Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ogoniasty :angel: :angel: :angel: prześliczny ciapowaty jeszcze i duuużo mówił do Luny :lol: :lol: :lol: a ona go miała w nosie :lol: a on do niej mówił i mówił :lol: :lol: :lol:

a moje maleństwo chcę mieć wtedy, kiedy Nafi będzie mogła :D

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Malawaszka napisał(a):
ogoniasty prześliczny ciapowaty jeszcze i duuużo mówił do Luny a ona go miała w nosie a on do niej mówił i mówił

Juz zaczynam Ci zazdrościc tego olbrzymka! :oops:

Posted

O rany ogoniasty :angel: :angel: :angel: , SUPER, hehe one sa strasznymi ciapami jak sa takie male :lol: i to jest takie slodkie wlasnie :angel: .

Marta, nie wiadomo czy w ogole bedzie mogla :roll: , ale to bys musiala poczytac wczesniejsze posty czemu.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Marta, nie wiadomo czy w ogole bedzie mogla :roll: , ale to bys musiala poczytac wczesniejsze posty czemu.

:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

Do narodzin mojej suni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D tak na oko obliczam bo jeszcze nawet nie było krycia :lol:

O jejku :( Chyba przeoczyłam sprawę Nafci :(

Posted

Marta&Reksio&.... napisał(a):
Do narodzin mojej suni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D tak na oko obliczam bo jeszcze nawet nie było krycia :lol:

oooo to chwal się gdzie się ma narodzić??? co to będz - miniaturka?? :angel: :angel: :angel:

Posted

malawaszka napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):

:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Waszeczko ja tez bardzo mocno, ale obecnie czuje sie ona naprawde dobrze :D , za jakies 1,5 do dwoch tyg idziemy do weta na kontrole, Ciekawe co powie i ciekawe czy nie trzeba bedzie robie kolejnego rtg.

Posted

malawaszka napisał(a):

oooo to chwal się gdzie się ma narodzić??? co to będz - miniaturka?? :angel: :angel: :angel:

Ale suuuuuper, mow szybciutko co i jak :D .

Posted

orsini napisał(a):
aaaaa KaVanga nie badz taka cwana,bo dlatego stawiac chcesz w bydgoszczy,bo wiesz,ze nikt tam sie nie wybiera!!!
sknera !!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Ktos tam na pewno bedzie i nawet wiem kto :wink: :lol: :angel: :evilbat: .

Posted

To ja też trzymam kciuki w takim razie :bigok: :bigok: :bigok:

Oczywiscie sunia będzie sznaucerkiem miniaturowym pieprz i sól :) Mamą będzie Tessy Silvana a tatą Uli Moldau North :) Sunia bedzie z hodowli Northumberland :D A na imię będzie miała, po domowemu Kiwi :D

Posted

Marta to SUUUUUUPER, nio to teraz tez i z Toba bedziemy sie widywac na wystawkach co :D , a imie bardzo fajne :angel: .

Wlasnie Orsini, wymysl jakies imie inne, bo tamte sa jakies takie malo pomyslowe :wink: :P .

Posted

fajnie ze będziecie też ze mną czekać :D bo dłuzy się to strasznie :) Czym więcej osób czeka tym szybciej mija- juz i tak sznauceromaniacy z FZ mnie wspierają podczas tej "ciazy" :lol: :D

Posted

Napewno spróbujemy troszkę się powystawiać :) Wszystko zalezy od tego czy Kiwi będzie chętna ;) Bo jak nie to nici z tego :wink:

No to trzymamy kciuki za owocne krycie, ciążę i lekki poród :wink:
A malutka na pewno polubi wystawy, jak tylko potraktujecie to obie jako zabawę :wink: Będzie dobrze :D

Posted

malawaszka napisał(a):
jostra napisał(a):
Propozycja dla orsini:
Mandaryna ???!!!! :evilbat: :P

buaahahaha :roflt: :evilbat:

ja mam pomysł

BANANA

Posted

Ani sie nie obejrzymy i bedziemy czekać na Twoje maleństwo :) Moze nawet szybciej niz myślimy :)

Ja sie tylko zastanawiam co to bedzie jak sie sunia nie urodzi tylko same pieski :o znowu bede musiała czekać :(

Posted

Dziękuje za zyczenia powodzenia :) Ja juz plany snuje a tu jeszcze krycia nie było :lol: Myslicie ze jest jakaś szansa ze z krycia nie będzie piesków tzn ze się nie uda?? Mama i tata mieszkaja pod jednym dachem wiec bedzie stały dostęp :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...