Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A to juz wiem to Mamam Gloris Bellony.
Zrobie jej foteczke w sobote na wystawie i Wam pokaże w niedziele jak wróce jak wyglada córcia :)

suczke ktos przez pomyłke włozył do kl mł olbrzymy czarne i jak zadzwoniłam po stawke to mi ja podali , a ja dopiero po godzinie zajrzyłam ze to pieprzaczka i dzwoniłam im sprostowac co by poprawili ;)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
ja juz dawno w nie wpadlam,a to dlatego , ze jestem najmadrzejsza, najladniejsza i w ogole de besciara :D :D :D :D

Buahahahahihihihehehehehe :cunao: :laugh2_2: :roflt: :evil_lol: . Orsini, przez Ciebie o malo nie spadlam z krzesla ze smiechu i zaplulam sobie monitor :-? :lol: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
orsini napisał(a):
ja juz dawno w nie wpadlam,a to dlatego , ze jestem najmadrzejsza, najladniejsza i w ogole de besciara :D :D :D :D

Buahahahahihihihehehehehe :cunao: :laugh2_2: :roflt: :evil_lol: . Orsini, przez Ciebie o malo nie spadlam z krzesla ze smiechu i zaplulam sobie monitor :-? :lol: .

no, Ty mozesz sie smiac:))a ja znowu sie szczerzylam do kompa i znowu szef przelazil korytarzem:((

Posted

[quote name='Agatka']A to juz wiem to Mamam Gloris Bellony.
Zrobie jej foteczke w sobote na wystawie i Wam pokaże w niedziele jak wróce jak wyglada córcia :)

suczke ktos przez pomyłke włozył do kl mł olbrzymy czarne i jak zadzwoniłam po stawke to mi ja podali , a ja dopiero po godzinie zajrzyłam ze to pieprzaczka i dzwoniłam im sprostowac co by poprawili ;)
Tu sa jej foteczki www.ztartaku.com :wink: :D .

Posted

orsini napisał(a):
no, Ty mozesz sie smiac:))a ja znowu sie szczerzylam do kompa i znowu szef przelazil korytarzem:((

Orsini, to powiedz mu, ze masz taki tik i juz :wink: :lol: .

Posted

Ale tu sa stare foteczki :)
A ja jej zrobie taka na goraco ;)
Zreszta mam ochote sporo pocykac zdjec
Bo rzadko mam fotki z tamtych rejonów...

Posted

To zwierzę mojego znajomego z Gdyni. Rodowodowa..niestety nie wystawiana..i z zepsutymi ciętymi uszami. Wabi się Holly..

zaraz pokażę druga fotkę...ale tu przytyta jest

Posted

Nie wiem skąd jest ale mówili ,ze daleko jechali....
Niestety miala cięte i nie stanęły..podobno suka by prawie zeszla podczas zabiegu...trafili na jakiegos konowala...krwi to jak po szlachtowaniu byka było... :(

Waszko..pewnie się dobrze eukanuba odżywia..hihi

Na fotce pierszej to taka z gracją...a tu albo kijowo wyszla albo taka tluściutka...jeszcze mam fotasa jak była maciupcia...hm...to znaczy nie taka maciupcia..hihi

Posted

Jostra !

Wypróbowałam ten fiński trymer , fajny .
Dobrze sierść wychodzi . Chyba wcześniej miałam problemy , bo siersć nie była jeszcze dojrzała. Teraz jest OK i jestem z niego baaaaaaaaaaaaardzo zadowolona :B-fly:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...