Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Suuuuuuuper, ale nas duzo :angel: , hehe tylko uwazajcie bo jak nie bedziecie pisac, to sledczy Orsini powlepia Wam kary :wink: :lol: .

Matt i Koro witam Was ponownie :grins: .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Suuuuuuuper, ale nas duzo :angel: , hehe tylko uwazajcie bo jak nie bedziecie pisac, to sledczy Orsini powlepia Wam kary :wink: :lol: .

o tak . . .
Nadaje się na policjantke 8) :lol:

Posted

Julcia ja narazie czasem piszę na fz ty też tam się pokaz

Koro, ja juz nie wróce na FZ! Tu jest mi bardzo dobrze - niektórzy wiedzą dlaczego odeszłam z FZ Koro ty również!

Posted

Pasavera napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
Nio ja taka znowu nowa to tu nie jestem :wink: :grins: .

:lol: :lol: :lol:

A mamcia nic tylko sie smieje i smieje dzis ze mnie :wink: :evilbat: .

Posted

Pink, a ja myslalam, ze to sredniak , ale jak olbrzym to bierz bez namyslu ,hehe tylko radze sie spieszyc bo jak Orsini sie dowie, ze jest olbrzm cz-s na wzieciu to juz Ci go nie da tylko sama wezmie (hihi zartowalam )

Ola, to dla orsini mam blizej hodowle ktora ma tez duze czarno-srebrne w Finlandii :wink:

Fajny taki, ale gdzie takiego zakwaterowac w mieszkaniu :roll:

Posted

Pink napisał(a):
Ola, to dla orsini mam blizej hodowle ktora ma tez duze czarno-srebrne w Finlandii :wink:

Fajny taki, ale gdzie takiego zakwaterowac w mieszkaniu :roll:

Oooooooo to Orsini sie na pewno ucieszy :D , mi sie strasznie podobaja te giganty cz-s, a zakwaterowac to mozna i w malym mieszkanku :wink: :D .

Marta ale masz super avatarek :D .

Posted

Ekhem ekhem :wink: :
dzis wystawialy sie tzry pieski z naszego forum sznaucerkowego: Dengik, Sonitka i Alterek :D . Dengi oraz Sonia wygraly mlodziez i BOB JUNIOR oraz dostaly super opisy i bardzo podobaly sie sedziemu :grins: .

Alterek rowniez poszalal, ale niech sie Berenika sama chwali, nie bede jej zabierala tej przyjemnosci :D .

Tak wiec za trojke zwyciezcow :laola: :laola: :laola: :laola: :multi: :multi: :multi: :multi: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .

Posted

Martuś, sliczny emblemacik!! :)

Ależ sie ciesze!!!!!!!! Za naszych zwycięzców!!!!! Sznauceromaniacy górą!!!!!!!! :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :calus:
:drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

Witajcie wielkie dzięki za życzenia dla Deniska jutro jedziemy do kntroli ale mnie się wydaje, ze jest lepiej...:)))) pwnie dzięki Wam:)0 z tsyropkiem też poprawa bo rano już łądniejw wypił:))

to świetnie, ze psiaczki Agatki I Bereniki tak dobrze ywypadły, alre przeciez ot było wiadome od pczątku :lol: !!!!!!!!

Ka-Vanga napisał(a):
podpodnosili prog sredniej

a jaki teraz jest ten próg, tak z ciekawości pytam?

a ja od wcoraj mam gitarę i sobie gram (tzn sie ucze)...heh idzie mi anrazie marnie wiec pewnie mało teraz mnie tu będzie bo troche poćwiczyc by sie przydało..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...