orsini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 inaczej-ja nie uwazam, ze 120zl za malowany recznie krawat to duzo, zwlaszcza za tak piekny, tylko uwazam, ze dla Ciebie sie powinna wieksza kasa nalezec za takie cuda!!!przeciez ilez to pracy!!!
orsini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 i szkoda, ze kasy nie mam , bo bym sama kupila na prezent dla kogos...co prawda mam same dresy wsrod znajomych,ale moze ktos by sie znalazl normalny:)))
Seja Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 To ci wyjawię ile za to JA mialam.....20 zł!!!! I się zgodziłam!! A namalowalam tego 62 sztuki KAŻDA INNA!! walnięta jestem...ale tak mniej wiecej zarabiaja artyści spode płota :lol:
orsini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 o rany!!!za takie cudenka!!!szok!!! czyli conajmniej polowa z tego krawatu to zysk faceta z wieliczki!!! niezle ale co nie zmienia faktu, ze sa piekne!!! Wiem co u Ciebie kiedys zamowie jak bede miala kase...(a to nie wiem kiedy nastapi) lustro pomalowane w maki:))))uwielbiam maki:)))mam juz wizje lustra tylko ja w ogoole nie umiem malowac wiec Tobie dam lustro i wizje...ale niepredko:((((
kkrzysiu Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Heh, pamiętacie mnie? Ten kto mnie pamięta to go bardzo, bardzo bardzo przepraszam, za moją nieobecność (nawalił internet i od dzisiaj dopiero mam). Jeśli Madziorka nie pisała (nie chce mi sie rpzeszukiwać 200 stron), to ja piszę co z Reksiem. Więc tak: słodki, pijętny piesek, Moniczka sie z niego bardzo bardzo cieszy, już wyzdrowiał, wszystko z nim ok, później napiszę więcej :) Jeszcze raz bardzo bardzo przepraszam, ale to nie moja wina :(
Marta-m Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 ja pamiętam :D :D :D Czekalismy na wieści wiec dobrze ze jusz jestes. teraz brakuje tylko fotek naszego Reksia :D W miare mozliwości bardzo plosimy...
malawaszka Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Agatko :kciuki: z całej siły i macie nam tu przywieźć mnóstwo medali :wink:
dorotak Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 julcia_so, madzior_ka Denis wygląda super! Dołączam się do wielbicieli jego różowiutkiej pupki :cunao: I podziwiam Was, dziewczyny. Ja cały czas sobie obiecuję, że wreszcie kupię maszynkę, ale... Nie chcę nawet myśleć, jak Atos by wyglądał po moich wyczynach :evilbat: Mam nadzieję, że Denis już się lepiej czuje. Coś ta wiosna (tfu, zima) nienajlepsza dla psiaków. Szaleją jakieś wirusówki a do tego mróz kleszczy nie wytłókł... :evil: Madzior_ko, jeśli chodzi o kantar, to Atos miał robiony "na miarę". Ale widzę, że teraz ten sklepik nie działa. Możesz za to zajrzeć do Karuska http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=1377&action=prod Tam rozmiary dobiera się na podstawie obwodu szyi pod uszami. Ogólnie chodzi o to, aby ten pasek na nosie z jednej strony nie wchodził w oczy, z drugiej nie spadał przez nos. Pozdrowienia
madzior_ka Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 kkrzysiu napisał(a):Jeśli Madziorka nie pisała witaj! napisałam poczywiście to co mi napisałes ale i tak fajnie ze to powtórzyłes raz jeszcze:) byliśmy z Denem u weta i w sumie to co sie spodziewaliśmy przeziebienie:) ma stan podgorączkowy, flegmę w garedłku itd. dostał dwa zastrzyki przy których był naprawde bardzo grzexzny i teraz dostaje dwa razy dziennie rutinoscorbin i 3 razy dziennie po łyżeczce syropu CALCIUM, jest bananowy i .sicznie pachnie:) ale mam problem z jego podawaniem bo jak dawałam mu wieczorem łyżeczką to w sumie zjadł ale cała broda mu sie lepi!!! a jak wiadomo syrop jest starsznie słodki zaraz jesze musze mu cos z tą broda zrobić.... :roll: dla Deniska kantarek byłby jedyneczka:) bo on ma coś ok. 32-33 obdów za uszami a 1 jest do 36:) fajniutki ten czarny ale ot zobaczymy jescze narazie ja sie starsznie ciesze bo jutro po gitarę jadę, więc i Denis i julka będa juz mieli mnie dośc jak dopiero im bźdękolić zacznę:)) w tygodniu mało pisałam ale udało się!! jest tak jak chciałam na półrocze będę miała średnią 5.0:))) tzn trzy 4, trzy 6 i reszta piątki:) supcio! tylko musz ejzzce przez weekend zrobić z kolezankami prace na 6 z WoSU trza wybrać sobie jeden z programów edukacyjnych Uni Europejskiej i go opisać jego zalety i wady na 5 stron A4.... :roll: a z plastyki dała mi 6 jak moje szkiełka zobaczyła na jakąś wystawę zabrała:) ciekawe gdzie ona bedzie:) a narazie zmykam bo jutro musze wczesnie wstac bo trzeba ta prace z Wosu pisać i tate do Jaworzna po gitarę wyciągnąć...:) papa!
kkrzysiu Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 madzior_ka napisał(a):mam problem z jego podawaniem bo jak dawałam mu wieczorem łyżeczką to w sumie zjadł ale cała broda mu sie lepi!!! a jak wiadomo syrop jest starsznie słodki zaraz jesze musze mu cos z tą broda zrobić.... :roll: podawaj mu ten syrop bliżej gardła, po prostu musisz mu wsadzić trochę ręki do pyszczka, a jak już mu wlejesz to od razu wychyl mu lebek do tyłu. Nie powinnaś mieć problemów z brodą, wiem z własnego doświadczenia, że wyczyścić później tą brodę po takim czymś to nie lada zadanie :D
Ka-Vanga Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 No Madziorko moje gratulacje :klacz: . A ja wrcilam z opijania zaliczonej sesji, nioooooowreszcie wymarzone ferie i troche luzu, bo sesja ciezka byla i trza bylo sie uczyc, hihi moze nie mam sreniej 5.0, ale nie nazekam tez nie mam najgorszej, hehe moze uda mi sie nawet na stypendium zalapac :grins: 8) , zdolniacha ze mnie co :wink: 8) . Kkrzysiu, dawaj foty malucha!!!!! No i super, ze wrescie jestes i mozesz nam o nim poopowiadac :fadein: . Agatko, trzymam mocno :kciuki: i czekam na sms z wiesciami :D . Waszeczko, dostalas ode mnie maila, plis odpisz na priv, bo nie wiem co zrobic :wink: .
Ka-Vanga Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Madziorko, za zdrowko Deniska, bo widze, ze to mu pomaga :wink: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: . Hehe dzis juz lepiej wiecej pic nie bede :wink: :lol: .
malawaszka Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Ka-Vanga napisał(a):moze uda mi sie nawet na stypendium zalapac :grins: 8) , zdolniacha ze mnie co :wink: 8) . stypendium to podstawa :D :angel: ja miałam prawie przez całe studia :D nie dość, że uczyłam się tego co lubię to jeszcze mi za to płacili :lol: :P
Ka-Vanga Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Waszeczko, juz dostalam i wyslslam odpowiedz :angel: , jakos mi strasznie dzis wolno dziala i to moze dlatego dlugo nie dostawalam :-? . No Waszeczko super zdolniach z Ciebie :klacz: , a u nas skubancy ostatnio podpodnosili prog sredniej, zeby nie bylo za latwo :-? , ale co tam nie bede sie martwic, jak dostane to bedzie suuuuuuuuuper :D .
Mek Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 W dziale Rozmnażanie zrobiłem prowokacje, bo jak zadałem pytanie o owulacji to mi nikt nie odpowiedział więc zmieniłem to w ulubiony temat dogomanii. Bo mam wrazenie , że tylko na takie tematy to rozmowa się toczy wartko . Zobacze co z tego wyjdzie :)
Olivka Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Koro ! Jasne , a wyprowadzałaś się kiedyś . Mnie się wydaje ,że byłaś tu od zawsze. :wink:
Kora- Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 tak odeszlam na 7 miesiecy dziekuje jestes kochana myslalam ze juz na zadnym forum nikt mnie niechce :cry:
Matt Posted January 22, 2005 Author Posted January 22, 2005 kora1993 napisał(a):Witam Mogę się tu po raz 2 wprowadzić :D A coz to za pytanie?? Pewnie ze mozesz, nawet nie musisz sie pytac :D Jeny, ile sznauceromaniakow sie namnozylo od czasu mojej nieobecnosci :D
Kora- Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 a podczas mojej 7 miesiecznej :lol: uhuhu ja chyba tu nikogonie znam
Pasavera Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Koro witaj ponownie :D Mnie to chyba pamiętasz :lol: :wink:
Kora- Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Pamietam i to za dobrze :lol: mowię wam normalnie teraz placze przez takie forum :(
Matt Posted January 22, 2005 Author Posted January 22, 2005 kora1993 napisał(a):a podczas mojej 7 miesiecznej :lol: uhuhu ja chyba tu nikogonie znam Ja procz starych znajomych tez nie :P No, nic trzeba bedzie zaczac sie poznawac... :P A wiec ja jestem Matt i nie bylo mnie na DGM bodaj... 3 miesiace?? :o A myslalem ze dluzej.... no nic, dobre i to 8) Koffam Was!!! :D
Recommended Posts