orsini Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 M@d napisał(a):Ma też objawy "shizofrenii", tzn. jak np. nie chce żeby go ubierac w ubranko, to szczerzy zęby, warczy głucho i ... jednocześnie merda ogonem i przez wyszczerzone zeby ... liże w rekę ... (!?) :-? : Eeeeh... :lol: hahahaha
malawaszka Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 HALOO!!!! APEL!!! UWAGA UWAGA!!!! APELUJĘ do sznauceromaniaków 8) Głosujcie na mistera pupili na LORDA oczywiście :P :angel: bo jest najpiękniejszy :D żeby nie było takiej sytuacji jak na miss pupili - nie będę pisała dokładnie ale zobaczcie wyniki to się chyba zorientujecie :lol: ŁĄCZMY SIĘ :lol: :angel: :angel: :angel:
M@d Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 To nie jest śmieszne :-( Niedawno zaczął objawiać swe niezadowolenie histerycznym wysokim szczeko-warknieciem (czczyna się od histerycznego cienkiego wrr a kończy wysokim hau) połaczone jest to z machaniem łbem i kłapaniem zębami w powietrzu ... Żebym go nie znał i nie wiedział, że to tylko poza, to przy obcym psie zrobiłbym w spodnie ze strachu ... :-P Jak to zrobi, to ląduje za karę w budzie na dłuuugo.... On zreszta zaraz po tym zaczyna przepraszać i się płaszczyć ... Ale co mi z tego. Niech się opanuje ... Jak nie mam zamiaru bać sie własnego psa... :wink:
Pasavera Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 OCZYWIŚCIE LORDZIK MISSTEREM :angel: :angel: :angel: W końcu to rodzina :lol: :wink: :angel:
orsini Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 HA!!! Zaglosowalam! KaVanga co mi dasz za te 5punktow ode mnie?:)))bo wiesz, nie ma nic za darmo,co nie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
malawaszka Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 kurde akurat dziś tam malo osób na sznaucerach :-?
orsini Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 do wieczora sie zleza,tylko im przypominaj,ze maja glosowac,bo jak nie to kara=200Euro i juz :D
orsini Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 nawet w tej chwili sie paleta tu jostra i m@d-jakby zaglosowali to juz by bylo 5 razy 5 = 25punktow. Tylko glosujcie na 3miejsca i mistera foto i najlepsze ujecie,bo niepelnych glosow nie chca uznawac!!! czyli w sumie 5 miejsc,z czego np.Mister Foto znowu moze byc Lord i najlepsze ujecie tyz:))))
malawaszka Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 hahaha ok będę przypominać, ale tylko do 18 bo potem wyhodzę :lol:
orsini Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 taaaa???a to niby gdzie sie na noc idzie???szto?:)))
malawaszka Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 orsini napisał(a):nawet w tej chwili sie paleta tu jostra i m@d-jakby zaglosowali to juz by bylo 5 razy 5 = 25punktow. Tylko glosujcie na 3miejsca i mistera foto i najlepsze ujecie,bo niepelnych glosow nie chca uznawac!!! czyli w sumie 5 miejsc,z czego np.Mister Foto znowu moze byc Lord i najlepsze ujecie tyz:)))) :klacz: tak tak :angel:
orsini Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 nr LORDA to 47 nr LORDA to 47 nr LORDA to 47 nr LORDA to 47 GLOSOWAC LENIE PATENTOWANE!!!! ale JUZ!!! :lol: :lol: :lol:
orsini Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 patrz a jostra z m@dem spier***!!! zamiast glosowac na swoich to uciekli!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat:
malawaszka Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 nosz cholera - musimy ich zmobilizować :D ma wygrać PIĘKNY pies :P
orsini Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 m@d leniu,jak nie zaglosujesz na LORDZIKA to zapomnij o spacerku z KaVanga gdziekolwiek!!! prosze mi glosowac,ale JUZ!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat:
orsini Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 a zaglosowali juz???? jak nie to szybciutko!] sznaucer MUSI wygrac:)))
orsini Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 KaVanga a Ty glosuj na najbrzydsze!!!Bron Boze na te najladniejsze, bo ...sama rozumiesz:))na swojego nie mozesz to glosuj na te ktore sa bez szans:)))))
malawaszka Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 orsini napisał(a):KaVanga a Ty glosuj na najbrzydsze!!!Bron Boze na te najladniejsze, bo ...sama rozumiesz:))na swojego nie mozesz to glosuj na te ktore sa bez szans:))))) :roflt: buuahahahahh Jostra :angel: głosowałaś??? :D
jostra Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 mam strasznie dużo roboty nie mam czasu teraz czytać zasad głosowania daj linka do tematu i napisz jak mam głosować to zaraz oddam swój głos
Recommended Posts