orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Agatka, Ka-Vanga, Madziara, Natalia_W NataliaW za szpiegowanie KARA!!!prosze mi sie tu odzywac a nie tylko obserwowac!!!co to Big Brother 2005??? :lol:
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 madzior_ka napisał(a):ech....jak ci zazdroszczę!!:))) a psiaczki z kim zostaja? Z moim bratem i tata :wink: :D .
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Buhahahaha, juz sie za kary wziala z rana :evilbat: .
Madziara Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Witam Orsini, skoro już umiem wklejać te nieszczęsne zdjęcia, to patrz: to synek Bugi z ostatniego miotu :)
jostra Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Agatka napisał(a):Trzeba do Zg wysłac pisemko z prosba o zarejestrowanie w FCI i to wszystko :) Przez odddział czy od razu do ZG? Samo pisemko wystarczy, że mam taki przydomek i chcę go zarejestrować w FCI? A nie można od razu do FCI?
Madziara Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 nie podobało Ci się mini to masz olbrzymie :P:P:P:P
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Madziara fajowska fotka tylko plisss zmniejsz ja bo sie forum rozjechalo :wink: .
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 KOŁKU za DUUUUUZE!!!!!!!!!!skasuje je,bo nam ekran sie rozjechal!!!
jostra Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Madziara zmień to zdjęcie na link, Justa Cię zabije :evilbat: Zdjęcie może być max 500/500 pikseli
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Madziara, a co to za sznauc, srdniak, czy inna wielkosc??????????
Agatka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 J asie nie czjanikuje, a tak swoja droga to fajnie tak czasem tylko polookac co robicie ;)
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 to miniatura tylko zarla duzo paczkow w mlodosci i urosla:)))
Madziara Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 hahaha Olbrzym już go wywalam zmniejszę i wrzucę znowu :)
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Agatko,ale Ty sie odzywasz,a NataliaW wchodzi od paru dni i milczy!nie lubi nas czy jak?:))
madzior_ka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Justynko śliczny przydomek!! :P :laola: :laola: :laola: :laola: Olu, ale Ci dobrze, że jedziesz do Meksyku! :) Też bym tak chciała... A ja juz zjadłam 2 pączki :evilbat: :wink: :lol:
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 madziara to moze go wklej do GALERII SZNAUCERKOW?:)))hmm,jak myslisz?to dobry pomysl?jest taki topic powyzej :lol: :lol:
julcia_so Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Wyżej post jest oczywiście napisany przeze mnie, ale zpaomniałam wylogować Magdy... :oops:
jostra Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 madzior_ka napisał(a):Justynko śliczny przydomek!! :P :laola: :laola: :laola: :laola: dzięki Madziu :drinking: cieszę się, że Ci się podoba :multi:
julcia_so Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 dzięki madziu To ja napisałam, ale oczywiście Magdzie tez się bardzo podoba :wink:
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Agatka napisał(a):Ostatnio mam tyły ;) tak,tak...a mialy byc fotki szczenek...obiecanki-cacanki:(((
jostra Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 [quote name='julcia_so']dzięki madziu To ja napisałam, ale oczywiście Magdzie tez się bardzo podoba :wink: Dzięki imienniczko :P
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 No tak tyle paczkow to od razu wyrosl na sredniaka :evilbat: .
Natalia_W Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Orsini--> tyle tu piszecie ze pozniej nie mam czasu sie odezwac i na czytaniu sie konczy :wink: Ja niestety nie mam stalego lacza (jeszcze), bo do mnie na ta wioche jeszcze neostrady nie dociagneli... Orsini a ta Twoja nowa sunia to czarno srebrna czy p-s?? ............................... A co do przydomka Elfidar to jest rewelacyjny!! Postaram sie teraz nie tylko was obserwowac ale tez czasami cos napisac :D a i prosze o zniesienie kary :oops: pozdrawiam!!
Madziara Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 I co? Już lepiej? Z tym rozmiarem to taka chwilowa zemsta musiała być! Specjalnie dla Orsini :P:P:P:P:P:P:P
Recommended Posts