orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Zabka slepaku:))najpierw moze mejla zobacz a potem krzycz:))))) zaraz jk wysle to zobacze czy mi jakiegos bana nie wkleili:))sama nie wiem czemu za kilka slow prawdy?:))))) i jeszcze WY mi tu szpile wbijacie:((((buuuu nikt mnie nie kocha:)))a Wy to qrde nawet jakies euro chcecie wyzebrac ode mnie :evilbat: :evilbat: :evilbat:
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 ooo nie mam:))) sluchajcie dostalam podwyzke!!! hahahaha, zgadnijcie ile:)))54zl...brutto:)))wiec wyjdzie na reke cos ze 30zl:)))ehhhh to zaszaleje za to:))))))
Romas Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Ka-Vanga wyslalam do Ciebie maila :-) doszedl on czy nie ? m&Z
Ka-Vanga Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Romas napisał(a):Ka-Vanga wyslalam do Ciebie maila :-) doszedl on czy nie ? m&Z Doszedl, doszedl :D . Wybacz Magda, ale wczoraj zupelnie nie mialam czasu odpisac, postaram sie jak najszybciej dzis :D .
jostra Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Jest już katalog na Rzeszów, jakby kogoś interesowało Oluś przybywam do Wawy we wtorek :P
Ka-Vanga Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Nie wiem Madziorko, moze masz po prostu pecha, ze Den tak sie przeziebia. Ja nic szczegolnego nie robie, nawet Bangi jak byla mala to wyskubalam ja do zera i biegala po sniegu i nic jej nie bylo, dodam, ze zadnego ubranka nie nosila :wink: . Nie wspominajac juz o olbrzymach, ktore robie czesto na zime i nic im nigdy nie jest.
Ka-Vanga Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 jostra napisał(a):Oluś przybywam do Wawy we wtorek :P Kiedy, gdzie, jak :wink: :D .
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Jostra ja co prawda nie jade ale by mnie interesowalo:))GDZIE ja go znajde?:))
jostra Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 katalog http://www.zkwp-rzeszow.org.pl/katalog20050206.htm#gr2 Będę na Al. Niepodległości od 10.00, masz czas wtedy???
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 wiem juz mam:))wkleilas w wystawki:))dzieki:))) czy moge byc wredna?aaa zreszta to nie nowosc:)))a wiec, tak patrzac to widze, ze coniektore suki z moich okolic to aby skonczyc cokolwiek to jezdza za sedziami!bo duze CWC juz maja tez od sedziego odpowiedniego to jesczze 2 male trzeba:)))a sedzina tez od nas ze zwiazku:)))no coz!zalosne jak dla mnie:)))))
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 czy ktos ma katalog pod reka ?Lemoniadowy joe...jaka jest jego data urodzin?bo nie taka i nie powinien isc w otwartej ino chyba max. w mlodziezy!hmm....ciekawe...ale moge sie mylic,dlatego pytam czy ktos ma moze,ale nie wiem za bardzo gdzie one go pokazywaly jeszcze
Marta-m Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 hej, dawno mnie nie było :( ale na szczescie juz jestem :D Edi zaczorował nam tylko raz, na te zapalenie gardła i trchani. Ale dostałm antybiotyki przez 3 dni i mu przeszło :D Więc teraz jak jest zimno to mu zakładamy sweterek,ale próbuje tego unikać żeby przyzwyczaił sie do krótszej sierści nawet w zimne dni. A ostatnio wreszcie wyczesałam dokładnie Ediego. Jak mu siersc na łapkach urosła!! Ma takie puszyszyste heh piękne :P :P A wy czesto czesecie swoje pieski? CHodzi mi o takie porządne rozczesywanie.
Ka-Vanga Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Ka-Vanga napisał(a):jostra napisał(a):Oluś przybywam do Wawy we wtorek :P Kiedy, gdzie, jak :wink: :D . Jostra, no mow szybciutko co i jak :evilbat: .
jostra Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Kilka postów wyżej napisałam, że będę na Al.Niepodległości od ok.10 rano i czekam na odpowiedź
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 tak,tak...na mnie krzycza, a same to co???? KaVanga kurcze zmien emblemat, bo sie zlewasz w calosc;)))tamten byl charakterystyczny:)))
Ka-Vanga Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Ja to jednak jestem slepa :evilbat: , nio pewnie, dla Ciebie zawsze :wink: . A to w nastepny wtorek bedziesz??????? Znaczy sie 1 lutego??????
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 slepa,slepa i jeszcze leniwa, bo sie obijasz z postami:)))
Ka-Vanga Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 orsini napisał(a):tak,tak...na mnie krzycza, a same to co???? KaVanga kurcze zmien emblemat, bo sie zlewasz w calosc;)))tamten byl charakterystyczny:))) Wlasnie, ze jest sliczny, nie znasz sie i juz :evilbat: .
jostra Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 tak, 1 lutego, o ile dyr da mi urlop, ale mam taką nadzieję, choć sprawa będzie ciężka, bo muszę znaleźć dla siebie zastępstwo z innego wydziału :(
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 sliczny jest,ale jest i zielony i w tonacji jaka maja prawie wszyscy-wybija sie Olivka z czerwienia i Pass z blue,Jostra tez charakterystyczna,ale Wy?ja mam zieleni duzo,ale chociaz szkapy:)))
Ka-Vanga Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 orsini napisał(a):slepa,slepa i jeszcze leniwa, bo sie obijasz z postami:))) Ta co sie nie obija, zamiast tu to pisze na wystawach :evilbat: , a ja mam dzis swoj dzien i prosze na mnie nie "krzyczec" :grins: .
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 oj tam:)))paluszek i glowka to szkolna wymowka:))))) to jak masz swoj dzien to powinnas posty napier*** jak na chacie:))))tak duzo:)))i z taka energia:)))
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 tzn. ze ma super humor i jest pelna energii:))jak ja mam swoj dzien to mam swoj dzien i wsio jest fantastisz:)))) a tak w ogoole to nikt mi podwyzki ni e pogratulowal:(((cale 54zl BRUTTO :D :D no to teraz to jestem bogata:)))
Ka-Vanga Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Hehe, a taki tam fajny dla mnie :wink: , dobra ja uciekam, musze jechac dla czworonogow po karme bo sie skonczyla i nie maja co jesc :wink: :evilbat: .
Recommended Posts