Agatka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 A to juz wiem to Mamam Gloris Bellony. Zrobie jej foteczke w sobote na wystawie i Wam pokaże w niedziele jak wróce jak wyglada córcia :) suczke ktos przez pomyłke włozył do kl mł olbrzymy czarne i jak zadzwoniłam po stawke to mi ja podali , a ja dopiero po godzinie zajrzyłam ze to pieprzaczka i dzwoniłam im sprostowac co by poprawili ;)
orsini Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 ja juz dawno w nie wpadlam,a to dlatego , ze jestem najmadrzejsza, najladniejsza i w ogole de besciara :D :D :D :D
malawaszka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 orsini napisał(a):Agatka napisał(a):A jak sie nazywa ta suczka ??? sznaucer olbrzym pieprz i sol:))))))) :D :D :D :roflt: :lol:
Ka-Vanga Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 orsini napisał(a):ja juz dawno w nie wpadlam,a to dlatego , ze jestem najmadrzejsza, najladniejsza i w ogole de besciara :D :D :D :D Buahahahahihihihehehehehe :cunao: :laugh2_2: :roflt: :evil_lol: . Orsini, przez Ciebie o malo nie spadlam z krzesla ze smiechu i zaplulam sobie monitor :-? :lol: .
orsini Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Ka-Vanga napisał(a):orsini napisał(a):ja juz dawno w nie wpadlam,a to dlatego , ze jestem najmadrzejsza, najladniejsza i w ogole de besciara :D :D :D :D Buahahahahihihihehehehehe :cunao: :laugh2_2: :roflt: :evil_lol: . Orsini, przez Ciebie o malo nie spadlam z krzesla ze smiechu i zaplulam sobie monitor :-? :lol: . no, Ty mozesz sie smiac:))a ja znowu sie szczerzylam do kompa i znowu szef przelazil korytarzem:((
Ka-Vanga Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 [quote name='Agatka']A to juz wiem to Mamam Gloris Bellony. Zrobie jej foteczke w sobote na wystawie i Wam pokaże w niedziele jak wróce jak wyglada córcia :) suczke ktos przez pomyłke włozył do kl mł olbrzymy czarne i jak zadzwoniłam po stawke to mi ja podali , a ja dopiero po godzinie zajrzyłam ze to pieprzaczka i dzwoniłam im sprostowac co by poprawili ;) Tu sa jej foteczki www.ztartaku.com :wink: :D .
Ka-Vanga Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 orsini napisał(a):no, Ty mozesz sie smiac:))a ja znowu sie szczerzylam do kompa i znowu szef przelazil korytarzem:(( Orsini, to powiedz mu, ze masz taki tik i juz :wink: :lol: .
Agatka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Ale tu sa stare foteczki :) A ja jej zrobie taka na goraco ;) Zreszta mam ochote sporo pocykac zdjec Bo rzadko mam fotki z tamtych rejonów...
alexandra Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 No ja też dziś pod nadzorem szefostwa, a oprócz tego tyle maili mi na przysyłali, tyle rezerwacji, że tonę :(
Seja Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Ja też jestem świetna jakby ktos mial watpliwości :evil: hehe...ja tez wam pokazę olbrzymke pis... Momencik
orsini Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 a ja zaraz do domeczku:))))jeszcze tylko piateczek i weeeekend!!!huuurrrra!!! :angel: :angel: :angel:
Agatka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 A co to jakies konferencje czy karnawał ?? ;) czy sesja ??
Seja Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 To zwierzę mojego znajomego z Gdyni. Rodowodowa..niestety nie wystawiana..i z zepsutymi ciętymi uszami. Wabi się Holly.. zaraz pokażę druga fotkę...ale tu przytyta jest
Seja Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 O! Zobaczcie na biedne uszyska!! Na tamtym ladniej wyszła .
Agatka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Pewnie z Grodu ksiazat pomorskich kupiona... Wyglada jakby miała uszy naturalne nie ciete
Seja Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Nie wiem skąd jest ale mówili ,ze daleko jechali.... Niestety miala cięte i nie stanęły..podobno suka by prawie zeszla podczas zabiegu...trafili na jakiegos konowala...krwi to jak po szlachtowaniu byka było... :( Waszko..pewnie się dobrze eukanuba odżywia..hihi Na fotce pierszej to taka z gracją...a tu albo kijowo wyszla albo taka tluściutka...jeszcze mam fotasa jak była maciupcia...hm...to znaczy nie taka maciupcia..hihi
Olivka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Jostra ! Wypróbowałam ten fiński trymer , fajny . Dobrze sierść wychodzi . Chyba wcześniej miałam problemy , bo siersć nie była jeszcze dojrzała. Teraz jest OK i jestem z niego baaaaaaaaaaaaardzo zadowolona :B-fly:
Pasavera Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Siemanko :D Jakie fajne podpisy macie :o :angel:
Agatka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Witaj Oliwko!!! Tak obie zachwalacie że ja sobie to musz eobejrzec i pewnie tez zamówie :)
Recommended Posts