julcia_so Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 [quote name='jostra']Dzięki imienniczko :smilecol: tak,tak...a mialy byc fotki szczenek...obiecanki-cacanki:((( Własnie Kara dla Agatki! :evilbat: :wink: :lol:
Natalia_W Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Ka-Vanga bede w bydgoszczy z moim pieprzaczkiem w mlodziezy :D
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 NataliaW-pierwszy i ostatni raz darujemy kare:)))i prosze powiedziec Starszym coby stale lacze zakupili:)))) Natalia-to zadna nowa sunia-urodzila mi sie jakies 4miechy temu:)))pieprzasta jest.
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Natalia_W napisał(a):Ka-Vanga bede w bydgoszczy z moim pieprzaczkiem w mlodziezy :D Nio to suuuuuuuuper, ja bede z mini czarna w szcionkach :D .
Natalia_W Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Heh no to pewnie sie spotkamy:) ale fajnie:) Orsini wiem ze mala ma juz 4 miesiace ale nie wiedzialam jak to inaczej ujac to napisalam nowa :wink: Stalka ma byc w kwietniu... od polowy grudnia miszkam w nowym miejscu- taka wioska kolo poznania i maja nas podlaczyc do neostrady bo jest sporo chetnych... mam nadzieje ze juz wkrotce:) wtedy to bedziecie mieli mnie jeszcze dosyc... :evilbat: :D
Agatka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Ka-Vanga jaki zbieg okolicznosci ;) ja tez jade z mini czarna do szczeniaków :) SPotkamy sie bedzie konkurencja :)
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 uuu Natalia to super!!!ze masz nowy domek!!!! Agatka i KaVanga to czyja suka lepsiejsza bedzie ta osoba stawia-w przypadku remisu STAWIACIE OBIE :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Natalia to super, moze sie wreszcie poznamy na zywca :wink: :angel: . Hihi Agatka no nie, niezly ten zbieg okolicznosci :cunao: .
Natalia_W Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 no i komu tu teraz kibicowac... Ka-Vanga musimy sie spotkac :D No to sie niezla wystawa szykuje :D :D
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Natalia_W napisał(a):no i komu tu teraz kibicowac... Natalia one sobie jaja robia bo maja 1 suke:)))na pol:)))
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 orsini napisał(a):Natalia one sobie jaja robia bo maja 1 suke:)))na pol:))) A Ty musialas zaraz wszystko wypaplac, co :evilbat: . No Natali koniecznie musimy sie spotkac :grins: .
Natalia_W Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 a no tak..zupelnie zapomnialam..ale gapa ze mnie :oops: nie bylo tematu :wink:
Agatka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Orsini ale dałas czadu, a ja własnie licyzłam na to ze Natalia sie nabierze i sie zdziwi na wystawie ;) hihihi
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 buuu:((to sorki :oops: :oops: :oops: nastepnemu nie wygadam obiecuje:))
Natalia_W Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Agatka wkoncu moze by mi sie przypomnialo :D :D :D Orsini wielkie dzieki za oswiecenie!! :D ale sie dalam wrobic..wiecie ferie sa i mozg troche wolniej pracuje :lol:
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 orsini napisał(a):nastepnemu nie wygadam obiecuje:)) :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
nezia Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Ka-Vanga napisał(a):nezia napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Hmmmmmmm tak sie zastanowilam, a moze to bylo kolorowe krycie :hmmmm: , juz mi sie wszystko pomerdalo :wink: :roll: . nieee :lol: widziałam i mamusię i tatusia, czarne jak smoła, ale w papierach ma gdzieś daaawno temu p&s przodków ze Stanów i dlatego taki wyszedł :wink: w miocie po championce -przyrodniej siostrze Arisa były dwa pieprzaki, znów z czarnych rodziców, w miocie Arisa były też dwa, reszta czarna jak smoła :wink: :lol: Nezia, je w zadnym wypadku nie neguje tego co napisalas, podalam Madziorce przyklad, ze nawet z rodzicow jednokolorowych moga sie urodzic dzieci trzykolorowe, a potem sie zastanowilam czy to czasem nie bylo krycie kolorowe (ale chyba nie). Podalam przyklad krycia u mojej znajomej. ja się nie obraziłam :lol: nie jest dla mnie ważny kolor Arisa 8) ale mógłby juz się zdecydować na jakiś konkretny :diabloti: :wink: :lol: on jest tak kochany, że nawet, gdyby nagle zachciało mu się być w ciapki i tak byśmy go kochali :lol:
Madziara Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Natalia_W napisał(a):ekhm...ładna pogoda..duzo sniegu...ekhm Gdzie? W Gdańsku ledwo przypruszyło !!!
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 nic prostszego za drobna oplata moge go Ci zrobic i w ciapki :lol: :lol:
nezia Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 orsini napisał(a):nic prostszego za drobna oplata moge go Ci zrobic i w ciapki :lol: :lol: dobra, :wink: do kota pasowałby mi w rude... :diabloti: ze złotą obwódką... 8)
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 przykro mi zlotego sie nie da skombinowac,ale rude jaknajbardziej :)))
madzior_ka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 madziara napisał(a):to synek Bugi z ostatniego miotu sorry ale ja nie w tamecie kto to jest Bugi? a Madziara jakiego masz psa? sorry ale jak Natalia napisała w ferie mógz wolniej pracuje i zapomniałam :oops:
Recommended Posts