Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Moze i tak, ale ja za necale 2 tyg wylatuje do Meksyku i trza wygladac jakos nie :D .
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 GDZIE?????QR*** GDZIE????????????? Ty *****!!!!i Ty *****!!!i jeszcze Ty *****!!! :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat:
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Jak to gdziedo Meksyku, kapac sie i opalac 8) :grins: .
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 wot swołocz kasa szasta!!!i wqrza uczciwych ludzi!!!!mam nadzieje,ze zlapiesz tam jakiegosz przyjaciela amebe lub innego syfa:)))za kare:))))
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 no i ze Cie rekin ugryzie w lydke!!! :evilbat: :evilbat: a meduzy poparza pupsko :evilbat: :evil: :evilbat:
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 a te slimaki z kolcami-jezo cos tam to,ze Ci sie wpija w stopy!!!jak one sie wabia bo zapomnialam?jezomuszle takie???i duzo ich
jostra Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Na szczenkach się dorobiła :P A mówiła, że na hodowli się nie da zarobić :evilbat: orsini- jeżowce!
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Hehe kiedys jak bylam w Stanach, to wcale to nie bylo mojej kumepli do smiechu bo ja wlasnie meduza w oceanie popazyla, eh biedna wtedy byla, bo ja bolalo jak cholera.
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 jostra napisał(a):Na szczenkach się dorobiła :P A mówiła, że na hodowli się nie da zarobić :evilbat: No ba, tylko trzeba wiedziec jak :cunao: :wink: :evilbat: .
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 hahahaha no wlasnie za szczenki jedzie do Mexyku:))) jostra dzieki:))jezowce wlasnie:))) Ci tez do smiechu nie bedzie jak w nie wdepniesz,a rekin Ci pol lydki zje:))))
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Eeeeee po tym jej przypadku juz wiemy co robic jak sie bedzie mialo bliskie spotkanie z meduza :P .
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 ale zostaja jeszcze jezowce i rekiny:)))oraz przyjaciele ladowi jak np. weze i skorpiony i WIELKIE MEGA PAJAKI :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Tak tak i jeszcze drapiezne zwierzaczki i w ogole :lol: .
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 nie,nie przed tymi to Cie obronia,ale przed wielka wlochata tarantula...to juz niekoniecznie:)))
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 no jak zlapiesz biegunke to tyle bedziesz miec z plazy co szum wody w klozecie :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Hehe i tak mi nie obrzydzicie wyjazdu :P , ja juz sie ciesze strasznie, a bylam juz w kilku takich miejscach wiec to mi nie straszne :P :evilbat: .
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 to moze juz nas nie wqrzaj i nie pisz gdzie to za te szczeniaki nie pojechalas!!!handlara:))))))))
jostra Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Orsini zapomniałyśmy o najważniejszym, jeszcze samolot mogą porwać terroryści :roll: :wink: :P
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 No dobra dobra juz nic wiecej nie pisze :cry: .
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 hahaha no samolot:)))ale Ty tez latasz do wawy...:))))))
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 a propos samolot.... siedzi pijaczek pod Palacem Kultury i leci facet na lotni, i pierdut w Palac. Na co pijaczek: -Jaki kraj tacy i terrorysci :)))stare:)))
jostra Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 orsini napisał(a):hahaha no samolot:)))ale Ty tez latasz do wawy...:)))))) kto by chciał taki złom porwać, przecież to ledwo leci :evilbat: bez sensu Ka-Vanga to tylko żarty :P Bardzo Ci zazdrościmy po prostu :D
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 to nic zrobie plan oszczednosciowy-z 10zl na sznauka zejde na 5, a 1 szczepionka zaszczepie wszystkie:)))to i ja nazbieram na mexyk:)))
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Hehe wiem ze zarty :D , nie ma co zazdroscic, tylko trzeba jak ja z jednego miotu 4 szczeniat uzbierac na Meksyk :lol: .
Recommended Posts