Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a mieli szczenki 4 mies temu???? kurde poszukać stronki muszę :D ale fajnie będę obserwować jak rośnie :D :D :D umówię się z nią na fotki :-))) tylko jakaś nieśmiałą jest :lol: ja podeszłam i zaczynam gadkę wypytywanko :-) a ona do mnie na pani :o :o :o buuuuu przecież nie jestem jeszcze taka stara :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

aaaaaaaa ja chyba oszaleję na stronie jest że mają w ofercie szczeniaki po Ontario - ale nie napisali kiedy się urodziły, buuu jak ten mały jest po Ontario a ta dziewczyna nawet o tym nie wie to chyba umrę :bigcry: :lol:

Posted

Marta&Reksio&.... napisał(a):
mają w tej chwili 5 miesieczne olbrzymki :)

ooo faktycznie nie zauważyłam tego ooo mamo mam za sąsiada potomka Ontario :multi: :angel: :angel: :angel: ale jestem podjarana hahah wariatka :silly:

Posted

Oo!!! To rzeczywiscie masz pod ręką prawdziwego "małego księcia" :D Moze uda Ci się ściągnąć nową sąsiadkę na dgm ;)
A Ty tesz Waszko chcesz szczeniaczka po Ontario??

Posted

no dokładnie ja muszę ją uświadomić :lol: jak nawet nie wiedziała jaki ma przydomek :roll: a ja myk myk i już wiem :D :angel: och ale jestem podekscytowana jak dziecko :oops: :lol: muszę ją trochę na spacerki powyciagać :D

Posted

kurczę ale w adresie fodowli są Katowice ale ul. jest w Centrum a adres hodowli jest w Mikołowie :-? jest tam jeszcze jakaś hodowla w Katowicach??? HELP!! Ka-Vanga gdzie się podziewasz?? :lol:

Posted

ja miałam przerwę w pisaniu ale nie w czytaniu ;)
oczywiście słyszałam o Tarze :( A Otario nie będzie miał juz dzieciaków??

no na pewno będzie miał, ale mnie nie tylko zależy na samcu - chcę mieć po kochanej suni też a taką była Tara i taką jest Nafi i jak Nafi będzie mogła mieć dzieciaczki to już Ola zadba o to żeby były po wspaniałym tatysiu :D :D :D i nie chcę z nieznanej mi hodowli, a Dominikę troszkę znałam i Olę znam stąd a niedługo już na zywo :angel: :angel: :angel:

Posted

julcia_so napisał(a):
Super waszko jakbyś miała olbrzymka po Nafce :)
Ola (Ka-Vanga) by miała 24 godziny na dobę informacje o szczeniaczku! :wink: :evilbat:

jak nie cześciej :evilbat: :roflt:

Posted

Najbardziej znana hodowla w Katowicach byla juz od dawien dawna "Brodaty Wagabunda" (Waszeczko Tata Dominiki byla wlasnie z tej hodowli :wink: ). Ale moze byc tak, ze ta sasiadka ma malucha z malej domowej hodowli, ktora nie jest tak bardzo znana, albo w ogole nie znana. Jeszcze sie zastanowie moze cos mi do glowy wpadnie :hmmmm: .

Posted

malawaszka napisał(a):
ja miałam przerwę w pisaniu ale nie w czytaniu ;)
oczywiście słyszałam o Tarze :( A Otario nie będzie miał juz dzieciaków??

no na pewno będzie miał, ale mnie nie tylko zależy na samcu - chcę mieć po kochanej suni też a taką była Tara i taką jest Nafi i jak Nafi będzie mogła mieć dzieciaczki to już Ola zadba o to żeby były po wspaniałym tatysiu :D :D :D i nie chcę z nieznanej mi hodowli, a Dominikę troszkę znałam i Olę znam stąd a niedługo już na zywo :angel: :angel: :angel:

Dzieki Waszko :buzi: . Nio postaram sie, zeby cos fajnego wyroslo z tych moich dzieci :wink: (jesli oczywiscie bedzie Nacia mogla miec maluchy). I mam trzy wersje, albo ojcem Ontario (ale to ciezka sprawa, kupa kasy i roboty, bo musze wtedy sprowadzic nasienie ze stanow), albo jednym z dwoch psiw z hodowli Gloris. Ha teraz bede miala zagwostke :wink: .

Posted

malawaszka napisał(a):
julcia_so napisał(a):
Super waszko jakbyś miała olbrzymka po Nafce :)
Ola (Ka-Vanga) by miała 24 godziny na dobę informacje o szczeniaczku! :wink: :evilbat:

jak nie cześciej :evilbat: :roflt:

Hehehehe, uwielbiam cos takiego :angel: i mam takich jednych ludzi co to wzieli ode mnie malucha i bardzo czesto sie widujemy a jak zadzwonia to gadamy i gadamy i gadamy :wink: :angel: . Kochaja tego malca najbardziej na swiecie i mowia ze jest najmadrzejszy itd itp ja to sie czasem smieje ze juz jest madrzejszy od rodzicow :wink: :lol: (a przeciez ma dopiero troche ponad rok :wink: ).

Posted

Waszko domyslam się że chcesz żeby to Twoje "maleństwo" było najcudowniejsze ;) A moze Nafi + Ontario :wink:

A kiedy planujesz braciszka (sioostrzyczkę?) dla Lunki??

Posted

No niestety roznie to bywa, szczegolnie teraz jak sa ogoniaste, ludzie maja opory z kupowaniem :roll: . Waszko, a ten olbrzymek u Ciebie to ogoniasty jest?????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...