Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przefajnie wyglądają olbrzymy p-s :D Biedna sunia, ale nie wyglądają te uszka tak źle :wink:
Agatko to jak będziesz zamawiać daj mi znać, przyłączę się :wink:
A u nas dalej sypie paskudny mokry śnieg, buuuu :(

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Witajcie!
Przyznam szczerze, że wczoraj byłam trochę załamana, dlatego juz nie miałam siły wstawiac zdjec Deniska za co barzo przepraszam, ale dzisiaj już jestem cała happy bo Denisio już załkiem ostrzyzony!;) wzięłam go podstępem przyszłamz e szkoły, wiedząc ze jak mnie nie ma to zawsze śpi i od razu łap za masyznkę Denisio na stół taki zaspany ledwo sie ze mną przywitał i już:) mówie wam tak grzecznie stał że nic go tzrymać nie musiałam a przy cieciu uszek jak gdyby nic sobie ziewnął:))) wczorja moze po prostu miał juz serdecznie dosć:) przyznam ze jestem z siebie dumna:) wreszcie ma chudziutką sznaucerkową głowke szyjkę i w ogóle wg mnie wygląda super ale ot oczywiscie moja subiektywna oncena mam nadzieje ze jak wstawie zdjecia to wy mi pwoiecie co i jak poprawic na przyszły raz:) zaraz posratam sie wstawic wczorajsze zdjecia przed ostrzyzeniem głowy a dzisiaj to mu dopiero zrobie ale nie teraz bo ma mokre lapcie po śniezmyn spcerku i nie wygląda za łądnie potem mu wyschna wyczesze i porobie fotki:)

Posted

cierpliwości, cierpliwości - zdjęcia na pewno bedą!!

Kat :oops: dopiero teraz zobaczyłam że dałam sobei podobnego węża w podpisie do teog co ty masz tylko inny kolor :oops: mam nadzieję, że ci to nie przeszkadza :roll:

a u nas śnieżek prszy i jest wwłasnie tak starsznie mokry, ze jak wróciłąm z Denisem ze spacerku to miał takei kule ze sie ubrabka nie dało sciągnać tylko najpierw pod ciepły prysznic na orztapianie kulek a potem ściąganie ubranka:)) teraz smacznie śpi na fotelu:)

Posted

Olivka napisał(a):
Jostra !

Wypróbowałam ten fiński trymer , fajny .
Dobrze sierść wychodzi . Chyba wcześniej miałam problemy , bo siersć nie była jeszcze dojrzała. Teraz jest OK i jestem z niego baaaaaaaaaaaaardzo zadowolona :B-fly:

No to super, bo się bałam, ze Ci nie spasował
ja mam jeszcze dwa futrzaki do trymowania :(

Agatka napisał(a):
Ja jak płace za wystawe zagraniczna to zawsze zaznaczam ze koszty banku zagranicznego pokrywa odbiorca ;) i jakos nigdy mi tego nikt nie zakwestionował...

No i dobrze robisz, tamta rada była dla orsini, bo ona ma dostać kasę.
W odwrotnym przypadku, lepiej jest wysłać w ten sposób co Ty, bo po co więcej płacić :D zawsze można dopłacić, a poza tym masz potwierdzenie, jaką kwotę wpłaciłaś, a że mniej doszło to nie Twoja sprawa, nie??? :P

Posted

Do dziewczyn z Krakowa

mam pytanko, czy któraś z Was jedzie do Głogowa w sobotę i ma jedno wolne miejsce w samochodzie??? Niestety nie chodzi o mnie, tylko o Pysię (Ona ma Niufka, ale chciałaby jechać bez psa) - powiedziała że w zamian mogłaby się zająć psiakiem na wystawie i pomóc conieco :-)) Pysia mieszka w Dąbrowie więc po drodze 8)

Posted

Niestety ja nie pomogę tutaj, gdyż do Głogowa się nie wybieram, bo Beska dopiero odrasta po wyrywanku :lol: A Agatka to chyba nie jedzie w sobotę, tylko w innym terminie :(

Posted

Madziorko!! Oczywiście ,że nie mam nic do twojego węza...hehe....masz swietny gust skoro wybralas cos tak sliskiego i pokrętnego hihi!!
Byly jeszcze stonogi ale to juz nie to samo...tak więc wężykiem...wężykiem...

Posted

Justa i KaVanga) CO ZA BONSAI KITTEN!!!
CO ZA SPAMOWANIE MI MAILA??? :evilbat: :evilbat: :evilbat:
nie nawidze kotow:))))))a jeszcze bardziej spamu:))))))wrrr :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

Malawaszko ja jade ale juz dzisiaj około 15 z noclegiem we WRocławiu i wracam w niedziele przed południem , bo tez zostaje u kolezanki w Lubinie, wiec chyba niewiele z tego bedzie... :(

Ta cała akcja z tymi kotami to był eksperyment studentów jakiejs amerykańskiej uczelni. Chcieli sprawdzic czy ud aim sie przewidziec reakcje ludzi i jaka bedzie rakcja ogólnie jak duza w jakim typie. Tylko ze nikomu nie przyszło do głowy zeby to potem usunac z sieci i tak krazy to po internecie dementowane juz chyba z 10 razy....
To wszystko sa obrazy zrobione komputerowo...

Posted

Mój kolega sie rok te,mu dohrzebał do informacji na ten temat. Własnie na stronach tegoz uniwersytetu, ale nie pamietam co to za uczelnia...

Posted

Jostra!

Fajnego maila dostałam od Ciebie . :baddevil:

To jest ewidentna badura te całe Bonsai Kitten . Przeczytałam sobie dokładnie i od razu widziałam ,że naciąganie ludzi , nawet nie rozsyłałam dalej.
Piszą ,że od małego koty są trzymane w szklanym pojemniku ,że kościec jest zniekształcony, itp, a wpychają do słoja wielkiego ,grubaśnego kota , normalnie rozwiniętego .
Bzdura . Nie dopisałam sie na listę i nie rozsyłam.

Posted

Ka -Vanga !

No nie !!!!
I nawet od Ciebie dostałam , no nie .
Kategorycznie mówię NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
Nie rozsyłajcie tego ludziska , bo to bajda.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...