orsini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 no tam pisze i pisze i jakies foty wkleja a tu???:((((ZERO:(((NULL:(((((Cisza, silence, silencio
julcia_so Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Widzę, że orsini nadzoruje wszytkie fora, żeby czasem nikt tam nie pisał! :lol: :wink:
orsini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 moze sobie pisac...ale ma TU byc aktywna!!! :evilbat: :evilbat: a nie tam jest a tu nie:(((((
Olivka Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Orsini ! czy doszła moja PW do Ciebie ? Bo mam prośbę .
orsini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Olivka nie:(((( sprobuj maila:)) orsini@interia.pl pod warunkiem,ze to NIE beda bonsai kitten:)))))
orsini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Olivko w dalszym ciagu nie mam od Ciebie ani priva ani maila:))
malawaszka Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 noo Bonsai Kitten też dostałam - okropne jak widziałam pierwszy raz to ryczałam - ale na szczęście ktoś mi wyjaśnił wtedy, że to bujda, a to już chyba ze 4 lata krąży :o :o :o i jak teraz oebjrzałam te zdęcia to już nie wyglądają tak realistycznie - nawet można by tak zrobić bez kompa - bo nie są całe fotki tylko kawałki - i całe sczęście :D za Dena :drinking: :drinking: :drinking:
julcia_so Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 za Dena Waszko, dziekujemy! :calus: moze sobie pisac...ale ma TU byc aktywna!!! a nie tam jest a tu nie:((((( Zgdzam się z Tobą!!!!
orsini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 No to zobaczymy co Seja powie na swoje usprawiedliwienie :evilbat: :evilbat: :evilbat:
julcia_so Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Hehehe...będzie sie biedna musiała jakos usprawiedliwić :wink:
orsini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 oj tak tak:))ale swoja droga cudne te krawatki co tam wkleila!!!ciekawe co jeszcze potrafi namalowac?cudenka...
julcia_so Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 No superowe!!! :) Tylko czemu tutaj tez ich nie pokaże....:(((((( Al więcej dzieł Kasi mozna zobaczyc na jej stronce - chyba podała ja w linkach :) Zdolniacha!!!
Seja Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Hihi!! Ale sie obśmialam jak przeczytalam ,że o mnie tu mowa!! :lol: Normalnie szok!! Ja nigdy moje panie nie ukrywałam ,ze pisze na FZ ponieważ tam siedzę juz od roku czasu!! Zapisalam się tam w czasach gdy jeszcze tam urzedowaly Agatka i dwie Olcie i hajanki, Madziorka i Julcia i inne miłe panie ktore teraz okupują DG!! Na FZ najpierw byłam pod nikiem KAT ale nie mogłam tam pisac ( ani tu przez długie miesiace) bo mialam jakieś blokady w kompie. Dopiero potem na FZ zalogowalam się jako Kat&Seja..a tu zalogowala mnie Ola jako Seję bo ja nie moglam...( też byłam tu zalogowana i nie mogłam pisać pod nickiem KAT przez chyba pól roku)). Bardzo lubie oba fora..co nie rowna się przenoszeniu informacji z jednego na drugie...bo ja nie jestem swinia...jeśli mnie ktos zna to wie... :lilangel: ze mnie!! Jesli jeszcze jakieś usprawiedliwienie to prociem bardzo ..jestem do usług!! A kare jeśli juz to zapłacę w naturze..bo u mnie ciężko z kasa :( ..
orsini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 w naturze to ja nie chce , bo jestem obrzydliwa troszku:))) ale wklej te Twoje cuda i cudenka:))))to moze nas oblaskawisz :))))
julcia_so Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Hehehe...wiedizłam, że Kasia jakoś da sobie radę z usprawiedliwieniem siebie!! :lol: ja to jakas slepa jestem bo nie widze:((linka Orsini, link do strony Kasi jst w Kontakcie ze sznaucromaniakami! :angel:
Seja Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Juz podaję moja stronke....www.manga.w.krakowie.pl W galerii lepiej zacząć od ostatnich stron moich prac bo najnowsze wiekiem :lol:
orsini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 juz znalazlam...czadowe!!! tylko z tymi krawatami to jakas lipa!czemu zamowienia przyjmuje jakis lepek z Wieliczki?wiesz, jakbys chciala zmienic agenta to ja tansza bede:)))))
Agatka Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 KAT stare dzieje!!! szkoda ze te czasy mineły ... SŁuchajcie ja zmykam juz i ruszam w droge puki jeszcze jasno. Trzymajcie za nas kciuki. Odezwe sie w niedziele no chyba ze mnie wpuszcza na kompa u koleżanki w Lubinie ;) A w najgorsyzm wypadku to KA Vanga wam relacje z mojego sms'a spisze :) Tradycyjnie juz. mam nadzieje, z enie połowe tylko napisze ;)
orsini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 trzymamy, choc ja moze nie bede:))z wiadomych wzgledow:)))))patrz 2ka czyjas tam:))))
Seja Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Orsini!! Uch!! trudno by było tak w paru słowach. Ale najprościej to poprostu komiks w takim dziwnym stylu , gdzie postacie maja lekko inne proporcje niz cialo człowieka ( mniej realistyczne) i tak9ie charakterystyczne wielkie oczy. W polsce jest teraz full mangi ale niestety w większosci durnej..ja się taka nie param.. Ja to w ogóle taki kundel jestem bo maluje na potegę ..piszę do gazet artykulia, wywiaduje się hihi..pisze opowiadanka, maluje krawaty...robię tapetki na komórki...a teraz ilustruje ksiązkę...hehe....takie ze mnie twórcze stworzonko... Moj brat też jest taki ...tylko w muzycznym kierunku..hehe A krawaty malowalam od podstaw na bialym jedwabiu...niestety za psie pieniądze...nawet byście nie uwieżyli za ile :cry:
orsini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 piekne!!!a handluje jakis czlek z wieliczki nimi!!! musisz chyba sama malowac i sama sprzedawac, bo sa przecudnej urody!!!
Seja Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Oj Cos ty!! Ja tam szaraczek jestem!! Nie mialabym kasy nawet na jedwab...bo cholerstwo kosztuje z 60 zł za metr!! A gdzie farby , robicizna....szycie...pudełko...dlatego to tyle kosztuje!! Gość z Wieliczki to mi zlecil..wiele się sprzedało..a niektore mam jeszcze w domciu ...jak chocby ten ze ślicznymi rózami. Starsznie go lubię i nie spieszno mi do sprzadania...hehe...był jeszcze taki drugi..czarno srebrny...hehe...mówię jak o sznaucerku..ale poszedl ...
Recommended Posts