Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
ZAUWAZYLAM!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
od piatku sie pytam co dostane i jedyne co proponowalas to jakies buziaki od Ciebie, a fuuuujjjjjj :evil: :evil: :evil: :o :evilbat:

Hihi no wiesz :evilbat: , ale tez przesylalam od Lordencjusza :wink: :lol: , no i fiolecik stawialam dla wszystkich 8) .
Ale za Dengislawa to trza bedzie polac :angel: :evilbat: .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
jostra napisał(a):
[Tak czułam, że coś wiesz, Ty to jesteś :(
Nie lubię Cię wcale :evilbat:
A skąd biorą szczenka?

od kolezanki biora:))))chinczyka:)))

Ta koleżanka to z Olsztyna?

Posted

ale oni nic nie powiedzieli o tym,ze bialego przywoza-wydedukowalam to ino myslalam,ze Ci kaza zaplacic za transport w ten sposob jedna osoba by miala bilet do wawki:)))bo wysylanie psa samego to tyle prawie co bilecik:)))albo i drozej jak sa promocje na bilety

Posted

hehehehe,ale sie wqrzyla jak jej powiedzialam, ze mogla duzo wiecej krzyczec za szczenka:))bo oni swoje psiaki droooozej sprzedaja niz ona:)))ale wiesz,slowo sie rzeklo, nie napisze im teraz ,ze placcie wiecej:)))))

Posted

Myslę, że mi dzisiaj powiedzą ile mam zapłacić, jak będzie za dużo to się będę targować :P
Z tego z się zorientowałam to lecą sky europe, a u nich za psa płaci się 25euro.
Jak mi każą zapłacić tyle co za bilet dla 1 osoby, to bedę wolała sama skoczyć do Amsterdamu, bo tam nie byłam, coś bym sobie pozwiedzała

Posted

orsini napisał(a):
hehehehe,ale sie wqrzyla jak jej powiedzialam, ze mogla duzo wiecej krzyczec za szczenka:))bo oni swoje psiaki droooozej sprzedaja niz ona:)))ale wiesz,slowo sie rzeklo, nie napisze im teraz ,ze placcie wiecej:)))))

To może doliczy jakieś dodatkowe opłaty :P
Ty już byś coś wymysliła, nie??? :evilbat:

Posted

Halo kolejne info od Agatki :angel: :
Sonitka rowzniez super powalczyla, ma Zw. Mlodziezy, oraz BOB Junior i o maly wlos by rasy nie wziela :BIG: :laola: :laola: :laola: :multi: :multi: :multi: :megagrin: .

Posted

oo mamo Ka-Vanga i przywiozłaś jakis towarrr z Amsteradmu??? :lol: :evilbat:

GRATKI dla Dengisława i Słonika :laola: ale walczą nasze Sznzaucie kochane :multi: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Orsini OK! Słowem nie pisnę i też wiem kto tego grzywka sprzedaje :wink:

Posted

aaaa to akurat nietrudne do stwierdzenia:))bo u mnie na wiosce sa tylko 2 hodowle chinczykow z czego tylko jedna nalezy do laski:)))a druga do faceta:))

Posted

nie musisz sie znac:))wytrop z jakiego miasta jest psiak to juz ja reszte znajde:))))))tylko miasto mnie interesuje:))))
Waszenko: szukajcie a znajdziecie:))))

Posted

:o jestem w szoku :o a najgorsze jest to, że florance jest tego w pełni świadoma, że produkują dwa mioty rocznie :o i to jest OK! mam nadzieję, że pobyt na dgm zmieni jej podejście...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...