jostra Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa! Zatwierdzili mi w końcu przydomek - i to ten który mi się najbardziej podobał ELFIDAR - ładnie???? :P
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 bluuueeeeee blueeeee:))) zartuje fajny:))))a to to samo co dar elfi?albo dar elfów?
jostra Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Elfi dar - czyli dar elfów :D Jak zwykle detektyw szybko rozgryzł :D
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Jostra slicznie :multi: :laola: :BIG: :klacz: .
jostra Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Ola - thx :buzi: Orsini - nazwa pisana jest razem :D
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Orsini a Ty juz cos wymyslilas dla tego swojego dziecka, znaczy chodzi mi o imie, a moze cos od nazwy hodowli, w koncu to Twoje pierworodne sznaucerki :wink: :grins: .
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 rAZEM???czemu razem jak to 2 wyrazy????dziwne zwyczaje na tej ukrainie panuja...
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 jostra napisał(a):Ola - thx :buzi: Eeeee nie ma sprawy, naprawde jest super i fgajne dla polaka i dla obcokrajowca, bardz mi sieten pomysl podoba :angel: .
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Krysia mi podsunela pomysl na Vendi-od Vendetty:)))jest w koncu Mafia:)))no i Santina-corka Don Corleone:))))wiec moze te klimaty?:)))
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 No Vendi jest najlepsze z tych co dawalas :P 8) :D .
jostra Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Nazwij już ją, bo wstyd :evilbat: Aparaty vendingowe to takie, które wydają kawę, herbatę, ewentualnie inne napoje :P Mój sąsiad ma firmę Vendi-Mar :D stąd wiem
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 orsini napisał(a):a jakies inne mafijne?ktos cos zna? Buahahaha, teraz Orsini jak nam wlapi kare i nie bedziemy chcieli zaplacic bo wysle po kase swoja rodzine mafijna :wink: :evilbat: :cunao: .
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 no przeciez ma imie:)))"suka" co,malo orginalne myslisz? :lol: :lol: :lol:
jostra Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 mafijne??? Misza, Wołodia ... :evilbat: suka - bardzo mało oryginalne i do tego obelżywe :evilbat:
Agatka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 BRAWO HURA GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciekawe czemu mi sie tak pododba ?? ;)
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 jakie obelzywe?:)))))a co ona nie jest suka?:))) wolodia i misza to MESKIE imiona zapytaj Mamy jak mi nie wierzysz:)))
jostra Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Inne były takie sobie, więc na tym mi bardzo zależało Teraz wypada zgłosić do FCI - Agatko jak to się robi? Ty już masz wszystko obcykane, nie? :D orsini- wiem, że męskie, ale za to mafijne :evilbat:
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 i mial Misze towarzysza co w okopach padl... jakas taka poezja byla w podstawowce:))))i misza mi sie tylko z tym kojarzy,a wolodia to i owszem,ale z leninem:)))
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 No wlasnie ja juz sie dawno nosze z tym, zeby do FCI zglosic, ale ciagle jakos mi nie po drodze :wink: .
madzior_ka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Moze i tak, ale ja za necale 2 tyg wylatuje do Meksyku ech....jak ci zazdroszczę!!:))) a psiaczki z kim zostaja? ja tez już po dwóch pączusiach:)) :multi:
Agatka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Trzeba do Zg wysłac pisemko z prosba o zarejestrowanie w FCI i to wszystko :)
Recommended Posts