orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 a ja musze isc przez cale miasto gdzies tam cos sprawdzic,ale to max.10minut,wiec nie zmarzne raczej :lol:
malawaszka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 haha no to kawał drogi żeby przejść przez miasto :lol: :wink:
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 ale to malutkie miasteczko i stwierdzilam,ze nie ide bo mi sie nie chce.co masz zrobic dzis zrob jutro,a co masz zrobic jutro zrod pojutrze-bedziesz miec 2 dni wolnego :lol: :lol:
malawaszka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 haha Orsini Ty leniu - na spacerek Ci się nie chce iść - ja idę bo Lunka już zacyna marudzić :lol:
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 nie ma mowy-jak jeszcze zaczelyscie pisac ze zimno???to wole sobie siedziec i zlopac goracy kubek :lol:
malawaszka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 aaa buuu a ja musze iść :-? i potem jeszcze do banku, na pocztę, wrrrrr :roll:
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 bank sobie mozesz od razu odpuscic i tak nie ma kasy na koncie :lol: :lol:
Madziara Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 hehe a u nas nawet ciepło, tylko tak ponuro :(
Pink Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 E tam, gdzie zimno :wink: Piekne slonce swieci, przyjemnie bez wiatru, gdyby nie te roztopy to nawet dalo by sie pozyc 8) :lol: A teraz kawe i paczka mniam.....
malawaszka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 własnie wpłacić muszę bo puste konto a rachunki muszę popłacić :-?
malawaszka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 orsini napisał(a):aaa a to boli bleeee boli boli - bo rachunki zapłace i znowu będzie prawie pusto :lol:
jostra Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Pink napisał(a): A teraz kawe i paczka mniam..... Pączek ... fuuuuuuj :evilbat: Dzisiaj??? Po tłustym czwartku? Błe :P
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 jakie znowu fuj:))ja tez wlasnie zjadlam wczorajszego i byl calkiem smaczny :lol:
Pink Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Paczek jest dobry na kazda okazje, nawet pomijajac tlusty czwartek :P A juz do kawy, nadaje sie wysmienicie 8)
malawaszka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 haha ja też :lol: Orsini jakby Ci się nudziło to może wyśledzisz "hodowlę" sznaucerów mini z miejscowości która si nazywa: KROBIA :roll: a gość ma na nazwisko Poślednik :fadein: stamtąd pochodzi Luna i właśnie pomyślałam, że może mają "hodowlę" taką jak ta od florance :-? a może po postu "robią" sznaucerki bez niczego :-?
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 nie slyszalam o KROBII:((ale sprobuje poszperac:)) a Ty to mialas isc na spacer?czy mi sie wydawalo? :lol:
malawaszka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 no właśnie idę ale żeby Ci się nie nudziło jak mnie nie będzie to jeszcze o to spytałam :lol: :wink:
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 hahhahaa to moze jak juz to ic po 15?:))))raptem za godzinke:))
malawaszka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 nie nie jush się ubrałam i lece :lol: Luna już wstała i pod drzwiami waruje tzn wariuje bo warować nie lubi :lol: :wink:
madzior_ka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 no i malawaszka poszła i sie pusto zrobiło.... a ja właśnie wytrymwoałam Denisia i wygląda wg mnie supetr, ale wkleję potem zdjecia żeby fachowcy ocenili:) bo zamierzam go sama co jakieś 4 m-ce tak podtrymowywać a raz na roczek do agatki na ttrymowanko do łysa na lato:))
malawaszka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 madziorka a Ty go przypadkiem nie trymowałaś całkiem niedawno??? ja też Lunkę parę dni temu potrymowałam z podszerstka bo zaczął jej wyłazić i była cała matowa aż od tego, a teraz już się ładnie błyszczy znowu :-) ale ona bardzo nie lubi jak jej trymuję boki - a zwłaszcza na psim odpowiedniku ramienia :lol: :lol: :lol: nie wiem jak się to miejsce nazywa :oops: :lol: i tam ma niewyskubane bo gryzie :-? :evil: Orsini - miałaś wyśledzić i co??? nic??? zmyła się jush do domu :roll: :lol:
Justa Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 madziorka w galerii napisała napisał(a): mnie też w sumie takie bardziej wygodne i ogólnie podobają bez nogawek ale w tym przynajmniej nie trzeba bedzie tak łąpek myć po każdym spacerze ze śniegu Ja tam nie myję po spacerku ze śniegu łapek ;) Śnieg jest czysty, pies sie kaldzie w przedpokoju, obcieka i jest ok ;)
madzior_ka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 hm...nie wiem moze Galcia ma troche mnie włosków na łapach niż Denis, ale w każdym bądź razie Denis czasem jak wraca to ma od pazutrków po pachy same kule i ani włoska nie widac!! to jest starszne i zanim by obciekł minęła by chyba godizna albo więcej zaczął by wylizywac śnieg a ostatnio jak bylismy u weta powiedział że ni moze lizac bo od tego własnie moze gardło mu "nawalać":)) a zresztą jak on tak długo z tymi kulami siedzi to się trząść zaczyna..... i kładezie na nich głóqwkę żeeby się ogrzać i wcle nie obciekają.... malawaszka napisał(a):madziorka a Ty go przypadkiem nie trymowałaś całkiem niedawno??? nie, Denis był 22 października u Agatki w Karusku tryowanyi strzyzony, potem kupiłysmy masyznkę i ostrzygłyśmy mu pupe i przedpiersie ale nie trymowałyśmy a dzisiaj wytrymowałam go i zaraz zameczę was kilkoma kolejnymi fotkami:)
Recommended Posts