Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta&Reksio&.... napisał(a):
Dziękuje za zyczenia powodzenia :) Ja juz plany snuje a tu jeszcze krycia nie było :lol: Myslicie ze jest jakaś szansa ze z krycia nie będzie piesków tzn ze się nie uda?? Mama i tata mieszkaja pod jednym dachem wiec bedzie stały dostęp :wink:

hehe to chyba musiałby być wyjątkowy pech :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ani sie nie obejrzymy i bedziemy czekać na Twoje maleństwo :) Moze nawet szybciej niz myślimy :)

Ja sie tylko zastanawiam co to bedzie jak sie sunia nie urodzi tylko same pieski :o znowu bede musiała czekać :(

No to trzymamy kciuki za babski miot, żeby był wybór :) A może też na wszelki wypadek upatrz sobie inne skojarzenie, bo jak faktycznie urodzą się same chłopaki :o

Posted

widzę że nie zaglądacie na topic o sznaucerach Poznańskich więc piszę i tu :angel: :angel: :angel: JUŻ WSZYSTKIE MAJA DOMY :angel: :angel: :angel:

tylko nie wiem co z tą miniaturką :(

Posted

Mek napisał(a):
to raczej mało prawdopodobne by sie urodziły psiaki jednej płci.

a jednak :wink: zaglądnij do hodowli Misurata urodziło się tam ostatnio 7 chłopców. A także co z tego jak urodzi się np 4 chłopakó i 1 dziewczynka która nie będzie się podobać MArcie?? :o

Waszko to cudowna wiadomość, hurrraaaa!!!! :lol:

Posted

Mam nadzieję ze tym razem pech mnie ominie :wink:

A taki babski miot by się sprzydał ;) z wyborem innych szczeniaczków bedzie ciężko bo ja sie juz do Kiwi przywiazałam :lol: najwyżej będziemy ucinać to i owo :lol:

Posted

To fakt przegadaliśmy :) A ja przecchwila do Was dołączyłam a juz opijam- troszkę niesprawiedliwe ale dla Was :)

Jeszcze Wam brakuje 205 stron do naszych FZ sznaucerków :wink: :lol:

Posted

No wlaśnie mi się wydaje ze ostatnio jest jakaś taka chłopska tendencja :( Rodzą się sami faceci + 1-2 sunie

jak się rodza chłopcy to znak , że bedzie psai wojna .

Posted

Liczy jakość a nie ilość :wink:

Posted

malawaszka napisał(a):
Kochyani przegadaliśmy 500 stronę na sznauceromaniakach :lol: :lol: :lol: trzeba za to wypić :drinking: :drinking: :drinking:

No to chlup :lol: :drinking:

Posted

Na FZ liczy się przede wszystkim jakość :D
Tam jest 21171 wiadomości a tu 7513 :D :wink:

Mek bo wykraczesz tą wojnę i co wtedy!! Mojego Reksia do woja wezwą- dwa lata ma- chłop ma najelpsze lata i w dodatku jak na zołnirza przystało jest przystojny :D :wink:

Posted

[quote name='"Marta&Reksio&...."']Na FZ liczy się przede wszystkim jakość :D
Tam jest 21171 wiadomości a tu 7513 :D :wink:
[quote]
U nas też Marta jakość ;) i miła atmosfera dodatkowo :wink:

Posted

Martuś!
Ja już wiem, żę będziesz mieć sunię, ale jeszcz raz Ci pogratuluję! :calus:

Za 500 strone!!
:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

alexandra napisał(a):
U nas też Marta jakość i miła atmosfera dodatkowo

Całkowicie się zgadzam! :D

Posted

malawaszka napisał(a):
widzę że nie zaglądacie na topic o sznaucerach Poznańskich więc piszę i tu :angel: :angel: :angel: JUŻ WSZYSTKIE MAJA DOMY :angel: :angel: :angel:

tylko nie wiem co z tą miniaturką :(

Waszko co za wspaniala wiadomosc :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .

Ach i za 500 stronke i dalsze :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :angel: .

Posted

Oj Marta Marta, nie zapominaj, ze duza czesc poczatkowych postwo (nie wiem ile 150 - 200) jest napisane przez stare grono, ktore juz raczej tam zadko pisuje albo wcale.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...