madzior_ka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Jeju ja tez sie Katowic nie moge doczekać czyli jako kibice jade ja, JUlcia, malawaszka i Kat sporo nas więc jak wszystkei beziemty kibicowac to zoabzcycie jak dobrze wam wszystkim pójdzie :laola: czyli w KAtowicach będa prawie wszyscy dogomaniacy:) świetnie!!@! malawaskzo a ty będziesz tylko w sobotę czy w inne dni też? my tylko w sobote ale i tak sie strasznie ciesze :multi:
orsini Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 alexandra napisał(a):A gdzie nasz agent 007 i windykator w jednym (czyt. Orsini)?? :lol: Gdzie się podziewa, czyżby jakaś misję miała?? za cicho tu bez niej Gdzie Agatka?? Malawaszka?? Seja?? i cała reszta??!! bylam w pracy:)) aaaaa KaVanga nie badz taka cwana,bo dlatego stawiac chcesz w bydgoszczy,bo wiesz,ze nikt tam sie nie wybiera!!! sknera !!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
madzior_ka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Orsini, a ty sie wybierasz do Katowic? :lol: :angel:
orsini Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 nie,bo mi sedzia nie pasuje-Niemiec jakis a ja mam amerykanskie psiaki i nie chce mi sie kasy wywalac w bloto:))))
orsini Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 chcialam do wawy jechac,ale mi tu pisza ze juz 1wszy termin minal:(((b uuuu
orsini Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 smiej sie qr*** smiej!!!dziadek sie smial i to samo mial!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
jostra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 To samo - napewno nie!!!!!!! Wczoraj zgłosiłam :evilbat:
orsini Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Klasa szczeniąt i honorowa/puppies and veterans 30 PLN 30 PLN Interchampiony/interchampions 30 PLN 30 PLN HAHAHAHA!!!!czyli moge jechac!!!tylko Mafii nie zglosze, bo mi szkoda kasy bedzie a szczenki i intery w tej samej cenie:))))))w oba terminy!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :lol: :D :lol: :angel: :angel:
orsini Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Sluchajta: musza nazwac jakos suczydlo, chcialam Amanda albo Sara,ale namnie krzycza,ze brzydko???brzydko czy nie?jak nie to ktore lepsze???do jutra prosze glosowac :lol: do wygrania zielona kartka-zwalnia z 1 kary pienieznej:)))
alexandra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 orsini napisał(a):alexandra napisał(a):A gdzie nasz agent 007 i windykator w jednym (czyt. Orsini)?? :lol: Gdzie się podziewa, czyżby jakaś misję miała?? za cicho tu bez niej Gdzie Agatka?? Malawaszka?? Seja?? i cała reszta??!! bylam w pracy:)) No to jesteś rozgrzeszona :lol:
orsini Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 a zaraz ide do domku wiec prosze nie krzyczec:)))
alexandra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 orsini napisał(a):a zaraz ide do domku wiec prosze nie krzyczec:))) Oj będziemy krzyczeć!!! :lol: Więc zamiast do domu to do kafejki internetowej marsz!! :lol:
Pasavera Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 alexandra napisał(a):orsini napisał(a):a zaraz ide do domku wiec prosze nie krzyczec:))) Oj będziemy krzyczeć!!! :lol: Więc zamiast do domu to do kafejki internetowej marsz!! :lol: Odmaczerować! lewa prawa lewa prawa . . . . :cunao:
orsini Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 zadna kafeka:)))nie mam kasy:))i wypadaloby pomieszkac troszku w domu:)))
alexandra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Pasavera napisał(a):alexandra napisał(a):orsini napisał(a):a zaraz ide do domku wiec prosze nie krzyczec:))) Oj będziemy krzyczeć!!! :lol: Więc zamiast do domu to do kafejki internetowej marsz!! :lol: Odmaczerować! lewa prawa lewa prawa . . . . :cunao: :klacz: :ylsuper: :scream_3:
Pasavera Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 orsini napisał(a):zadna kafeka:)))nie mam kasy:))i wypadaloby pomieszkac troszku w domu:))) Nie dyskutować ! lewa prawa lewa prawa . . . . :cunao:
jostra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 orsini napisał(a):Sluchajta: musza nazwac jakos suczydlo, chcialam Amanda albo Sara,ale namnie krzycza,ze brzydko???brzydko czy nie?jak nie to ktore lepsze???do jutra prosze glosowac :lol: do wygrania zielona kartka-zwalnia z 1 kary pienieznej:))) Mi się nie podoba żadne z nich :( Proszę o inne opcje Sara - to imię domowe mamy Lambisia :) Czarny Łeb bardziej mi sie podobało :P
alexandra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Pasavera napisał(a):orsini napisał(a):zadna kafeka:)))nie mam kasy:))i wypadaloby pomieszkac troszku w domu:))) Nie dyskutować ! lewa prawa lewa prawa . . . . :cunao: Pas na Prezydenta :lol: No mnie też żadne z tych imion nie specjalnie podchodzi, a swoich ulubionych/wymyślonych imionek nie zdradzę, bo mi się jeszcze przydadzą :wink:
Irviers Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Witam :D chcialam Amanda Moja koleżanka ma tak na imie :lol: :lol:
Pasavera Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):Sluchajta: musza nazwac jakos suczydlo, chcialam Amanda albo Sara,ale namnie krzycza,ze brzydko???brzydko czy nie?jak nie to ktore lepsze???do jutra prosze glosowac :lol: do wygrania zielona kartka-zwalnia z 1 kary pienieznej:))) Mi się nie podoba żadne z nich :( Proszę o inne opcje Sara - to imię domowe mamy Lambisia :) Czarny Łeb bardziej mi sie podobało :P A mnie tam się Sara podoba :D Ale Amanda :-? Jakoś dziwnie mi się to kojarzy :lol: 8) alexandra napisał(a): Pas na Prezydenta :lol: :cunao::cunao::cunao::cunao:
julcia_so Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 a zaraz ide do domku wiec prosze nie krzyczec:))) Ale za to orsini nas sobie jutro przeczyta i wszystkim wlepi kary! :wink: :evilbat:
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Pasavera napisał(a):jostra napisał(a):orsini napisał(a):Sluchajta: musza nazwac jakos suczydlo, chcialam Amanda albo Sara,ale namnie krzycza,ze brzydko???brzydko czy nie?jak nie to ktore lepsze???do jutra prosze glosowac :lol: do wygrania zielona kartka-zwalnia z 1 kary pienieznej:))) Mi się nie podoba żadne z nich :( Proszę o inne opcje Sara - to imię domowe mamy Lambisia :) Czarny Łeb bardziej mi sie podobało :P mnie też żadne się nie podoba - są zbyt zwyczajne :lol: :wink:
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 hurraaa a ja mam w klatce nowych sąsiadów i mają 4-miesięcznego olbrzymka :angel: :angel: :angel: śliczniasty i kochaniutki :-)))) powiedzcie mi plizzzzz jaka hodowla jest w Katowicach - to Brodaty Wagabunda??? bo laska nie wie z jakiej hodowli ma psa bo go dostała na urodziny, ale mówiła że ma papiery i chce go wystawiać :lol: :wink:
alexandra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Brodaty Wagabunda i owszem jest z Katowic :D Ale najłatwiej będzie jak dziewczyna spojrzy w metrykę malca :wink:
Recommended Posts