Ka-Vanga Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 [quote name='Marta&Reksio&....']A teraz przeczuma się na temat trymerów, widzieliście takie trymery?? http://www.strippingknives.com/knives.htm ktoś z Was uzywa?? Miedzy innymi takich trymerow uzywa moja fryzjerka. Slyszalam o nich juz wiele dobrego, ale cholernie drogie sa. Ale za jakosc sie placi nie :wink: .
Ka-Vanga Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 A czy zauwazyliscie, ze wreszcie godzina naprawiona na dogomanii, juz nie pokazuje takiej z kosmosu :wink: , hehe a moze to juz naprawili wczesniej tylko ja nie zauwazylam :wink: :roll: :lol: .
Irviers Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 ja pierwsze słyszę o tych trymerach- do tej pory uważałam ze Marsy sa najlepsze- ale fakt- strasnzie drogie + jeszcze koszty przesyłki z zagranicy. czyli to wszyscy mieli takie godziny popsute. A ja myślałam ze to tylko ja tak mam ;) Ale i tak jest troszkę spóźnienia w porównaniu do moich domowych zegarków
julcia_so Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Ka-Vanga napisał(a):A czy zauwazyliscie, ze wreszcie godzina naprawiona na dogomanii, juz nie pokazuje takiej z kosmosu A no właśnie!:) Nagroda dla Oli za spostrzegawczość! :angel: :wink:
Ka-Vanga Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 julcia_so napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):A czy zauwazyliscie, ze wreszcie godzina naprawiona na dogomanii, juz nie pokazuje takiej z kosmosu A no właśnie!:) Nagroda dla Oli za spostrzegawczość! :angel: :wink: No to lubie, NAGRODA DLA MNIE :angel: :grins: .
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 [quote name='Ka-Vanga'][quote name='Marta&Reksio&....']A teraz przeczuma się na temat trymerów, widzieliście takie trymery?? http://www.strippingknives.com/knives.htm ktoś z Was uzywa?? Miedzy innymi takich trymerow uzywa moja fryzjerka. Slyszalam o nich juz wiele dobrego, ale cholernie drogie sa. Ale za jakosc sie placi nie :wink: . to Ty nie robisz sama swoich piechów??? 8)
Ka-Vanga Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Marto, bo u nas sa w sumie nie znane, ale sa bardzo dobre, tepe i w ogole, podobno sa super.
Ka-Vanga Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 malawaszka napisał(a):to Ty nie robisz sama swoich piechów??? 8) Niestety nie, tzn. ja je czesto trymuje miedzy wizytami, ale sama do wystaw nie przygotowuje, troche sie cykam, ze cos popsuje :wink: :lol: .
Pasavera Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 malawaszka napisał(a):widzę że nie zaglądacie na topic o sznaucerach Poznańskich więc piszę i tu JUŻ WSZYSTKIE MAJA DOMY To superaśnie :angel: :angel: :angel: ceny jak ceny,ale ponoć bardzo dobre są. O ile się nie mylę to chyba Flarie takich używa :wink: (specjalnie podal mi tą stronkę 8) ) Trza sie dokładnie zapytać.
julcia_so Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Ka-Vanga napisał(a):No to lubie, NAGRODA DLA MNIE Jutro orsini wyznaczy dla Ciebie jakąś nagrode! :biggrina:
Ka-Vanga Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Tak tak Flaire ich uzywa tez (hihi Pas Flaire to kobieta :wink: ) i rozniez bardzo ja chwali :D .
Irviers Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 A który trymer jest dla sznaucerów?? z tych "dziwnych " trymerków??
Agatka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Witajcie !! Jak nie ma netu w pracy to kicha... ale podobno juz od jutra bedzie :) Widze, że Marta do nas przyszła. Witaj !!!
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Marta&Reksio&.... napisał(a):A który trymer jest dla sznaucerów?? z tych "dziwnych " trymerków?? pewnie wszystkie :lol: jeden do doopki, jeden do łapki, jeden do uszka, do grzbieciku :lol: :lol: :lol: i kasują 1500$ :wink: :evilbat:
alexandra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Kurcze szkoda że nie daliście wcześniej cynku o tych trymerkach, bo własnie mi koleżanka wysłała paczuszkę z USA :( to mogłaby dorzucić i trymerek. a w sumie to nie aż tak dużo, bo dolar przecież cieniutko przędzie :lol:
Pasavera Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 [quote name='Ka-Vanga']Tak tak Flaire ich uzywa tez (hihi Pas Flaire to kobieta :wink: ) i rozniez bardzo ja chwali :D . :cunao: :cunao: :cunao: ciiiii.... Ile Wy piszecie :o A ja tu sie nie moge skupić na napisaniu o błonie śluzowej jelita cienkiego 8) :lol:
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Pasavera napisał(a):A ja tu sie nie moge skupić na napisaniu o błonie śluzowej jelita cienkiego 8) :lol: pasjonujące :roflt: :lol:
Pasavera Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 malawaszka napisał(a):Pasavera napisał(a):A ja tu sie nie moge skupić na napisaniu o błonie śluzowej jelita cienkiego 8) :lol: pasjonujące :roflt: :lol: Siostro Ty się nie śmiej :lol: 8) :lol: To jest bardzo poważna sprawa ta błona . . . Gdybyś jej nie miała to Twoje jelito musiałoby "urosnąć" na 40 metrów :lol: :evilbat: :lol:
Pasavera Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 :lol: Kto by mi kazał się tyle uczyć! Za dużo i to sama biologia (ją lubię) i chemia (a tej nie cierpię) Ale przyznam się że nigdy nie chciałabym być lekarzem :-? 8) :wink:
julcia_so Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 A może będziesz lekarzem, ale weterynarii :lol:
Pasavera Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Zastanawiałam się nad tym, ale niegy np. nie uśpiłabym zwierzęcia (szczególnie psa czy kota) :wink: Nie wiem co jeszcze ze mnie wyrośnie 8) Pożyjemy zobaczymy :wink:
julcia_so Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Magda chce byc weterynarzem :) A ja fryzjerką dla psów przy jej gabinecie (rodzinna praca) :lol: Ale zobaczymy co będzie jeszcze z tych naszych planów :)
Recommended Posts