Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

ale to malutkie miasteczko i stwierdzilam,ze nie ide bo mi sie nie chce.co masz zrobic dzis zrob jutro,a co masz zrobic jutro zrod pojutrze-bedziesz miec 2 dni wolnego :lol: :lol:

Posted

E tam, gdzie zimno :wink: Piekne slonce swieci, przyjemnie bez wiatru, gdyby nie te roztopy to nawet dalo by sie pozyc 8) :lol:

A teraz kawe i paczka mniam.....

Posted

haha ja też :lol:

Orsini jakby Ci się nudziło to może wyśledzisz "hodowlę" sznaucerów mini z miejscowości która si nazywa: KROBIA :roll: a gość ma na nazwisko Poślednik :fadein: stamtąd pochodzi Luna i właśnie pomyślałam, że może mają "hodowlę" taką jak ta od florance :-? a może po postu "robią" sznaucerki bez niczego :-?

Posted

no i malawaszka poszła i sie pusto zrobiło.... a ja właśnie wytrymwoałam Denisia i wygląda wg mnie supetr, ale wkleję potem zdjecia żeby fachowcy ocenili:) bo zamierzam go sama co jakieś 4 m-ce tak podtrymowywać a raz na roczek do agatki na ttrymowanko do łysa na lato:))

Posted

madziorka a Ty go przypadkiem nie trymowałaś całkiem niedawno??? ja też Lunkę parę dni temu potrymowałam z podszerstka bo zaczął jej wyłazić i była cała matowa aż od tego, a teraz już się ładnie błyszczy znowu :-) ale ona bardzo nie lubi jak jej trymuję boki - a zwłaszcza na psim odpowiedniku ramienia :lol: :lol: :lol: nie wiem jak się to miejsce nazywa :oops: :lol: i tam ma niewyskubane bo gryzie :-? :evil:

Orsini - miałaś wyśledzić i co??? nic??? zmyła się jush do domu :roll: :lol:

Posted

madziorka w galerii napisała napisał(a):
mnie też w sumie takie bardziej wygodne i ogólnie podobają bez nogawek ale w tym przynajmniej nie trzeba bedzie tak łąpek myć po każdym spacerze ze śniegu

Ja tam nie myję po spacerku ze śniegu łapek ;) Śnieg jest czysty, pies sie kaldzie w przedpokoju, obcieka i jest ok ;)

Posted

hm...nie wiem moze Galcia ma troche mnie włosków na łapach niż Denis, ale w każdym bądź razie Denis czasem jak wraca to ma od pazutrków po pachy same kule i ani włoska nie widac!! to jest starszne i zanim by obciekł minęła by chyba godizna albo więcej zaczął by wylizywac śnieg a ostatnio jak bylismy u weta powiedział że ni moze lizac bo od tego własnie moze gardło mu "nawalać":)) a zresztą jak on tak długo z tymi kulami siedzi to się trząść zaczyna..... i kładezie na nich głóqwkę żeeby się ogrzać i wcle nie obciekają....

malawaszka napisał(a):
madziorka a Ty go przypadkiem nie trymowałaś całkiem niedawno???

nie, Denis był 22 października u Agatki w Karusku tryowanyi strzyzony, potem kupiłysmy masyznkę i ostrzygłyśmy mu pupe i przedpiersie ale nie trymowałyśmy a dzisiaj wytrymowałam go i zaraz zameczę was kilkoma kolejnymi fotkami:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...