alexandra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Ciekawe czemu przedłużyli?? Czyżby mało chętnych?? :o Niemożliwe :lol: No to fajnie że jedziecie dziewczyny, to jak się uda to się może w końcu spotkamy wszystkie na raz :lol:
Ka-Vanga Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 jostra napisał(a):Pewnie, że się uda Ja jeszcze nie zgłaszałam, ja mam zawsze czas :P :evilbat: Za to z trójcą jadę do Wawy, Ka-Vanga załatw mi jakieś dobre lokaty :P, znaczy się pierwsze oczywiście i może jakiś BIS-ik, he, he Hehe widze, ze Ty tez wszystko na ostatnia chwile, hihi ja tez :lol: . A do Wawy juz zglosilas????? Bo do wczoraj bylo jeszcze w pierwszym terminie czyli taniej a teraz juz niestety drozej :roll: . A ktore bierzesz??? Pewnie suczke bialaska i Lambika i kogo jeszcze Paryska, Berrylke czy Uniego????
Ka-Vanga Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Nio suuuuuper, ze tyle osob jedzie :angel: . Jostra musisz mi powiedziec, ktore psiaki bierzesz zebym mogla miejsca na BISy szykowac :wink: .
alexandra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 No ja niby też zawsze na ostatnią chwilę, ale to nie zawsze skutkuje, jak nagle coś wypada i się nie jedzie na wystawę, a tu potem każą płacić długi :cry: Coś o tym niestety wiem :(
jostra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Ka-Vanga napisał(a): Hehe widze, ze Ty tez wszystko na ostatnia chwile, hihi ja tez :lol: . A do Wawy juz zglosilas????? Bo do wczoraj bylo jeszcze w pierwszym terminie czyli taniej a teraz juz niestety drozej :roll: . A ktore bierzesz??? Pewnie suczke bialaska i Lambika i kogo jeszcze Paryska, Berrylke czy Uniego???? No właśnie na Wawę zgłosiłam wczoraj, bo było taniej :D Jedzie Parys, Uni i Lambo, a Berry nie zgłosiłam, bo Ty chciałaś wystawić Bangi, nie pamiętasz? A na Katowice biorę już czwórcę :P Ice nie zgłaszam, bo nie mam jeszcze papierów :(
Ka-Vanga Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Hehe proste, ze pamietam, ale nie wiedzialam czy w koncu zglosisz czy nie :wink: , ale jak nie zglosilas, to sobie rezerwuje jeden BIS, a tobie w takim razie dorosly :wink: 8) . Hehe, Olu ja zgloszam w ostatniej chwili, bo wczesniej nigdy nie mam czasu :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
jostra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hehe proste, ze pamietam, ale nie wiedzialam czy w koncu zglosisz czy nie :wink: Jak mówię to mówię :evilbat: Nie rzucam słów na wiatr! 0X
alexandra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Ka-Vanga napisał(a): Hehe, Olu ja zgloszam w ostatniej chwili, bo wczesniej nigdy nie mam czasu :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . Oj Wy buisness women!! :lol: Ja to zgłaszam jak najpóźniej w obawie że coś mi wypadnie i nie będę mogła jechać :wink:
Ka-Vanga Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 jostra napisał(a):Jak mówię to mówię :evilbat: Nie rzucam słów na wiatr! 0X :D
Ka-Vanga Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Hehe Ola chyba "studentwoman" :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: , ale mi sie tez zadzylo kilka razy nie pojechac, a czesem niestety i zagraniczne wypadaja niestety :-? .
alexandra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hehe Ola a czesem niestety i zagraniczne wypadaja niestety :-? . No niestety coś o tym też wiem, oj wiem :( :evil:
Ka-Vanga Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Hehe teraz dopiero przeczytalam to co napisalam i widze, ze juz sie jakac zaczynam :wink: :lol: .
alexandra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 A gdzie nasz agent 007 i windykator w jednym (czyt. Orsini)?? :lol: Gdzie się podziewa, czyżby jakaś misję miała?? za cicho tu bez niej Gdzie Agatka?? Malawaszka?? Seja?? i cała reszta??!!
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 jesteeeemmm!!!!!!!!!!!!!!!!! i czekam na Was w Katowicach :multi: wszystkie macie być :angel: :angel: :angel:
jostra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Waszka zacznij brać jakieś witaminy, bo będziesz miała sporo kibicowania :D
alexandra Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 jostra napisał(a):Waszka zacznij brać jakieś witaminy, bo będziesz miała sporo kibicowania :D O to fajnie że jesteście:) Oj będzie komu kibicować :lol:
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 witaminy tu chyba nie wystarczą, jakieś dopalacze se załatwię :lol:
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 juz się nie mogę doczekać tej wystawy :angel: w piątek będzie Rybka i MArcino i pewnie nie tylko, w sobotę Wy :angel: :angel: :angel: i moja ukochane sznaucerki - wspaniale :angel: :angel: :angel: chyba tam zamieszkam :lol:
julcia_so Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Ja też jadę do Katowic i straszliwie się cieszę, że Was spotkam!! :) :calus: I juz wiem kto jest kto i jak wygląda więć bez problemu Was wszystkich poznam! :angel: :wink:
Pasavera Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Buu a ja nie mogę :( Nie ma mnie kto zawieźć :lol: 8) Ale ciesze sie, że się poznacie :calus:
Pasavera Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Ale to nie to samo :( (ale będę oczywiście :calus:) Eh . . A jutro sprawdzian z historii mam :x :-?
Recommended Posts