Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

no wlasnie JUZ biegaja!!!
OK masz czas do jutra, jak nie to bedzie kara:))))wszyscy chca te slodziaki obejrzec:))))kiedy ostatni raz tu goscily?ze 2 tygodnie temu jak nie lepiej

Posted

za trudne dla mnie:))2 literki te z przodu-nie pamietam jak sie nazywaja,ale sa -chyba spolgloski albo cus:)))))tj tj tj...zwlaszcza jak mnie suczydlo wqrzy to ja sie zapluje a nie ja dowolam:))))

Posted

Witajcie:) Własnie Agatko czekam na zdjęcia maluszków bo musz abyć takei kochane....ech już sobie je wyobrażam:))) Mam nadzieję, że uda ci się dzisiaj wstawić:)

A co do imienia...hm już tyle propozycji wykorzystaliście, ze ja pomysłu narazie nie mam, a tak na marginwesie to od kiedy masz już tą sunie w domu orsini? bo ja słysze o niej dopeiro teraz napisz cos wiecej, masz jakieś fotki??/ BO KARA BĘDZIE!!:))) będziesz ja w KAtowicach wystawiała?

Posted

nie do katowic za mloda:))))mam ja od chyba 07.10.2004,a fotki?hmmm,chyba kiedys wklejalam,ale fakt ze wiecej chlopakow tu bylo,bo ich bylo i 5razy wiecej:))))

Posted

orsini, dawaj wiecej zdjec !!!! ale prosze o nowsze !!!! piekna sunia-szczeniaczek 8) Chociaz i tak jestem fanka "mafii" :evilbat:

Posted

nieeeee mAfia z uszi i z ogon:))a fuuujjjj:)))
a sunia juz bez:)))))ale jak mam zrobic foty,jak zaraz ja wyskubie?
no i snieg na dworze-puszczalam je az mi sie Mafia teraz nie przeziebila-jakis wirus panuje i teraz juz nie puszczam...przynajmniej na razie

Posted

orsini, nie znasz sie :evilbat: Mafia jest cacy i z uchami i z ogonem 8)

a malej tez bedziesz ucha chlastac ???

foty, juz po skubaniu...... ale bedzie efekt :wink: Ja Waciaka zarosnietego nigdy nie widzialam i nawet nie wiem jak to to miskowate wygladalo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...