Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

M@d napisał(a):
Ma też objawy "shizofrenii", tzn. jak np. nie chce żeby go ubierac w ubranko, to szczerzy zęby, warczy głucho i ... jednocześnie merda ogonem i przez wyszczerzone zeby ... liże w rekę ... (!?) :-?

:
Eeeeh... :lol:

hahahaha

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

HALOO!!!! APEL!!! UWAGA UWAGA!!!!

APELUJĘ do sznauceromaniaków 8)

Głosujcie na mistera pupili na LORDA oczywiście :P :angel: bo jest najpiękniejszy :D żeby nie było takiej sytuacji jak na miss pupili - nie będę pisała dokładnie ale zobaczcie wyniki to się chyba zorientujecie :lol:

ŁĄCZMY SIĘ :lol: :angel: :angel: :angel:

Posted

To nie jest śmieszne :-(
Niedawno zaczął objawiać swe niezadowolenie histerycznym wysokim szczeko-warknieciem (czczyna się od histerycznego cienkiego wrr a kończy wysokim hau) połaczone jest to z machaniem łbem i kłapaniem zębami w powietrzu ...
Żebym go nie znał i nie wiedział, że to tylko poza, to przy obcym psie zrobiłbym w spodnie ze strachu ... :-P
Jak to zrobi, to ląduje za karę w budzie na dłuuugo....
On zreszta zaraz po tym zaczyna przepraszać i się płaszczyć ...
Ale co mi z tego.
Niech się opanuje ...
Jak nie mam zamiaru bać sie własnego psa... :wink:

Posted

nawet w tej chwili sie paleta tu jostra i m@d-jakby zaglosowali to juz by bylo 5 razy 5 = 25punktow.
Tylko glosujcie na 3miejsca i mistera foto i najlepsze ujecie,bo niepelnych glosow nie chca uznawac!!!
czyli w sumie 5 miejsc,z czego np.Mister Foto znowu moze byc Lord i najlepsze ujecie tyz:))))

Posted

orsini napisał(a):
nawet w tej chwili sie paleta tu jostra i m@d-jakby zaglosowali to juz by bylo 5 razy 5 = 25punktow.
Tylko glosujcie na 3miejsca i mistera foto i najlepsze ujecie,bo niepelnych glosow nie chca uznawac!!!
czyli w sumie 5 miejsc,z czego np.Mister Foto znowu moze byc Lord i najlepsze ujecie tyz:))))

:klacz: tak tak :angel:

Posted

m@d leniu,jak nie zaglosujesz na LORDZIKA to zapomnij o spacerku z KaVanga gdziekolwiek!!!
prosze mi glosowac,ale JUZ!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

KaVanga a Ty glosuj na najbrzydsze!!!Bron Boze na te najladniejsze, bo ...sama rozumiesz:))na swojego nie mozesz to glosuj na te ktore sa bez szans:)))))

Posted

orsini napisał(a):
KaVanga a Ty glosuj na najbrzydsze!!!Bron Boze na te najladniejsze, bo ...sama rozumiesz:))na swojego nie mozesz to glosuj na te ktore sa bez szans:)))))

:roflt: buuahahahahh

Jostra :angel: głosowałaś??? :D

Posted

mam strasznie dużo roboty nie mam czasu teraz czytać zasad głosowania
daj linka do tematu i napisz jak mam głosować to zaraz oddam swój głos

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...