Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zabka slepaku:))najpierw moze mejla zobacz a potem krzycz:)))))
zaraz jk wysle to zobacze czy mi jakiegos bana nie wkleili:))sama nie wiem czemu za kilka slow prawdy?:)))))
i jeszcze WY mi tu szpile wbijacie:((((buuuu nikt mnie nie kocha:)))a Wy to qrde nawet jakies euro chcecie wyzebrac ode mnie :evilbat: :evilbat: :evilbat:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

ooo nie mam:)))
sluchajcie dostalam podwyzke!!!
hahahaha, zgadnijcie ile:)))54zl...brutto:)))wiec wyjdzie na reke cos ze 30zl:)))ehhhh to zaszaleje za to:))))))

Posted

Romas napisał(a):
Ka-Vanga wyslalam do Ciebie maila :-) doszedl on czy nie ?
m&Z

Doszedl, doszedl :D . Wybacz Magda, ale wczoraj zupelnie nie mialam czasu odpisac, postaram sie jak najszybciej dzis :D .

Posted

Nie wiem Madziorko, moze masz po prostu pecha, ze Den tak sie przeziebia. Ja nic szczegolnego nie robie, nawet Bangi jak byla mala to wyskubalam ja do zera i biegala po sniegu i nic jej nie bylo, dodam, ze zadnego ubranka nie nosila :wink: . Nie wspominajac juz o olbrzymach, ktore robie czesto na zime i nic im nigdy nie jest.

Posted

wiem juz mam:))wkleilas w wystawki:))dzieki:)))
czy moge byc wredna?aaa zreszta to nie nowosc:)))a wiec, tak patrzac to widze, ze coniektore suki z moich okolic to aby skonczyc cokolwiek to jezdza za sedziami!bo duze CWC juz maja tez od sedziego odpowiedniego to jesczze 2 male trzeba:)))a sedzina tez od nas ze zwiazku:)))no coz!zalosne jak dla mnie:)))))

Posted

czy ktos ma katalog pod reka ?Lemoniadowy joe...jaka jest jego data urodzin?bo nie taka i nie powinien isc w otwartej ino chyba max. w mlodziezy!hmm....ciekawe...ale moge sie mylic,dlatego pytam czy ktos ma moze,ale nie wiem za bardzo gdzie one go pokazywaly jeszcze

Posted

hej, dawno mnie nie było :( ale na szczescie juz jestem :D

Edi zaczorował nam tylko raz, na te zapalenie gardła i trchani. Ale dostałm antybiotyki przez 3 dni i mu przeszło :D Więc teraz jak jest zimno to mu zakładamy sweterek,ale próbuje tego unikać żeby przyzwyczaił sie do krótszej sierści nawet w zimne dni.
A ostatnio wreszcie wyczesałam dokładnie Ediego. Jak mu siersc na łapkach urosła!! Ma takie puszyszyste heh piękne :P :P A wy czesto czesecie swoje pieski? CHodzi mi o takie porządne rozczesywanie.

Posted

orsini napisał(a):
tak,tak...na mnie krzycza, a same to co????
KaVanga kurcze zmien emblemat, bo sie zlewasz w calosc;)))tamten byl charakterystyczny:)))

Wlasnie, ze jest sliczny, nie znasz sie i juz :evilbat: .

Posted

tak, 1 lutego, o ile dyr da mi urlop, ale mam taką nadzieję, choć sprawa będzie ciężka, bo muszę znaleźć dla siebie zastępstwo z innego wydziału :(

Posted

sliczny jest,ale jest i zielony i w tonacji jaka maja prawie wszyscy-wybija sie Olivka z czerwienia i Pass z blue,Jostra tez charakterystyczna,ale Wy?ja mam zieleni duzo,ale chociaz szkapy:)))

Posted

orsini napisał(a):
slepa,slepa i jeszcze leniwa, bo sie obijasz z postami:)))

Ta co sie nie obija, zamiast tu to pisze na wystawach :evilbat: , a ja mam dzis swoj dzien i prosze na mnie nie "krzyczec" :grins: .

Posted

oj tam:)))paluszek i glowka to szkolna wymowka:)))))
to jak masz swoj dzien to powinnas posty napier*** jak na chacie:))))tak duzo:)))i z taka energia:)))

Posted

tzn. ze ma super humor i jest pelna energii:))jak ja mam swoj dzien to mam swoj dzien i wsio jest fantastisz:))))
a tak w ogoole to nikt mi podwyzki ni e pogratulowal:(((cale 54zl BRUTTO :D :D no to teraz to jestem bogata:)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...