Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

noo Bonsai Kitten też dostałam - okropne jak widziałam pierwszy raz to ryczałam - ale na szczęście ktoś mi wyjaśnił wtedy, że to bujda, a to już chyba ze 4 lata krąży :o :o :o i jak teraz oebjrzałam te zdęcia to już nie wyglądają tak realistycznie - nawet można by tak zrobić bez kompa - bo nie są całe fotki tylko kawałki - i całe sczęście :D

za Dena :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

No superowe!!! :) Tylko czemu tutaj tez ich nie pokaże....:(((((( Al więcej dzieł Kasi mozna zobaczyc na jej stronce - chyba podała ja w linkach :) Zdolniacha!!!

Posted

Hihi!! Ale sie obśmialam jak przeczytalam ,że o mnie tu mowa!! :lol:

Normalnie szok!!

Ja nigdy moje panie nie ukrywałam ,ze pisze na FZ ponieważ tam siedzę juz od roku czasu!! Zapisalam się tam w czasach gdy jeszcze tam urzedowaly Agatka i dwie Olcie i hajanki, Madziorka i Julcia i inne miłe panie ktore teraz okupują DG!!

Na FZ najpierw byłam pod nikiem KAT ale nie mogłam tam pisac ( ani tu przez długie miesiace) bo mialam jakieś blokady w kompie. Dopiero potem na FZ zalogowalam się jako Kat&Seja..a tu zalogowala mnie Ola jako Seję bo ja nie moglam...( też byłam tu zalogowana i nie mogłam pisać pod nickiem KAT przez chyba pól roku)).

Bardzo lubie oba fora..co nie rowna się przenoszeniu informacji z jednego na drugie...bo ja nie jestem swinia...jeśli mnie ktos zna to wie... :lilangel: ze mnie!!

Jesli jeszcze jakieś usprawiedliwienie to prociem bardzo ..jestem do usług!!

A kare jeśli juz to zapłacę w naturze..bo u mnie ciężko z kasa :( ..

Posted

Hehehe...wiedizłam, że Kasia jakoś da sobie radę z usprawiedliwieniem siebie!! :lol:

ja to jakas slepa jestem bo nie widze:((linka

Orsini, link do strony Kasi jst w Kontakcie ze sznaucromaniakami! :angel:

Posted

juz znalazlam...czadowe!!!
tylko z tymi krawatami to jakas lipa!czemu zamowienia przyjmuje jakis lepek z Wieliczki?wiesz, jakbys chciala zmienic agenta to ja tansza bede:)))))

Posted

KAT stare dzieje!!! szkoda ze te czasy mineły ...

SŁuchajcie ja zmykam juz i ruszam w droge puki jeszcze jasno.
Trzymajcie za nas kciuki.
Odezwe sie w niedziele no chyba ze mnie wpuszcza na kompa u koleżanki w Lubinie ;)

A w najgorsyzm wypadku to KA Vanga wam relacje z mojego sms'a spisze :) Tradycyjnie juz. mam nadzieje, z enie połowe tylko napisze ;)

Posted

Orsini!! Uch!! trudno by było tak w paru słowach. Ale najprościej to poprostu komiks w takim dziwnym stylu , gdzie postacie maja lekko inne proporcje niz cialo człowieka ( mniej realistyczne) i tak9ie charakterystyczne wielkie oczy.

W polsce jest teraz full mangi ale niestety w większosci durnej..ja się taka nie param..

Ja to w ogóle taki kundel jestem bo maluje na potegę ..piszę do gazet artykulia, wywiaduje się hihi..pisze opowiadanka, maluje krawaty...robię tapetki na komórki...a teraz ilustruje ksiązkę...hehe....takie ze mnie twórcze stworzonko...
Moj brat też jest taki ...tylko w muzycznym kierunku..hehe

A krawaty malowalam od podstaw na bialym jedwabiu...niestety za psie pieniądze...nawet byście nie uwieżyli za ile :cry:

Posted

Oj Cos ty!! Ja tam szaraczek jestem!! Nie mialabym kasy nawet na jedwab...bo cholerstwo kosztuje z 60 zł za metr!! A gdzie farby , robicizna....szycie...pudełko...dlatego to tyle kosztuje!!
Gość z Wieliczki to mi zlecil..wiele się sprzedało..a niektore mam jeszcze w domciu ...jak chocby ten ze ślicznymi rózami. Starsznie go lubię i nie spieszno mi do sprzadania...hehe...był jeszcze taki drugi..czarno srebrny...hehe...mówię jak o sznaucerku..ale poszedl ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...