Agatka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Zaraz bedize odcinek pt "Kulisy Prywatnego Zycia Madziary oczami detektywa Orsini " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
malawaszka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 orsini napisał(a):bo miala sznaucera,ale juz nie ma,a olbrzyma strzyze-to nie jej:)) aaaa no to jush wszystko wiem :lol:
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Agatka napisał(a):Zaraz bedize odcinek pt "Kulisy Prywatnego Zycia Madziary oczami detektywa Orsini " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wszystko prawda tylko zapomnialas dodac,ze pobieram oplate:))ale drobna:)))5euro:)))raptem
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 no bo w jej zyciu nie ma nic ciekawego to co bede z Was zdzierac,nie?:))))
malawaszka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 orsini napisał(a):Agatka napisał(a):Zaraz bedize odcinek pt "Kulisy Prywatnego Zycia Madziary oczami detektywa Orsini " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wszystko prawda tylko zapomnialas dodac,ze pobieram oplate:))ale drobna:)))5euro:)))raptem ale opłatę od opisywanego czy od czytających?? :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 malawaszka napisał(a):orsini napisał(a):Agatka napisał(a):Zaraz bedize odcinek pt "Kulisy Prywatnego Zycia Madziary oczami detektywa Orsini " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wszystko prawda tylko zapomnialas dodac,ze pobieram oplate:))ale drobna:)))5euro:)))raptem ale opłatę od opisywanego czy od czytających?? :lol: :lol: :lol: Waszko proste, ze od opisywanego :lol: .
Madziara Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 ale mnie ominęło Orsini jesteś menda wredna A Daman to Owczarek Pomorski a nie burdel Collie!!!!!!!!!!!!
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 toc napisalam,ze on go przypomina i to z daleka,tak?:)))) dzwonilas do Izki???
malawaszka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 kto idzie ze mną na spacer??? ochhh popatrzyłabym na szalejące sznaucerki na śniegu :angel:
nezia Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Madziara napisał(a):ale mnie ominęło Orsini jesteś menda wredna A Daman to Owczarek Pomorski a nie burdel Collie!!!!!!!!!!!! aaaa, jak owczarek pomorski to ...nie znam :oops: :lol:
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Ja sie nie zgadzam ja nie czytalam :wink: :lol: .
Agatka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Ja nie płace bo mi sie nalezy honorarium za prawa autorskie do tytułu odcinka ;)
Madziara Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Dzwoniłaś Idzie na kroplówę Jak coś będzie wiedzieć da cynka.
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 malawaszka napisał(a):kto idzie ze mną na spacer??? ochhh popatrzyłabym na szalejące sznaucerki na śniegu :angel: Ja ja ide :angel: .
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Hehe, a wlasciwie to sie z Rybka na jutro umawiam, moze nam sie uda spotkac :angel: :D .
Madziara Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 A ja nie :( Jestem chora :( A też bym chciała :) :Dog_run:
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Madziara Twoje zdrowie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .
malawaszka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hehe, a wlasciwie to sie z Rybka na jutro umawiam, moze nam sie uda spotkac :angel: :D . sie nie chwal :(
Madziara Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 każda okazja dobra nic do mnie nie doszło jeszcze :(
Recommended Posts