malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 a mieli szczenki 4 mies temu???? kurde poszukać stronki muszę :D ale fajnie będę obserwować jak rośnie :D :D :D umówię się z nią na fotki :-))) tylko jakaś nieśmiałą jest :lol: ja podeszłam i zaczynam gadkę wypytywanko :-) a ona do mnie na pani :o :o :o buuuuu przecież nie jestem jeszcze taka stara :lol:
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 aaaaaaaa ja chyba oszaleję na stronie jest że mają w ofercie szczeniaki po Ontario - ale nie napisali kiedy się urodziły, buuu jak ten mały jest po Ontario a ta dziewczyna nawet o tym nie wie to chyba umrę :bigcry: :lol:
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Marta&Reksio&.... napisał(a):mają w tej chwili 5 miesieczne olbrzymki :) ooo faktycznie nie zauważyłam tego ooo mamo mam za sąsiada potomka Ontario :multi: :angel: :angel: :angel: ale jestem podjarana hahah wariatka :silly:
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 a jest jeszcze jakaś hodowal w Katowicach Bogucicach konkretniej??
Irviers Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Oo!!! To rzeczywiscie masz pod ręką prawdziwego "małego księcia" :D Moze uda Ci się ściągnąć nową sąsiadkę na dgm ;) A Ty tesz Waszko chcesz szczeniaczka po Ontario??
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 teraz chcę po Nafi :D a po Ontario miałam mieć, ale chyba akurat miałaś przerwę na dogo jak pisałam, że odeszła sunia z Czarnych Diamentów :cry:
alexandra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 No popatrz Waszko jak Ci się trafiło :lol: A ludziska pewnie nie świadomi nawet że psa po takim ojcu mają :lol:
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 no dokładnie ja muszę ją uświadomić :lol: jak nawet nie wiedziała jaki ma przydomek :roll: a ja myk myk i już wiem :D :angel: och ale jestem podekscytowana jak dziecko :oops: :lol: muszę ją trochę na spacerki powyciagać :D
Irviers Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 ja miałam przerwę w pisaniu ale nie w czytaniu ;) oczywiście słyszałam o Tarze :( A Otario nie będzie miał juz dzieciaków??
julcia_so Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Waszko, to czekamy na więcej informacji i olbrzymku i oczywiście na zdjęcia! :) Fajna ta hodowla, własnie oglądam stronke :angel:
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 kurczę ale w adresie fodowli są Katowice ale ul. jest w Centrum a adres hodowli jest w Mikołowie :-? jest tam jeszcze jakaś hodowla w Katowicach??? HELP!! Ka-Vanga gdzie się podziewasz?? :lol:
alexandra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 No dokłądnie na temat hodowli olbrzymów to zdecydowanie powinna zabrać głos Ka Vanga lub Agatka
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Marta&Reksio&.... napisał(a):ja miałam przerwę w pisaniu ale nie w czytaniu ;) oczywiście słyszałam o Tarze :( A Otario nie będzie miał juz dzieciaków?? no na pewno będzie miał, ale mnie nie tylko zależy na samcu - chcę mieć po kochanej suni też a taką była Tara i taką jest Nafi i jak Nafi będzie mogła mieć dzieciaczki to już Ola zadba o to żeby były po wspaniałym tatysiu :D :D :D i nie chcę z nieznanej mi hodowli, a Dominikę troszkę znałam i Olę znam stąd a niedługo już na zywo :angel: :angel: :angel:
julcia_so Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Super waszko jakbyś miała olbrzymka po Nafce :) Ola (Ka-Vanga) by miała 24 godziny na dobę informacje o szczeniaczku! :wink: :evilbat:
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 julcia_so napisał(a):Super waszko jakbyś miała olbrzymka po Nafce :) Ola (Ka-Vanga) by miała 24 godziny na dobę informacje o szczeniaczku! :wink: :evilbat: jak nie cześciej :evilbat: :roflt:
Ka-Vanga Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Najbardziej znana hodowla w Katowicach byla juz od dawien dawna "Brodaty Wagabunda" (Waszeczko Tata Dominiki byla wlasnie z tej hodowli :wink: ). Ale moze byc tak, ze ta sasiadka ma malucha z malej domowej hodowli, ktora nie jest tak bardzo znana, albo w ogole nie znana. Jeszcze sie zastanowie moze cos mi do glowy wpadnie :hmmmm: .
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 och no to więc nie wiemy na 100% czy po Ontario, to jak ją spotkam znowu (a nieczęsto mi się udaje) to pomęczę żeby sprawdziła :lol: :evilbat:
Ka-Vanga Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 malawaszka napisał(a):Marta&Reksio&.... napisał(a):ja miałam przerwę w pisaniu ale nie w czytaniu ;) oczywiście słyszałam o Tarze :( A Otario nie będzie miał juz dzieciaków?? no na pewno będzie miał, ale mnie nie tylko zależy na samcu - chcę mieć po kochanej suni też a taką była Tara i taką jest Nafi i jak Nafi będzie mogła mieć dzieciaczki to już Ola zadba o to żeby były po wspaniałym tatysiu :D :D :D i nie chcę z nieznanej mi hodowli, a Dominikę troszkę znałam i Olę znam stąd a niedługo już na zywo :angel: :angel: :angel: Dzieki Waszko :buzi: . Nio postaram sie, zeby cos fajnego wyroslo z tych moich dzieci :wink: (jesli oczywiscie bedzie Nacia mogla miec maluchy). I mam trzy wersje, albo ojcem Ontario (ale to ciezka sprawa, kupa kasy i roboty, bo musze wtedy sprowadzic nasienie ze stanow), albo jednym z dwoch psiw z hodowli Gloris. Ha teraz bede miala zagwostke :wink: .
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 kurczę ciekawe czemu nie mogą sprzedać tych olbrzymków - już 5 miesięcy :( takie cudne psiaki :D
Ka-Vanga Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 malawaszka napisał(a):julcia_so napisał(a):Super waszko jakbyś miała olbrzymka po Nafce :) Ola (Ka-Vanga) by miała 24 godziny na dobę informacje o szczeniaczku! :wink: :evilbat: jak nie cześciej :evilbat: :roflt: Hehehehe, uwielbiam cos takiego :angel: i mam takich jednych ludzi co to wzieli ode mnie malucha i bardzo czesto sie widujemy a jak zadzwonia to gadamy i gadamy i gadamy :wink: :angel: . Kochaja tego malca najbardziej na swiecie i mowia ze jest najmadrzejszy itd itp ja to sie czasem smieje ze juz jest madrzejszy od rodzicow :wink: :lol: (a przeciez ma dopiero troche ponad rok :wink: ).
Irviers Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Waszko domyslam się że chcesz żeby to Twoje "maleństwo" było najcudowniejsze ;) A moze Nafi + Ontario :wink: A kiedy planujesz braciszka (sioostrzyczkę?) dla Lunki??
Ka-Vanga Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 No niestety roznie to bywa, szczegolnie teraz jak sa ogoniaste, ludzie maja opory z kupowaniem :roll: . Waszko, a ten olbrzymek u Ciebie to ogoniasty jest?????
julcia_so Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 jak nie cześciej Domyślam się waszko, że przy Tobie to wszytko możliwe! :wink: :biggrina:
Recommended Posts