Ka-Vanga Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Suuuuuuuper, ale nas duzo :angel: , hehe tylko uwazajcie bo jak nie bedziecie pisac, to sledczy Orsini powlepia Wam kary :wink: :lol: . Matt i Koro witam Was ponownie :grins: .
Pasavera Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Suuuuuuuper, ale nas duzo :angel: , hehe tylko uwazajcie bo jak nie bedziecie pisac, to sledczy Orsini powlepia Wam kary :wink: :lol: . o tak . . . Nadaje się na policjantke 8) :lol:
Kora- Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Witaj ka-vanga boże ile jest tu nowych osobek :P ale super
Ka-Vanga Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Nio ja taka znowu nowa to tu nie jestem :wink: :grins: .
Ka-Vanga Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Pasavera napisał(a):o tak . . . Nadaje się na policjantke 8) :lol: :lol:
Pasavera Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Nio ja taka znowu nowa to tu nie jestem :wink: :grins: . :lol: :lol: :lol:
julcia_so Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Oj, to ja już zaczynam się bać orsini! :lol: :lol: Witaj Koro!!! :D Super, że powróciłaś!! :P
malawaszka Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Hallo ale pęka mi głowa :-? :drinking: :drinking: :drinking:
julcia_so Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Waszko,ja to samo!! Tak mnie dzis bolała głowa, ż emyślałam, że niewytrzymam!! :( Pink, świetne to zdjecie!! :lol:
Kora- Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Mnie też dzisiaj głowa bolala Julcia ja narazie czasem piszę na fz ty też tam się pokaz
julcia_so Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Julcia ja narazie czasem piszę na fz ty też tam się pokaz Koro, ja juz nie wróce na FZ! Tu jest mi bardzo dobrze - niektórzy wiedzą dlaczego odeszłam z FZ Koro ty również!
Ka-Vanga Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Pasavera napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Nio ja taka znowu nowa to tu nie jestem :wink: :grins: . :lol: :lol: :lol: A mamcia nic tylko sie smieje i smieje dzis ze mnie :wink: :evilbat: .
Pink Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Pink, a ja myslalam, ze to sredniak , ale jak olbrzym to bierz bez namyslu ,hehe tylko radze sie spieszyc bo jak Orsini sie dowie, ze jest olbrzm cz-s na wzieciu to juz Ci go nie da tylko sama wezmie (hihi zartowalam ) Ola, to dla orsini mam blizej hodowle ktora ma tez duze czarno-srebrne w Finlandii :wink: Fajny taki, ale gdzie takiego zakwaterowac w mieszkaniu :roll:
Marta-m Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 widze że Kora i Matt powrócili :lol: :wink: Za pozrót i zdrówko Deniska i wszysctkich sznaucermaniaków :drinking: :drinking: :drinking:
Ka-Vanga Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Pink napisał(a):Ola, to dla orsini mam blizej hodowle ktora ma tez duze czarno-srebrne w Finlandii :wink: Fajny taki, ale gdzie takiego zakwaterowac w mieszkaniu :roll: Oooooooo to Orsini sie na pewno ucieszy :D , mi sie strasznie podobaja te giganty cz-s, a zakwaterowac to mozna i w malym mieszkanku :wink: :D . Marta ale masz super avatarek :D .
Ka-Vanga Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Ekhem ekhem :wink: : dzis wystawialy sie tzry pieski z naszego forum sznaucerkowego: Dengik, Sonitka i Alterek :D . Dengi oraz Sonia wygraly mlodziez i BOB JUNIOR oraz dostaly super opisy i bardzo podobaly sie sedziemu :grins: . Alterek rowniez poszalal, ale niech sie Berenika sama chwali, nie bede jej zabierala tej przyjemnosci :D . Tak wiec za trojke zwyciezcow :laola: :laola: :laola: :laola: :multi: :multi: :multi: :multi: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .
malawaszka Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 :angel: :multi: :angel: :multi: wspaniale :laola: GRATULACJE i oby tak dalej :angel: :drinking: :drinking: :drinking:
Pink Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 :multi: :multi: :multi: :smilecol: :multi: :multi: :smilecol::multi: :multi: :multi:
julcia_so Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Martuś, sliczny emblemacik!! :) Ależ sie ciesze!!!!!!!! Za naszych zwycięzców!!!!! Sznauceromaniacy górą!!!!!!!! :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :calus: :drinking::drinking::drinking::drinking:
madzior_ka Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Witajcie wielkie dzięki za życzenia dla Deniska jutro jedziemy do kntroli ale mnie się wydaje, ze jest lepiej...:)))) pwnie dzięki Wam:)0 z tsyropkiem też poprawa bo rano już łądniejw wypił:)) to świetnie, ze psiaczki Agatki I Bereniki tak dobrze ywypadły, alre przeciez ot było wiadome od pczątku :lol: !!!!!!!! Ka-Vanga napisał(a):podpodnosili prog sredniej a jaki teraz jest ten próg, tak z ciekawości pytam? a ja od wcoraj mam gitarę i sobie gram (tzn sie ucze)...heh idzie mi anrazie marnie wiec pewnie mało teraz mnie tu będzie bo troche poćwiczyc by sie przydało..
Recommended Posts