Ka-Vanga Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 orsini napisał(a):tzn. ze ma super humor i jest pelna energii:))jak ja mam swoj dzien to mam swoj dzien i wsio jest fantastisz:)))) a tak w ogoole to nikt mi podwyzki ni e pogratulowal:(((cale 54zl BRUTTO :D :D no to teraz to jestem bogata:))) Nie do konca o to mi chodzilo :P , ale za to gratuluje podwyzki :wink: .
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 aha,kupilam dzis Wybiorcza, bo CD jest z najnowsza historia 21 wieku czy jak mu tam, a srodek gazetki jest o...Rzeszowie:))))na fotach ladne miasteczko:)))
Kora- Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Uszylam z babcia korze ubranko a kamera internetowa sie popsula
jostra Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 orsini napisał(a):aha,kupilam dzis Wybiorcza, bo CD jest z najnowsza historia 21 wieku czy jak mu tam, a srodek gazetki jest o...Rzeszowie:))))na fotach ladne miasteczko:))) ładne, ładne centrum bardzo fajnie zrobili ostatnimi laty i tylko nie miasteczko !!! :evilbat: :P
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 aaa i sie dowiedzialam,ze tam jest NAWET wyzsza uczelnia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 I to nie jedna wyższa uczelnia !!! Politechnika, Uniwersytet, WSiZ, WSZ, AR itp. itd. Było SGH ale zlikwidowali :( Ale ja mam już to za sobą, na szczęście A poza tym Rzeszów to CITY !!! Prawie metropolia :P
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 ze jak to nazwalas?NEKRopolia?:))) :lol: :lol:
malawaszka Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 KA-VANGA STO LAT :new-bday: :BIG: :B-fly: :multi: :smilecol:
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 KA-VANGA STO LAT :new-bday: :BIG: :B-fly: :multi: :smilecol: KA-VANGA STO LAT :new-bday: :BIG: :B-fly: :multi: :smilecol: KA-VANGA STO LAT :new-bday: :BIG: :B-fly: :multi: :smilecol: KA-VANGA STO LAT :new-bday: :BIG: :B-fly: :multi: :smilecol: KA-VANGA STO LAT :new-bday: :BIG: :B-fly: :multi: :smilecol: stara rura!!! :lol: :lol: :lol:
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 malawaszka napisał(a):noo teraz to już 17 :roflt: :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :D :lol:
jostra Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Ale jaja :) 17 ??????????????? :cunao: :evil_lol: :laugh2_2: STO LAT STO LAT NIECH KA-VANGA NAM ŻYJE, DZIŚ DUŻO WÓDKI WYPIJE, NIECH 16 LAT MA STALE, BĘDZIE PIEKNA NIEBYWALE :evilbat: A JEJ PSIAKI FULL MEDALI I HODOWLA WCIĄŻ NA FALI, NIECH DGM NIGDY NIE OPUSZCZA, BO W PORTFELU BĘDĄ ZGLISZCZA :P
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 HAHAHA!!! Jostra jestes THE BEST normalnie:))))))
sympatyk Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 czesc Jostra widze w katalogu ze moja czarna sredniaczka (Laskavaya Leydi itd)- zreszta jedyna przedstawicielka czarnych sredniakow zostala umieszczona w pieprzakach :shake: Nie wiesz czy katalog juz poszedl do druku i czy da sie jeszcze to naprawic?
jostra Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Możesz napisać maila do Andrzeja Piwowara, który zajmuje się stroną oddziału i zapytać czy to co jest podane na stronie pójdzie do druku, możesz również napisać pw do foxydoxy, udzielał się w temacie wystawy, więc pewnie będzie się orientował.
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Kamrat Lemoniadowy joe tez jest zle wpisany:))on na otwarta sie za chiny ludowe nie lapie:))))ale nie znam teraz jego dokladnej daty ur.
sympatyk Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 dzięki Jostra do Andrzeja juz napisalam :-))
Recommended Posts