Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

ja do M@d`a chcialam jeszcze napisac .Wydaje mi sie ,ze zle odczytujesz swojego psa.Mamy namieszane w glowach ta dominacja.Twoje pies ,jak widac z wszystkich opisow boi sie .Ze strachu robi rozne dziwne rzeczy ,wydawaloby sie nieracjonalne.Zwierzecia nie mozna oceniac w naszych ludzkich kategoriach.
To plaszczenie sie i zaraz potem atak to rozpaczliwe proby zapanowania nad sytuacja.
Dokladnie tak zachowywala sie moja Zuzia przed "leczeniem" czyli brala smakolyk z obcej reki ale kazdy ruch obcego to bylo zajadle szczekanie.Tylko u niej szlo dalej do atakowania nog lub robienia siku ze strachu.Ja tez kilka lat temu interpretowalam inaczej ,prosciej ,te psie zachowania.Dzis ,po wchlonieciu sporej dawki teori behawioralnych ,patrze na to inaczej.
M@d nie czekaj, szukaj behawiorysty ,bo Twoj psiak potrzebuje pomocy.
Acha,karcenie go w momencie takiej agresji opartej na leku przyniesie odwrotny skutek.Byc moze przestanie warczec a zacznie gryzc bez ostrzezenia ,skoro jest karcony za ostrzeganie !

Posted

Kochani jestescie WSPANIALI :angel: :angel: :angel: :angel: , na razie prowadzi kot :evil: , wiec glosujcie glosujcie glosujcie :wink: :evilbat: . Nie mniej jednak moje kochane Lordzisko :wink: bardzo Wam dziekuje za oddane glosy na niego :calus: :laola: :multi: :bigok: .
Hehe Pas, ale jestes uzdolniona artystycznie :grins: .

Posted

Melduje poslusznie ,ze ja glos oddalam na Lorda :D .Mam nadzieje ,ze instrukcja wysylania punktacji byla w porzadku ,bo wysylalam w nocy i ze zmeczenia nie bylam wstanie myslec .Teraz pozostaje czekac na efekty :D

Posted

Ja się melduję :lol:
Ale już oczywiście głosowałam na Lordzia :lol: 8)

Tak się zastanawiam . . .
Jaką jeszcze mam zrobić grafikę z Lordem :wink: :D
Jakieś zamówienia? :P

Posted

nie nie tak nie pisał :D ufff nie mógł zdradzić takiej tajemnicy, ale mówił, że przodują trzy psy i idą łeb w łeb - to było wczoraj a dziś nie wiemy :-? moja siostra też zagłosowała :angel:

Posted

Zdjątka w ubranku cudne :D :P :D
A kupne? Czy szyte własnoręcznie?
Bo ja bym chciała takie podobne Fidze kupić, bo jedziemy do karpacza a tam duuużo śniegu. I ni chciałabym, żeby jej się te kupe przyczepiały dlatego z łapkami kombinezonik muszem kupić :wink:
A powiedz mi, czy rękawki się nie podwijają do góry jak psiak szaleje?
I ile kosztuje takie cudo?

:)

Posted

Pas!! Ubranko kupione..niestety nie ma zdolności krawieckich!!
Uszyte w Gdyni ( chyba :lol: )w Mr.Dogu. dałam za nie z kosztami przesyłki 71 zł ( plus minus bo musialam odeslać do poprawienia..niestety przeważnie tak się dzieje). Ubranko jest albo podszywane polarem albo pikowaniem. Ja mam to drugie. Trzeba podać dokładne wymiary psa ( oni wysylaja takie cuś jak zmierzyć psa) i im przesłać .
Trzeba im powiedziec ,że wymiary np grzbietu nie moga zrobic dłuzsze bo ubranko bedzie do niczego!! To samo za długie nogawki. Ale warto dodac szerzej w talii , klacie itd.
Sejowe jest zapinane na zamek u góry..zresztą nie ja pierwsza je tu mam na forum bo takie same ma Besia. :D
Nogawki sa ze ściągaczami ( takimi stoperkami) więc swobodnie zaciąga się ,żeby nie podlaziło do góry.. :D

Posted

witajcie! troche mnie nie było, ale tyle rzeczy się złożyło że czasu na wszystko brakło, tata skonczył Deniskowi ubranko ale nie jest zbyt dobre.....nie wiem chyba za luźne jest na pupie i tamz tyłu ogólnie i Denis się o nie potyka a nie zabardzo moiżna je już zwęzić i zastanawiamy się nad zamówieniem jakiegs, Kat to co ma Seja fajne jest? jakie jeśli chdozi o materiał?

Posted

My kupiliśmy naszemu polarowe ubranko i bardzo dobrze pasuje :)
Tylko on nie chce się ubierać i trzeba go zmuszać :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...