madzior_ka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 uff...ale super ze LORDZIK wygrał:)) a ja wreszcie skończyłam stronkę więc jak ktoś chce to zparaszam a Ciebie Pasaverko prosiłabym o jakis banerek dobrze? wybierz sobie jakies zdjęcie ze strony i żeby pasowało tłem jakoś do strony (jeśli ci potrzebne to kolorki których użyłam: do tła - E5C573 i do tła tabeli - F79DDE) z góry ci bardzo bardzo dziękuję!!!
malawaszka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 łooohohoho Ka-Vanga jakie nagrody :klacz: :D :drinking: :drinking: :drinking:
orsini Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 dorotak napisał(a):No nie mogło być inaczej - Lord Mister Dogomania 2005 :BIG: :BIG: , Mister Foto :BIG: :BIG: i Najlepsze ujęcie! :BIG: :BIG: Gratulacje! ahahahaha SUPER!!! KaVanga co stawiasz KAZDEMU z nas?za oddane glosy?:))))
orsini Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 juz sie w galerii wkleilam ale jeszcze tu:)) I AM THE WINNER , I AM THE WINNER, I AM THE WINNER!!!!!! a nie mowilam, ze to TA suka i ze 13-14.luty?))))))))) I AM THE BEST NACZELNY ŚLEDCZY OF DOGOMANIA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps-jOSTRA skolka placisz za transport?przywioza Ci za darmo, czy tez sponsorujesz ich wycieczke do Warszawki?))) :chainsaw: :new-bday: :laola: :megagrin: :terazpol: :chainsaw: :2gunfire: :smilecol: :shocked!: :laola: :diabloti: :chainsaw:
orsini Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Jesssssssuuuuuuuu jestescie THE BEST, normalnie nie umiem az tago wyrazic :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: . Ty nie masz co wyrazac ino zahlen,zahlen,zahlen :D :roll: :D :D
orsini Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 I AM THE BEST NACZELNY ŚLEDCZY OF DOGOMANIA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I AM THE BEST NACZELNY ŚLEDCZY OF DOGOMANIA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I AM THE BEST NACZELNY ŚLEDCZY OF DOGOMANIA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I AM THE BEST NACZELNY ŚLEDCZY OF DOGOMANIA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I AM THE BEST NACZELNY ŚLEDCZY OF DOGOMANIA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ehhh,wpadlam w samozachwyt :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 orsini napisał(a):a jak w Trencinie Agatce poszlo??? Hehe, no wlasnie mialam napisac, bo dostalam sms-a :angel: . No wiec nasz maluch troszke powalczyl wygrywajac tytuly: Zwyciestwo Mlodziezy i Najlepszy Junior, a nastepnie porownanie o rase, na bis juniorow byl 2 i zalapal sie na grupie do pierwszej 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeeeessssuuuuuuuu ale jestesm szczesliwa :angel: :angel: :angel: :angel: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :laola: :laola: :laola: :laola: :multi: :multi: :multi: :multi: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :grins: . Agatko mam nadzieje, ze mi wybaczysz, ze ja to pierwsza napisalam, ale nie mogalm juz wytrzymac :wink: :D .
Romas Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Gratulacje dla Lorda :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Ka-Vanga Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 orsini napisał(a):ehhh,wpadlam w samozachwyt :lol: :lol: :lol: :lol: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
Irviers Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Gratulujemy!!!!!!!!!! :laola: :laola: :laola: Lordzik nie dał najmniejszej szansy rywalom :D Tak trzymać!!!!
Ka-Vanga Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Nio to jeszcze raz BARDZO WSZYTKIM DZIEKUJEMY ZA GLOSY ORAZ ZA GRATULACJE, jestescie SUUUUUUUUPER :angel: :angel: :angel: :angel: :laola: :calus: :grins: .
jostra Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 orsini napisał(a):juz sie w galerii wkleilam ale jeszcze tu:)) I AM THE WINNER , I AM THE WINNER, I AM THE WINNER!!!!!! a nie mowilam, ze to TA suka i ze 13-14.luty?))))))))) I AM THE BEST NACZELNY ŚLEDCZY OF DOGOMANIA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps-jOSTRA skolka placisz za transport?przywioza Ci za darmo, czy tez sponsorujesz ich wycieczke do Warszawki?))) A skąd wiedziałaś, że 13-14 luty? Ja dowiedziałam się wczoraj! To mnie bardzo nurtuje, co wiesz, czego ja jeszcze nie wiem????? Mów natychmiast!!!!!!!!! :evilbat: płacę tylko opłatę za psa
Ka-Vanga Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 orsini napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Jesssssssuuuuuuuu jestescie THE BEST, normalnie nie umiem az tago wyrazic :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: . Ty nie masz co wyrazac ino zahlen,zahlen,zahlen :D :roll: :D :D Hihihihi, a Ty tylko o jednym :P :evilbat: :lol: .
orsini Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 jostra napisał(a):[A skąd wiedziałaś, że 13-14 luty? Ja dowiedziałam się wczoraj! To mnie bardzo nurtuje, co wiesz, czego ja jeszcze nie wiem????? Mów natychmiast!!!!!!!!! :evilbat: płacę tylko opłatę za psa aaa to OK,bo juz myslalam,ze zciagna od Ciebie kase na swoj przylot:))))) Oni przylatuja tu po szczeniaka stad wiedzialam:)))tzn. podejrzewalam,ze tak to zalatwia ,ale myslalam,ze kaza Ci zaplacic za bilet albo cus:)))
orsini Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 AGATKA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a reszta towarzystwa??? no ladnie BIS Junior!!!to bez flaszki sie nie obejdzie!!!
Ka-Vanga Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 orsini napisał(a):aaa to OK,bo juz myslalam,ze zciagna od Ciebie kase na swoj przylot:))))) Oni przylatuja tu po szczeniaka stad wiedzialam:)))tzn. podejrzewalam,ze tak to zalatwia ,ale myslalam,ze kaza Ci zaplacic za bilet albo cus:))) Aaaaaaa to spryciarze :wink: :evilbat: :lol: 8) .
Ka-Vanga Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 orsini napisał(a):AGATKA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a reszta towarzystwa??? no ladnie BIS Junior!!!to bez flaszki sie nie obejdzie!!! Nio tez tak sadze :angel: .
orsini Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 KaVanga Ty to nie badz taka sprytna, bo polowa psa tez jest Twoja a za Lorda to nie wiem jak sie nam odplacisz!!! :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :evilbat:
Ka-Vanga Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 orsini napisał(a):KaVanga Ty to nie badz taka sprytna, bo polowa psa tez jest Twoja a za Lorda to nie wiem jak sie nam odplacisz!!! :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :evilbat: Ciiiiiiiiiiiiii ja sie teraz ukrywam jak mowa o stawianiu :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
jostra Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 orsini napisał(a): aaa to OK,bo juz myslalam,ze zciagna od Ciebie kase na swoj przylot:))))) Oni przylatuja tu po szczeniaka stad wiedzialam:)))tzn. podejrzewalam,ze tak to zalatwia ,ale myslalam,ze kaza Ci zaplacic za bilet albo cus:))) Tak czułam, że coś wiesz, Ty to jesteś :( Nie lubię Cię wcale :evilbat: A skąd biorą szczenka?
orsini Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 ZAUWAZYLAM!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: od piatku sie pytam co dostane i jedyne co proponowalas to jakies buziaki od Ciebie, a fuuuujjjjjj :evil: :evil: :evil: :o :evilbat:
orsini Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 jostra napisał(a):[Tak czułam, że coś wiesz, Ty to jesteś :( Nie lubię Cię wcale :evilbat: A skąd biorą szczenka? od kolezanki biora:))))chinczyka:))) ale ja wiecej nie wiem, tylko,ze po niego przylatuja 13 lutego, a wyjezdzaja 14 lutego, dlatego pisalam,ze albo 13 albo 14:)))
jostra Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 no tak, bo oni mają chińczyki, buldogi, bernardyny i sznaucery :o Dla mnie to taka dziwna trochę mieszanka :-?
orsini Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 taaa chinczyki sa niby syna:))a buldogi tego faceta Waszko pliz na grzywkach tylko nie gratuluj tego sprzedanego chinca:)))bo to moze nie jest tajemnica,ale...:)))
Recommended Posts