malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Marta&Reksio&.... napisał(a):Dziękuje za zyczenia powodzenia :) Ja juz plany snuje a tu jeszcze krycia nie było :lol: Myslicie ze jest jakaś szansa ze z krycia nie będzie piesków tzn ze się nie uda?? Mama i tata mieszkaja pod jednym dachem wiec bedzie stały dostęp :wink: hehe to chyba musiałby być wyjątkowy pech :lol:
alexandra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Marta&Reksio&.... napisał(a):Ani sie nie obejrzymy i bedziemy czekać na Twoje maleństwo :) Moze nawet szybciej niz myślimy :) Ja sie tylko zastanawiam co to bedzie jak sie sunia nie urodzi tylko same pieski :o znowu bede musiała czekać :( No to trzymamy kciuki za babski miot, żeby był wybór :) A może też na wszelki wypadek upatrz sobie inne skojarzenie, bo jak faktycznie urodzą się same chłopaki :o
Mek Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 to raczej mało prawdopodobne by sie urodziły psiaki jednej płci.
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 widzę że nie zaglądacie na topic o sznaucerach Poznańskich więc piszę i tu :angel: :angel: :angel: JUŻ WSZYSTKIE MAJA DOMY :angel: :angel: :angel: tylko nie wiem co z tą miniaturką :(
alexandra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Mek napisał(a):to raczej mało prawdopodobne by sie urodziły psiaki jednej płci. a jednak :wink: zaglądnij do hodowli Misurata urodziło się tam ostatnio 7 chłopców. A także co z tego jak urodzi się np 4 chłopakó i 1 dziewczynka która nie będzie się podobać MArcie?? :o Waszko to cudowna wiadomość, hurrraaaa!!!! :lol:
Irviers Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Mam nadzieję ze tym razem pech mnie ominie :wink: A taki babski miot by się sprzydał ;) z wyborem innych szczeniaczków bedzie ciężko bo ja sie juz do Kiwi przywiazałam :lol: najwyżej będziemy ucinać to i owo :lol:
Mek Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 szkoda , że nie 11-stu bo wtedy mogłaby hodowczyni drużyne piłkarską zrobić :):):):):):0
Irviers Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 No wlaśnie mi się wydaje ze ostatnio jest jakaś taka chłopska tendencja :( Rodzą się sami faceci + 1-2 sunie
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Kochyani przegadaliśmy 500 stronę na sznauceromaniakach :lol: :lol: :lol: trzeba za to wypić :drinking: :drinking: :drinking:
Irviers Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 To fakt przegadaliśmy :) A ja przecchwila do Was dołączyłam a juz opijam- troszkę niesprawiedliwe ale dla Was :) Jeszcze Wam brakuje 205 stron do naszych FZ sznaucerków :wink: :lol:
Mek Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Marta&Reksio&.... napisał(a):No wlaśnie mi się wydaje ze ostatnio jest jakaś taka chłopska tendencja :( Rodzą się sami faceci + 1-2 sunie jak się rodza chłopcy to znak , że bedzie psai wojna .
Mek Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Marta&Reksio&.... napisał(a): Jeszcze Wam brakuje 205 stron do naszych FZ sznaucerków :wink: :lol: Liczy jakość a nie ilość :wink:
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Marta&Reksio&.... napisał(a):Jeszcze Wam brakuje 205 stron do naszych FZ sznaucerków :wink: :lol: raz dwa sie z tym uporamy :lol: :drinking: :drinking: :drinking:
alexandra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 malawaszka napisał(a):Kochyani przegadaliśmy 500 stronę na sznauceromaniakach :lol: :lol: :lol: trzeba za to wypić :drinking: :drinking: :drinking: No to chlup :lol: :drinking:
Irviers Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Na FZ liczy się przede wszystkim jakość :D Tam jest 21171 wiadomości a tu 7513 :D :wink: Mek bo wykraczesz tą wojnę i co wtedy!! Mojego Reksia do woja wezwą- dwa lata ma- chłop ma najelpsze lata i w dodatku jak na zołnirza przystało jest przystojny :D :wink:
alexandra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 [quote name='"Marta&Reksio&...."']Na FZ liczy się przede wszystkim jakość :D Tam jest 21171 wiadomości a tu 7513 :D :wink: [quote] U nas też Marta jakość ;) i miła atmosfera dodatkowo :wink:
Irviers Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 co za zbieg okolicznosci!!!!!!!!! U nas to samo :lol: :D :wink:
Ka-Vanga Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Marta to trzymam kciuki. Mek pewnie, ze mozliwe, Bangi i Berry sa np z takiego miotu :P .
julcia_so Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Martuś! Ja już wiem, żę będziesz mieć sunię, ale jeszcz raz Ci pogratuluję! :calus: Za 500 strone!! :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: alexandra napisał(a):U nas też Marta jakość i miła atmosfera dodatkowo Całkowicie się zgadzam! :D
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Marta to trzymam kciuki. Mek pewnie, ze mozliwe, Bangi i Berry sa np z takiego miotu :P . same babeczki były??? serio??? jakoś to przeapiłam :oops: :lol:
Irviers Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Jeszcze raz dziękuje za kciuki :D A teraz przeczuma się na temat trymerów, widzieliście takie trymery?? http://www.strippingknives.com/knives.htm ktoś z Was uzywa??
Ka-Vanga Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 malawaszka napisał(a):widzę że nie zaglądacie na topic o sznaucerach Poznańskich więc piszę i tu :angel: :angel: :angel: JUŻ WSZYSTKIE MAJA DOMY :angel: :angel: :angel: tylko nie wiem co z tą miniaturką :( Waszko co za wspaniala wiadomosc :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: . Ach i za 500 stronke i dalsze :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :angel: .
julcia_so Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 widzę że nie zaglądacie na topic o sznaucerach Poznańskich więc piszę i tu JUŻ WSZYSTKIE MAJA DOMY Ale super!! :)))
Ka-Vanga Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Marta&Reksio&.... napisał(a):Jeszcze Wam brakuje 205 stron do naszych FZ sznaucerków :wink: :lol: Oj Marta Marta, nie zapominaj, ze duza czesc poczatkowych postwo (nie wiem ile 150 - 200) jest napisane przez stare grono, ktore juz raczej tam zadko pisuje albo wcale.
Recommended Posts