że musisz zapłącić na konto ZK coś około 6 EUR. I to tyle :wink: A ja wczoraj na żywo widziałam cudne maleństwa u Agatki :D Są przeprzeurocze!!! do zagłaskania, sama słodycz!! :D
Yorkies Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Witajcie poszukuje hodowli sznaucerów miniaturek w województwie mazowieckim dla znajomej, najbardziej zalezy jej na czarno-srebrnym psie, oraz żeby hodowla była dobra bo chce malucha wystawiać :wink: Z góry dzięki za wszelkie info :) pozdrawiam :fadein:
Madziara Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Co tak pusto i smutno tutaj dzisiejszego dzionka?
Recommended Posts